E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Dagen før dagen og sidste adventskonkurrence fra mig til jer

23. december 2012 af Anne au Chocolat 275 kommentarer

Det er dagen før dagen, og jeg sidder oppe i luften i et fly på vej til Spanien og trykker “udgiv” til denne sidste adventskonkurrence til jer. Jeg skal fejre jul i Spanien, og jeg glæder mig. Jeg bliver altid Anne 5 år i disse juledage.

Det har været en fornøjelse at afholde disse adventskonkurrencer for jer i samarbejde med Meyou.dk hele decembermåned. Jeg har lyst til at forkæle jer lidt ekstra denne sidste gang. Derfor kan I både vinde 3 glas chokolækre lakridser fra Johan Bülow samt det seje flødebollekit fra A XOCO, så I kan kreere jeres andre flødeboller. Jeg gad godt vinde begge ting 🙂

Har I lyst til at deltage i adventskonkurrencen, skal I bare skrive en lille hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker den heldige vinder i morgen – juleaften kl.16 – og jeg giver naturligvis vedkommende besked og sender en lille julehilsen med det samme.

Som med de 3 forrige Meyou adventskonkurrencer kan de to gaver kun afhentes i København. Alle bør dog deltage, for hvis vinderen ikke har mulighed for at komme forbi Købehavn, har Meyou som de sidste gange lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller også sender vi de chokolækre lakrids samt flødebollekittet med posten.

Kan I nu have en dejlig Lillejuleaften 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: A Xoco, advent, adventskonkurrence, chokolade, johan bülow, konkurrence, lakrids

Previous Post: « Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos
Next Post: Chokolademandler med kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Christine skriver

    23. december 2012 kl. 19:04

    Kære søde Anne!

    Hvor er det vældig sødt af dig, at laver sådan en “konkurrence!”.
    Jeg ønsker dig en glædelig jul med massere af chokolade, haha. Og et lige så godt nytår. 🙂
    Lad være med at fare vild i sneen!

    Krammer fra Christine.

  2. Rosa skriver

    23. december 2012 kl. 19:12

    God tur og glædelig jul! Og tak for den fine konkurrence og din altid fine blog 🙂

  3. Anna skriver

    23. december 2012 kl. 19:25

    hvis jeg vandt, kunne jeg krydse det af paa min oenskeliste. God jul i varmen! 🙂

  4. Mette skriver

    23. december 2012 kl. 19:42

    Rigtig glædelig jul anne – tak for mange gode og inspirerende opskrifter 🙂

  5. Christina Michelle Jensen skriver

    23. december 2012 kl. 19:42

    Glædelig jul, Anne.
    Jeg håber, at din juleaften må blive dejlig !

  6. Kira skriver

    23. december 2012 kl. 19:43

    Glædelig jul i Spanien! mange tak for inspiration og sødt til øjnene her på bloggen.
    altid en fornøjelse!

    julehilsner fra Kira

  7. syema skriver

    23. december 2012 kl. 19:47

    Rigtig god Jul, og tak for en masse skønne opskrifter du deler med os 🙂

  8. Louise skriver

    23. december 2012 kl. 19:53

    Glædelig jul Anne 🙂 Og tak for nogle flotte adventskonkurrencer.

  9. Julie skriver

    23. december 2012 kl. 19:58

    Glædelig jul til dig i Spanien!

  10. MixBiks skriver

    23. december 2012 kl. 20:03

    Måske man er heldig…. 🙂 glædelig jul!

  11. Eva skriver

    23. december 2012 kl. 20:04

    Hej søde Anne,
    Jeg ønsker dig en rigtig dejlig jul i det spanske.
    Kærlige hilsner fra en lakridselsker 😉

  12. Mette lauritsen skriver

    23. december 2012 kl. 20:22

    Mhmmm lækkert!
    Må du og din familie have en fantastik jul og et lykkebringende nytår 🙂

  13. Laura skriver

    23. december 2012 kl. 20:22

    Glædelig jul til den bedste chokoladeblogger nogensinde! Du er et dejligt væsen og en smuk veninde. Nyd lækkerierne i Spanien 🙂

  14. Line A skriver

    23. december 2012 kl. 21:01

    Rigtig glædelig jul. 🙂

  15. Didda skriver

    23. december 2012 kl. 21:18

    Det er noget af det bedste slik der findes 🙂
    Glædelig jul Anne 🙂

  16. Majken skriver

    23. december 2012 kl. 21:24

    God jul 🙂

  17. Lukas skriver

    23. december 2012 kl. 21:25

    GLÆDELIG JUL!

  18. Anne K skriver

    23. december 2012 kl. 21:27

    Glædelig jul

  19. Jenny Clausen skriver

    23. december 2012 kl. 21:30

    fantastisk konkurrence! jeg krydser fingre! rigtig god jul og dejligt nytår:-)

  20. Susanne skriver

    23. december 2012 kl. 21:35

    Dejlig jul til dig i Spanien, Anne:) Jeg har endelig fået prøvet din chokoladeballade.. Et farligt bekendtskab er opstået;)

  21. katrine v skriver

    23. december 2012 kl. 21:38

    Wow, lækkert!!! Glædelig jul

  22. Annette skriver

    23. december 2012 kl. 21:40

    Glædelig jul, Anne!

  23. Melinda skriver

    23. december 2012 kl. 21:44

    Sikke en lækker konkurrence 🙂
    Ihh gid det var mig der skulle til spanien og fejre jul, jeg ligger hjemme og er småsyg og håber på at blive frisk til imorgen.. Rigtig glædelig jul!!
    Julekram melinda

  24. Dorthe Thorup skriver

    23. december 2012 kl. 21:49

    Hvem kunne ikke bruge den lækre præmie – Jeg kunne i hvert fald godt:-) Håber jeg er heldig!

  25. Julie skriver

    23. december 2012 kl. 21:51

    Ligesom alle andre vil jeg bare ønske dig(og jer andre også) en rigtig glædelig jul:)

  26. Maria skriver

    23. december 2012 kl. 21:52

    Rigtig glædelig jul fra det nordjyske, Anne. Jul i Spanien lyder dejligt 🙂

  27. lotte wegger skriver

    23. december 2012 kl. 22:05

    glædelig jul anne. nyd den nu i fulde drag…..i spanien.
    noget lækkert til den søde tand, er da altid velkommen her :-))

    mvh.
    lottewegger@gmail.com

  28. Liv skriver

    23. december 2012 kl. 22:13

    Skriver kommentar nr 212 og håber, det er det magiske tal! 🙂

  29. Louise skriver

    23. december 2012 kl. 22:21

    Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og siger tak for en dejlig blog 🙂

  30. Line skriver

    23. december 2012 kl. 22:23

    Sluuuuurp 😛
    Ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Glæder mig til at følge dine indlæg næste år også 🙂
    Vh. Line

  31. Mathilde o skriver

    23. december 2012 kl. 22:24

    Lækkert lækkert lækkert 🙂

  32. Louise skriver

    23. december 2012 kl. 22:25

    Fantastisk give-away – og rigtig, rigtig glædelig jul til dig 🙂

  33. Line skriver

    23. december 2012 kl. 22:26

    Sluuuurp 😛
    Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Glæder mig til at følge dine indlæg næste år også 🙂
    Vh. Line

  34. camilla k skriver

    23. december 2012 kl. 22:27

    jeg er den største fan af denne her advents-giveaway, hæhæ! men hold nu op, hvor lyder det lækkert 🙂

    hvad der lyder mindst lige så lækkert er en tur til spanien – åh hvor ville jeg dog ønske det var mig! nyd det og glædelig jul her fra kolde, snedækkede københavn 🙂
    glæder mig til forhåbentlig at se billeder fra din – hvad jeg ikke er i tvivl om bliver fantastiske – julemiddag!

    god jul!

  35. Tove skriver

    23. december 2012 kl. 22:29

    Super god jul til dig og dine nærmeste i Spanien.
    Kys og chokolade herfra. <3

  36. Anne-Sofie skriver

    23. december 2012 kl. 22:29

    Hej Anne 🙂 jeg nyder at følge din blog(og instagram) tak for et dejligt chokolade år 🙂

  37. Mille skriver

    23. december 2012 kl. 22:40

    Kære Anne. Glædelig jul og hav en dejlig jul i Barcelone (så dine billeder på insta.)

  38. Maria Suh skriver

    23. december 2012 kl. 22:42

    Glædelig jul

  39. Gitte skriver

    23. december 2012 kl. 22:43

    Fed præmie – rigtig od jul til dig i det spanske:)

  40. Tina K. skriver

    23. december 2012 kl. 22:47

    Tak for en fin blog : ) Glædelig jul i det spanske!

  41. Tina K skriver

    23. december 2012 kl. 22:50

    Dejlig blog med god inspiration – ønsker dig en glædelig jul

  42. Rana Alasadi skriver

    23. december 2012 kl. 22:51

    Hej Anna! Håber du får en rigtig dejlig god jul imorgen og nøder tiden med dine kære. 🙂
    Mmmh, sikke nogle lækkre gaver! Måske er man eldig den 4. gang, haha! 😀
    Kys og kram herfra! <3

  43. Annette Plassmann skriver

    23. december 2012 kl. 22:52

    Wow, lækker lakrids. Glædelig jul

  44. Anne Skov Thomsen skriver

    23. december 2012 kl. 23:14

    Øj, hvor lækkert! Glædelig jul og tak for en smuk blog! 🙂

  45. natasa skriver

    23. december 2012 kl. 23:24

    rigtig dejlig jul Anne:)

  46. Quyen skriver

    23. december 2012 kl. 23:40

    Glædelig Jul, Anne! 🙂
    Må du få en lækker dag med masser af chokolade!

  47. Caja skriver

    23. december 2012 kl. 23:44

    Kære Anne
    Rigtig glædelig jul fra det snefulde (og snart regnvåde) DK! Jeg håber, at I får en dejlig jul i Spanien! 🙂
    Kh Caja
    PS. Tror aldrig, at jeg bliver træt af Bülow-lakridsser! 😉

  48. Anette Thiesson skriver

    23. december 2012 kl. 23:48

    Glædelig jul og håber du får et dejligt nytår med en masse choko nyheder ! :))

  49. Anette Thiesson skriver

    23. december 2012 kl. 23:50

    Dejligt dejligt! Glædelig jul til dig og dine 🙂

  50. Maja K skriver

    23. december 2012 kl. 23:50

    Dejligt dejligt! Glædelig jul til dig og dine 🙂

« Ældre kommentarer
Nyere kommentarer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap