Chokolade i Paris i Påsken

Hvis jeg var så heldig at skulle tilbringe min påske i Paris, ville jeg være at finde, hvor chokoladen er. Den er over alt i Paris, men lige i denne omgang tænker jeg helt særligt på et fint lille galleri i Marais Brachfeld Gallery (78 Rue des Archives), som i går åbnede en chokoladeudstilling, der løber frem til den 26. april.

Det er den Brooklyn baserede chokoladebutik Nunu Chocolates, som har valgt at lave en Pop Up Store i det parisiske galleri, hvor Nunus ejere ægteparret Justine Pringle og Andy Laird sammen med deres co-chocolatier Dave Gould håndlaver chokoladetrøfler og karameller, præcis som de ville gøre det i butikken i Brooklyn. Trøflerne og karamellerne stilles derefter på galleriets hylder og sælges.

Jeg synes, idéen er genial og en god måde at introducere deres chokolade på til den parisiske kulturelle og chokoladeelskende befolkning. Derudover er jeg helt vild med Justine (som i øvrigt er halvt dansk halvt sydafrikansk) og Andys incitament for at starte Nunu Chocolates – at verden er et bedre sted, når chokolade er involveret.

Nunus chokolader laves af en særlig kakaobønne, som er en blanding af trinitario og criollobønnen, som produceres på en bæredygtig og familiedrevet farm i det østlige Columbia.

Til mine danske venner i Paris og jer, som skal på parisisk påskeferie: Tag forbi “chokoladegalleriet” og giv mig en sød tilbagemelding. Jeg bliver garanteret misundelig, men jeg vil gerne høre om det :)

Billedet er lånt fra Nunu Chocolates’ hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

8 kommentarer til Chokolade i Paris i Påsken

 1. Pingback: Chokolade i Paris i Påsken

 2. Pingback: Chokolade i Paris i Påsken | Madbevægelsen -- danske madblogs

 3. Louise skriver:

  Aaah, jeg kunne også godt drømme om en weekend i Paris – og da specielt i din chokolade-version! :)
  /Louise

 4. Anne au Chocolat skriver:

  Ja, jeg drømmer stadig! :)

 5. Ole Haubjerg skriver:

  Samtidig kunne man jo lige se, hvad det hele går ud på:
  http://foodcurated.com/2010/05/the-self-taught-chocolatiers-nunu-chocolates/

 6. Hvor belejligt, at jeg bor i Brooklyn. Har gået forbi flere gange, men nu skal jeg helt sikkert ind :) Tak for tippet :)

 7. Anne au Chocolat skriver:

  Sejt Louise :-)

 8. Sussi skriver:

  Chokolade er altid positivt – men hvorfor lige amerikansk chokolade?

  God chokolade i påsken og altid findes i masser af franske, belgiske og schweizer udgaver – også i Paris. Tag til Brooklyn hvis du vil ha amerikansk chokolade.

  Slik
  Sussi

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>