E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Lemon marzipan cake

7. februar 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar

This lemon marzipan is just perfect in my humble opinion. Extremely moist and aromatic and with a great tanginess to it. It will stay fresh for days, in case you don’t eat the whole cake straight away.

Lemon marzipan cake
6-8 servings

100 g marzipan
100 g sugar
100 g butter, softened
2 eggs
50 g plain flour
Zest of 1 organic lemon

Glaze:
150 g icing sugar
Juice of 1 small lemon (approx)

Pistachios and freeze-dried raspberries for decorating

Preheat the oven to 180 degress Celsius. In a bowl whisk together marzipan and sugar well and then add butter while continuing to whisk. Add the eggs one at a time. Fold in flour and lemon zest. Pour the cake batter into a buttered springform pan (20 cm) with the bottom lined with baking paper. Bake for about 25 minutes. Use a toothpick to check the cake for doneness. Cool down the cake and arrange it on a plate for serving. Mix the glaze of icing sugar and lemon juice and spread it on the cake. Sprinkle with chopped pistachios and freeze-dried raspberries.


Skrevet i: Kager

Previous Post: « Saftig citronkage med marcipan
Next Post: Læs om min yndlingsdessert og kogebogsfavoritter i Magasinet Lækkerier »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Лимонный пирог с марципаном: простой пошаговый рецепт siger:
    30. marts 2017 kl. 11:24

    […] По материалам: Anneauchocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap