E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En chokoladet adventsgave fra mig til en af jer

2. december 2012 af Anne au Chocolat 252 kommentarer

Julemånedens anden dag og den første søndag i advent. Den fine sne har lagt sig som et tykt hvidt vattæppe på gaden og på buskene. Så rart! Det er også i dag, at den første af i alt fire chokolækre adventskonkurrencer sættes i gang her på bloggen. I samarbejde med det smarte gavekoncept Meyou.dk , har jeg nemlig fået lov til at forære fire chokoladegaver væk de næste fire søndage. Jeg har allerede skrevet om Meyou.dk lige her, hvor jeg i samme omgang fortalte om søde Emilys guddommelige Snickers Kage. Det er super nemt at købe skønne adventsgaver og finde de lækreste julegaver på Meyou.dk, og jeg har da allerede spottet en del fine ting, som jeg overvejer at købe til familien. Men det kan jeg jo ikke røbe her 🙂

I dag er det denne fine julekalender fra A XOCO, som kan vindes. I kalenderen er der 24 chokolader med marcipan med appelsin og chili, nougat med bergamotte, nougat med orange og kanel, lakridskaramel, ristede marconamandler med nougat og mandler overtrukket med hvid chokolade. Lyder det ikke lækkert?
For at deltage i konkurrencen skal I – fordi jeg elsker at høre om og lade mig inspirere af, hvad folk ønsker sig i gave i denne juletid – gå ind på Meyou.dk og finde den ting, I helst vil have i julegave og linke til den i mit kommentarfelt. Det er ikke spor kringlet, bare kreativ gaveidé-udveksling.

Jeg trækker vinderen i morgen aften mandag den 3. december kl.18, og vinderen får besked med det samme, således at der ikke skal indhentes så meget chokoladet julekalenderspisning. Selvom jeg til hver en tid ville elske at være “tvunget” til at skulle åbne en håndfuld låger og nyde flere chokolader for at være back on track.

A XOCOs julekalender kan desværre kun afhentes i København. Men det skal ikke afholde folk andre steder fra fra at deltage. Hvis vinderen ikke har mulighed for at hente sin kalender i hovedstaden, har Meyou lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller vi kan også sende julegaven med posten. Så henter jeg den bare hos A XOCO og sender den afsted.

Så alle kan deltage. Jeg glæder mig til at læse om jeres julegaveønsker. Glædelig 1. søndag i advent 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: A xoxo, advent, chokolade, julekalender, meyou, Meyou.fk

Previous Post: « Chokolade Ballade i Meyers Madhus
Next Post: Syltede ribs og sprøde safranmandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Frøken Jensen skriver

    4. december 2012 kl. 07:43

    Jeg elsker smykker og ønsker mig derfor altid en masse af dem til jul.
    Denne jul er ingen undtagelse og jeg ville derfor elske at få dette fine armbånd i julegave:
    http://meyou.dk/da/shops/bechristensen/products/19256

  2. ida d skriver

    4. december 2012 kl. 17:28

    Ej, jeg kan lige nå det.
    Jeg tror, at det jeg helst vil have i år, er det her: http://www.bloglovin.com/frame?post=648349083&frame_type=a&blog=1656406&link=aHR0cDovL2FubmVhdWNob2NvbGF0LmRrLz9wPTY1NjA
    Måske lidt frelst, men jeg skal allerede til udlandet og fejre jul på Kap Verde, så jeg er så rigeligt forkælet, og kan godt sende noget videre til nogen, som virkelig trænger!

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap