E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Mine chokoladeanbefalinger

Siden indeholder reklamelinks

ELMELUND CHOCOLATIER ORGANIC

Jeg er vild med Elmelunds hvide chokolade 38% fra Peru. Den er cremet og mild med tydelige smagsnoter af vanilje og et hint af karamel fra rørsukkeret. Jeg bruger den i kager, cookies, mousser, cremer, fyldte chokolader og is.

Læs mere om Peru 38% Hvid Chokolade og køb den her: 
1 kg pose
200 g pakke

Som mælkechokolade bør smage! Elmelunds 41% mælkechokolade fra Peru er mild, rund, cremet & sødmefuld med en dejlig, ren chokoladedybde og fine frugtige smagsnoter. Den er genial i cookies, cremeux, is, mousser og fyldte chokolader.

Læs mere om Peru 41% Mælkechokolade og køb den her:
1 kg pose
200 g pakke

Det er svært at vælge, men Peru 70% er nok min favorit Elmelund chokolade. Forfriskende frugtig med en bagvedliggende “ren chokoladesmag”, som er delikat og kraftig på samme tid uden at være bitter. Jeg elsker at bage brownie med denne chokolade, som også er skøn til cookies, mousse, is og ganacher.

Læs mere om Peru 70% Mørk Chokolade og køb den her: 
1 kg pose
200 g pakke

Jeg er meget begejstret for São Tomé 66% chokolade, som byder på en super god, balanceret syrlighed, masser af kakaointensitet og fine noter af frugt, citrus, nødder og krydderier. En virkelig god “all-round” chokolade, som kan bruges til det hele – også i morgengrøden:)

Læs mere om São Tomé 66% Mørk Chokolade og køb den her: 
1 kg pose
200 g pakke

Marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat
Ud over et fabelagtigt chokoladesortiment har Elmelund også tre andre produkter, jeg er særligt glad for. Nemlig deres marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat.

Delikat, blød & cremet marcipan fyldt med gode mandler og fantastisk smag.
Køb den her:
Marcipan 200g

En ekstra aromatisk nougat med masser af smag af ristede hasselnødder.
Køb den her:
Hasselnødnougat 150g

Mandelnougat er et super spændende alternativ til den klassiske hasselnødnougat.
Køb den her: 
Mandelnougat 150g

 

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap