Siden indeholder reklamelinks
ELMELUND CHOCOLATIER ORGANIC
Jeg er vild med Elmelunds hvide chokolade 38% fra Peru. Den er cremet og mild med tydelige smagsnoter af vanilje og et hint af karamel fra rørsukkeret. Jeg bruger den i kager, cookies, mousser, cremer, fyldte chokolader og is.
Læs mere om Peru 38% Hvid Chokolade og køb den her:
1 kg pose
200 g pakke
Som mælkechokolade bør smage! Elmelunds 41% mælkechokolade fra Peru er mild, rund, cremet & sødmefuld med en dejlig, ren chokoladedybde og fine frugtige smagsnoter. Den er genial i cookies, cremeux, is, mousser og fyldte chokolader.
Læs mere om Peru 41% Mælkechokolade og køb den her:
1 kg pose
200 g pakke
Det er svært at vælge, men Peru 70% er nok min favorit Elmelund chokolade. Forfriskende frugtig med en bagvedliggende “ren chokoladesmag”, som er delikat og kraftig på samme tid uden at være bitter. Jeg elsker at bage brownie med denne chokolade, som også er skøn til cookies, mousse, is og ganacher.
Læs mere om Peru 70% Mørk Chokolade og køb den her:
1 kg pose
200 g pakke
Jeg er meget begejstret for São Tomé 66% chokolade, som byder på en super god, balanceret syrlighed, masser af kakaointensitet og fine noter af frugt, citrus, nødder og krydderier. En virkelig god “all-round” chokolade, som kan bruges til det hele – også i morgengrøden:)
Læs mere om São Tomé 66% Mørk Chokolade og køb den her:
1 kg pose
200 g pakke
Marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat
Ud over et fabelagtigt chokoladesortiment har Elmelund også tre andre produkter, jeg er særligt glad for. Nemlig deres marcipan, hasselnødnougat og mandelnougat.
Delikat, blød & cremet marcipan fyldt med gode mandler og fantastisk smag.
Køb den her:
Marcipan 200g
En ekstra aromatisk nougat med masser af smag af ristede hasselnødder.
Køb den her:
Hasselnødnougat 150g
Mandelnougat er et super spændende alternativ til den klassiske hasselnødnougat.
Køb den her:
Mandelnougat 150g