E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Dagen før dagen og sidste adventskonkurrence fra mig til jer

23. december 2012 af Anne au Chocolat 275 kommentarer

Det er dagen før dagen, og jeg sidder oppe i luften i et fly på vej til Spanien og trykker “udgiv” til denne sidste adventskonkurrence til jer. Jeg skal fejre jul i Spanien, og jeg glæder mig. Jeg bliver altid Anne 5 år i disse juledage.

Det har været en fornøjelse at afholde disse adventskonkurrencer for jer i samarbejde med Meyou.dk hele decembermåned. Jeg har lyst til at forkæle jer lidt ekstra denne sidste gang. Derfor kan I både vinde 3 glas chokolækre lakridser fra Johan Bülow samt det seje flødebollekit fra A XOCO, så I kan kreere jeres andre flødeboller. Jeg gad godt vinde begge ting 🙂

Har I lyst til at deltage i adventskonkurrencen, skal I bare skrive en lille hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker den heldige vinder i morgen – juleaften kl.16 – og jeg giver naturligvis vedkommende besked og sender en lille julehilsen med det samme.

Som med de 3 forrige Meyou adventskonkurrencer kan de to gaver kun afhentes i København. Alle bør dog deltage, for hvis vinderen ikke har mulighed for at komme forbi Købehavn, har Meyou som de sidste gange lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller også sender vi de chokolækre lakrids samt flødebollekittet med posten.

Kan I nu have en dejlig Lillejuleaften 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: A Xoco, advent, adventskonkurrence, chokolade, johan bülow, konkurrence, lakrids

Previous Post: « Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos
Next Post: Chokolademandler med kokos »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Kristin skriver

    24. december 2012 kl. 02:35

    Glædelig jul til dig og din familie – og tak for skøn inspiration til en chokoladefyldt hverdag 🙂

  2. Marie Dalmark-Lund skriver

    24. december 2012 kl. 04:29

    Kære Anne
    Tak for endnu et år fyldt med de skønneste søde indslag. Chokoladeballaden blev for alvor landskendt, hvilket den også fortjener, men også “sundt” slik blev produceret såvel som lækre boghvede pandekager- og vafler og en vidunderlig saltkaramelis. Glæder mig til hvad endnu et år vil bringe med sig af søde inspirationer.
    God jul til dig i det spanske.
    Ønskes du af en trofast og flittig læser.
    Hilsen Marie

  3. Frøken Jensen skriver

    24. december 2012 kl. 06:52

    Rigtig glædelig jul 🙂

  4. Mie Hansen skriver

    24. december 2012 kl. 07:09

    Jeg elsker at lave flødeboller, så det ville være et hit at vinde 😀

  5. Louise skriver

    24. december 2012 kl. 07:14

    Glædelig jul Anne!

    Ser frem til et nyt år med lækre opskrifter fra dig 🙂

  6. Bibi skriver

    24. december 2012 kl. 07:32

    Glædelig jul!

  7. Tina S. R. skriver

    24. december 2012 kl. 07:39

    Jul i Spanien – det ville ikke være så ringe… Men det ville adventsgaven sørme heller ikke!

    Rigtig glædelig jul i varmen og et godt, festligt, samt lykkebringende nytår – glæder mig til fortsat at følge med herinde….

  8. Sofie Maria skriver

    24. december 2012 kl. 07:49

    Jeg melder mig i skaren af håbefulde læsere og håber jeg har bedre held her end på min skrabejulekalender…! 😉

    Glædelug jul og godt nytår til dig Anne!

  9. Helle Jensen skriver

    24. december 2012 kl. 08:08

    Kære Anne

    Glædelig jul og godt nytår.
    Jeg har fundet rigtig meget inspiration i din blog – håber det samme kommer til at gøre sig gældende til næste år…

    Kærlig hilsen Helle

  10. Susanne wammen skriver

    24. december 2012 kl. 08:22

    En rigtig glædelig jul og til lykke med eksamen. Tak for inspirerende og delikate opskrifter knus

  11. Eva Rasmussen skriver

    24. december 2012 kl. 08:38

    Hej Anne,

    Jeg er ny her på din blog, men har allerede givet mig i kast med flere af dine lækre opskrifter. 🙂
    Jeg håber du får en dejlig jul i Spanien.

    Kh Eva

  12. Jacqueline skriver

    24. december 2012 kl. 10:22

    Kære Anne,
    Jeg ønsker dig en rigtig glædelig chokolade-jul! Jeg håber den bliver lige så sød og lækker som hele din december har set ud til at være. Jeg glæder mig til endnu flere mundsavlende lækkerbiskner fra din side af i det nye år.

  13. Lene skriver

    24. december 2012 kl. 10:23

    Rigtig glædelig og chokoladefyldt jul 🙂

  14. Lotte Boesgaard skriver

    24. december 2012 kl. 10:28

    Rigtig god jul i det spanske!
    Mvh Lotte

  15. Lærke skriver

    24. december 2012 kl. 10:35

    Glædelig jul!
    Jeg er lige begyndt at følge din blog og er allerede helt vild efter at læse det hele 🙂
    Jeg håber du får en god jul og eg godt nytår.

    Hilsen
    Lærke

  16. Marie skriver

    24. december 2012 kl. 10:38

    Glædelig jul frk chokolade 🙂 den præmie kunne jeg dælme godt tænke mig at vinde, og forsøde mit liv med. Jeg arbejder denne jul – 16 timer igår og 16 i dag, så mine kollegaer kan holde fri med deres familie, og de syge mennesker stadig bliver passet 🙂
    Håber du har det dejligt i varmen!
    Venligst, Marie

  17. astrid skriver

    24. december 2012 kl. 11:10

    Et ønske om en glædelig og velsignet jul herfra! 🙂 Tak for en inspirerende blog, som højner madlavningen herhjemme!

  18. Helga skriver

    24. december 2012 kl. 11:54

    Rigtig glædelig jul! Og tak endnu engang for din inspirerende blog! 🙂

  19. Marie Lundholm skriver

    24. december 2012 kl. 12:32

    Rigtig glædelig jul !

  20. Mette skriver

    24. december 2012 kl. 12:46

    Hej Anne
    Rigtig glædelig jul og tak for en inspirerende blog.
    Jeg melder mig hermed til konkurrencen.
    Hilsen Mette

  21. Christina Haugsted Nielsen skriver

    24. december 2012 kl. 13:47

    Glædelig jul, Anne! Og tak for chokolækker inspiration 🙂

  22. Mia Luise skriver

    24. december 2012 kl. 13:59

    Kære Anne. Tak for et dejligt år i chokoladens tegn, vi nyder at følge din blog. Tillykke med dit job og glædelig jul!

  23. Trine K skriver

    24. december 2012 kl. 15:04

    Sikke en lækker treat – de må gerne forsøde mine juledage!
    Jeg ønsker dig den glædeligste jul, og takker for en fin og inspirerende blog.

    De bedste hilsener,

    Trine

  24. Hanne Skjødt Jensen skriver

    15. december 2013 kl. 13:44

    Glædelig jul

  25. Helle skriver

    22. december 2013 kl. 22:37

    Rigtig glædelig jul og et festligt nytår.

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap