Chokolademiddag hos Hotel Chocolat

I midten af oktober blev jeg inviteret til åbningen af Hotel Chocolats nye butik i hjertet af København i Østergade 13. Det var et storslået arrangement med masser af smagsprøver, kakao-espressoer, kakaobønner en masse og en glædelig stemning. Præcis den stemning, der er altid forekommer, når folk smager på chokolade. Butikken har udover et bredt udvalg af chokolader en Roast+Conch Bar, hvor man kan se kakaobønnerne blive ristet og derefter concheret, som er den proces, hvor chokoladen opvarmes og valses i en stor tromle, indtil konsistensen er rigtig, og den lækre smag er færdigudviklet.
Vi fik en kæmpe goodiebag med hjem, og derudover fik jeg lov til at gafle en af deres 100% pure plader, som jeg havde fået et lille chokoladet crush på efter en snak og smagning sammen med Mikkel Storm, som bestyrer Hotel Chocolat i Danmark. Hele kakaobønner kom også med hjem, og jeg knuste en af dem over min morgengrød dagen efter. Et kæmpe hit.

I aften deltager jeg i lanceringen af Hotel Chocolats Supper Club – en pop-up middags oplevelse, som finder sted i butikken den næste tid. Jeg ved ikke så meget, andet end at jeg glæder mig. Vi skal spise en fireretters menu kreeret af den engelske kok Jon Bentham og gennemgående tema er sjovt nok kakaobønnerne fra Hotel Chocolats plantage i Caribien.

Har I været forbi Hotel Chocolat?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

16 kommentarer til Chokolademiddag hos Hotel Chocolat

 1. Mette skriver:

  Jubiiii – jeg glæder mig!

  Vi ses i aften, kære Anne.

 2. Marina skriver:

  Nej, bor desværre for langt væk, meeen vi tager til København i december på den første familietur (min dreng er fem mdr.), så Hotel Chocolat er skrevet på listen over must sees sammen med naturligvis Torvehallerne.

 3. Jadore blog skriver:

  Nøj hvor ser det lækkert ud :)

 4. Signe skriver:

  Nøjh hvor lækkert, at du skal det, Anne!
  Jeg har tænkt på mange gange nu, at jeg ville smutte forbi, det lyder som et himmelsk sted ;)
  Jeg må gøre det snart.

 5. Åh, så härligt det låter – både invigningen och middagen ikväll! Och det hotellet måste vi se till att bo på nästa gång vi kommer till Kph!! Önskar dig en härlig middag ikväll. //Sonja

 6. Christina skriver:

  Uuh nu har jeg snart hørt så meget om Hotel Chokolat, at jeg snart må afsted og besøge stedet. Det lyder jo som et himmelsk sted :)
  Christina

 7. Anne au Chocolat skriver:

  Kære Mette

  TAK for skønt selskab :)

  Kh Anne

 8. Anne au Chocolat skriver:

  Kære Marina
  DET lyder fornuftigt med en chokoladet Københavnertur :)

  Kh Anne

 9. Anne au Chocolat skriver:

  Kære Jadore Blog

  Det var også lækkert :)

  Kh Anne

 10. Anne au Chocolat skriver:

  Søde Signe

  Ja det må du gøre :)

  Kh Anne

 11. Anne au Chocolat skriver:

  Kære Sonja,

  Ja, I må tage forbi Hotel Chocolat næste gang I kommer til Kbh :)

  kh Anne

 12. Anne au Chocolat skriver:

  Kære Christina

  Rigtig god idé!

  Det er et lille chokoladeunivers :)

  Kh Anne

 13. Astrid skriver:

  Til gengæld har jeg lige været inde på deres engelske webshop og bestilt en masse lækkert. Håber det kommer hjem i løbet af næste uge :)

 14. Anne au Chocolat skriver:

  Kære Astrid

  Wauw, du er sej :)

  Kh Anne

 15. Hoteller Århus skriver:

  Dens virkelig ser nice-jeg vil helt sikkert besøge der, når jeg vil besøge Danmark igen. Tak for at dele det.
  http://www.hotelguides.dk/

 16. selskabslokaler skriver:

  Tak for at deledenne chokoladebutik medos. Jeg elskerat spise chokoladeretter.Når jeg besøgerDanmarkskal jeg gøre2 tingsikkert! :) – Førstskal der spises chilicon carnemedChokolade&derefterat besøgeHelnan Hotel, de har også rigtig fantastiske retter!
  http://www.helnan.dk/selskabslokaler

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>