Manjari

P1010723

Jeg har tidligere lovprist Valrhona’s Caraque og Caraïbe, men i dag har jeg Manjari som legekammerat i køkkenet. Jeg bager kage. Chokoladeballadekagen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Manjari

 1. Mette skriver:

  Hvilken Valrhona synes du så er bedst til chokoladeballaden?
  Ros til din skønne blog!

 2. Anne au Chocolat skriver:

  For tiden synes jeg bedst om manjari og caraïbe til balladen :-)

 3. Anne skriver:

  Heej søde Anne! Tusind tak for alle dine dejlige opskrifter og tips, dem har jeg godt nok brugt mange gange! :-)
  Da du har snakket så meget om den fantastiske Valrhona chokolade, har jeg tænkt mig at købe et ordentlig læs (3 kg.) med hjem. Derfor har jeg et par spørgsmål, som jeg ville elske hvis du ville hjælpe mig med!

  Spørgsmål 1: Har du en idé om, hvor det er bedst/billigst at købe Valhrona chokoladen? (Jeg bor i nordjylland) Er det i magasin, via. nettet eller i Frankrig? Jeg skal nemlig forbi fantastiske Frankrig i sommerferien, men jeg ved ikke om de har andre priser, flere varianter eller andet, da det trods alt er der det kommer fra :-)

  Spørgsmål 2: Jeg har altid beundret Frankrig, og glæder mig helt vildt til at shoppe amok, men jeg ville lige høre, om du kan anbefale nogle steder der skal opleves? (Lækre retter,restauranter,tøjbutikker,museummer eller andet!)

  Spørgsmål 3: Kan du fortælle mig, hvad forskellen er på Valrhona’s Caraïbe og deres Manjari? Jeg har søgt lidt rundt, men kan ikke finde svar på, hvilken en af dem der er bedst, og hvor bitre de er. Hvad synes du? Jeg ville elske at høre din mening om det, da det trods alt er hele 3 kg. der skal guffes (familien hjælper heldigvis gerne til..) ^^

  igen: TUSIND TAK for din dejlige blog, jeg nyder at læse med :-) . Det er så rart at vide, at man ikke er alene om sin chokolade-passion!

  Mange knus fra Anne (15 år) – Endnu en chokoholic. ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>