En chokoladet adventsgave fra mig til en af jer

Julemånedens anden dag og den første søndag i advent. Den fine sne har lagt sig som et tykt hvidt vattæppe på gaden og på buskene. Så rart! Det er også i dag, at den første af i alt fire chokolækre adventskonkurrencer sættes i gang her på bloggen. I samarbejde med det smarte gavekoncept Meyou.dk , har jeg nemlig fået lov til at forære fire chokoladegaver væk de næste fire søndage. Jeg har allerede skrevet om Meyou.dk lige her, hvor jeg i samme omgang fortalte om søde Emilys guddommelige Snickers Kage. Det er super nemt at købe skønne adventsgaver og finde de lækreste julegaver på Meyou.dk, og jeg har da allerede spottet en del fine ting, som jeg overvejer at købe til familien. Men det kan jeg jo ikke røbe her :)

I dag er det denne fine julekalender fra A XOCO, som kan vindes. I kalenderen er der 24 chokolader med marcipan med appelsin og chili, nougat med bergamotte, nougat med orange og kanel, lakridskaramel, ristede marconamandler med nougat og mandler overtrukket med hvid chokolade. Lyder det ikke lækkert?
For at deltage i konkurrencen skal I – fordi jeg elsker at høre om og lade mig inspirere af, hvad folk ønsker sig i gave i denne juletid – gå ind på Meyou.dk og finde den ting, I helst vil have i julegave og linke til den i mit kommentarfelt. Det er ikke spor kringlet, bare kreativ gaveidé-udveksling.

Jeg trækker vinderen i morgen aften mandag den 3. december kl.18, og vinderen får besked med det samme, således at der ikke skal indhentes så meget chokoladet julekalenderspisning. Selvom jeg til hver en tid ville elske at være “tvunget” til at skulle åbne en håndfuld låger og nyde flere chokolader for at være back on track.

A XOCOs julekalender kan desværre kun afhentes i København. Men det skal ikke afholde folk andre steder fra fra at deltage. Hvis vinderen ikke har mulighed for at hente sin kalender i hovedstaden, har Meyou lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller vi kan også sende julegaven med posten. Så henter jeg den bare hos A XOCO og sender den afsted.

Så alle kan deltage. Jeg glæder mig til at læse om jeres julegaveønsker. Glædelig 1. søndag i advent :)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

252 kommentarer til En chokoladet adventsgave fra mig til en af jer

  1. Frøken Jensen skriver:

    Jeg elsker smykker og ønsker mig derfor altid en masse af dem til jul.
    Denne jul er ingen undtagelse og jeg ville derfor elske at få dette fine armbånd i julegave:
    http://meyou.dk/da/shops/bechristensen/products/19256

  2. ida d skriver:

    Ej, jeg kan lige nå det.
    Jeg tror, at det jeg helst vil have i år, er det her: http://www.bloglovin.com/frame?post=648349083&frame_type=a&blog=1656406&link=aHR0cDovL2FubmVhdWNob2NvbGF0LmRrLz9wPTY1NjA
    Måske lidt frelst, men jeg skal allerede til udlandet og fejre jul på Kap Verde, så jeg er så rigeligt forkælet, og kan godt sende noget videre til nogen, som virkelig trænger!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>