E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En lille konkurrence: Vind et Wilfa vaffeljern

13. april 2014 af Anne au Chocolat 713 kommentarer

IMG_6798

Sikke en dejlig søndag! Jeg er på Bornholm i dag, da søde Maja‘s datter Sia Sky skal døbes. Jeg er chokolademoster, så jeg er inviteret med 🙂

Jeg byder i dagens anledning på en ret så lækker konkurrence, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har fået lov til at forære det nye Wilfa vaffeljern til en heldig læser her på bloggen.
Som de fleste af jer ved, E L S K E R jeg vafler og spiser dem allerhelst til morgenmad. I hvert fald mine bananvafler.
Wilfa vaffeljernet er genialt, da man kan lave to vafler på én gang. Det kommer som sendt fra himlen, nu hvor vi tit er to, som spiser morgenmad sammen. Her kan I læse mere om Wilfa vaffeljernet, hvis I har lyst.

IMG_6796

Billederne her er fra i fredags, hvor min kæreste Christian fyldte 30. Han ønskede sig bananvafler til morgenmad, og de blev toppet med skyr, kiwi, AMMA kakaonibs, solbærsyltetøj, ristede kokosflager, Ivoire 35% hvid chokolade fra Valrhona og serveret med en kop lækker kaffe. Ren morgenlykke.

IMG_6797 IMG_6795

Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde dette lækre vaffeljern, skal I blotte skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker lod blandt kommentarerne fredag den 18. april kl.11. Vinderen får besked direkte efter 🙂

Kirsebærblomsterne knipsede jeg i går morges på en solskinstur. De er ikke særligt madrelaterede, men hold op hvor er de søde, smukke og forårsstemte.

IMG_6941Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Uncategorized Tags: konkurrence, morgenmad, morgenmadsvafler, påske, vaffeljern, wilfa, wilfa vaffeljern

Previous Post: « Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte
Next Post: Is med Dulcey, ristet kokos og hindbær – sødt, sprødt og simpelt! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sunie Schmidt Hansen skriver

    17. april 2014 kl. 08:27

    At nogen laver vafler til dig er et udtryk for ægte kærlighed. Ligesom hjemmestrikkede sokker.❤️

  2. M. Pedersen skriver

    17. april 2014 kl. 08:50

    Ælsker vafler! Krydser fingre og go påske til alle!!

  3. Birgitt Pedersen skriver

    17. april 2014 kl. 08:58

    Den vil være dejlig at have i sit køkken

  4. Christina skriver

    17. april 2014 kl. 09:26

    Det ville være så lækkert med et nyt flot vaffeljern, da mit gammel netop er bukket under for presset af bananvafler! 🙂

  5. Alma skriver

    17. april 2014 kl. 09:37

    Hej Anne
    Tusind tak for alle de skønne indlæg her på bloggen. Det er virkelig en inspiration at læse alle dine indlæg og opskrifter. Jeg har stadig ikke fundet en bedre dansk madblog en din endnu, og det siger en hel del.
    Mange hilsener Alma

  6. annette klausen skriver

    17. april 2014 kl. 10:20

    Aj, hvor kunne jeg godt tænke mig at have sådan en fin en i mit køkken!

    God påske

  7. karen skriver

    17. april 2014 kl. 11:01

    EJJJ FANTASTISK, SÅ KAN MAN RIGTIG HOLDE VAFFELPARTY!

  8. Seline T skriver

    17. april 2014 kl. 11:18

    Deltager :-)))

  9. Anna Labuhn skriver

    17. april 2014 kl. 11:23

    Mit vaffeljern gik t i stykker, efter jeg havde lavet de lækreste bananvafler! Så det ville ikke være helt dårligt at vinde. God påske Anne!

  10. F. Madsen skriver

    17. april 2014 kl. 11:29

    Det ville helt sikkert blive brugt flittigt her. Glædelig påske 🙂

  11. Sidse skriver

    17. april 2014 kl. 11:43

    Jeg er vild med din søde blog! Så smukke og lækre billeder:-)

  12. Charlotte skriver

    17. april 2014 kl. 11:53

    Have a merry, chokoladesød Easter!
    Love the blog Anne – it has inspired a trip to Copenhagen in May x

  13. Louise skriver

    17. april 2014 kl. 12:05

    Lækker konkurrence! Jeg håber at jeg vinder 🙂

  14. Lene Vestergaard skriver

    17. april 2014 kl. 12:27

    Den her matrikel er et orgie af den sødeste synd :o)

  15. Helén skriver

    17. april 2014 kl. 12:57

    Elsker vafler!

  16. Kirstine Christensen skriver

    17. april 2014 kl. 13:51

    Et vaffeljern ville gøre godt, når jeg flytter hjemmefra! Det ville uden tvivl erstatte mange pasta/pesto-retter, gøre gavn og glæde!

  17. Sandra skriver

    17. april 2014 kl. 13:53

    Vafler er lig med ren barndomsglæde og en masse gode minder.. Har desværre ikke spist vafler i alt for lang tid, da jeg endnu ikke ejer et vaffeljern – måske der snart bliver lavet om på det :)? God påske!

  18. Marie skriver

    17. april 2014 kl. 14:00

    Som altid er der fantastiske billeder, lækre opskrifter og inspirerede indlæg 🙂

  19. Charlotte skriver

    17. april 2014 kl. 14:04

    Jeg drømmer om påskevafler i stedet for påskeæg!

  20. Simone skriver

    17. april 2014 kl. 14:12

    Dine morgenmadsbilleder er altid så inspirerende, og med et vaffeljern kunne mine morgener forhåbentlig komme til at se lidt mere ud som dine!
    God påske

  21. Louise skriver

    17. april 2014 kl. 14:52

    Tak for din fantastiske blog med lækre opskrifter!

  22. Trine skriver

    17. april 2014 kl. 15:11

    Vafler er en stor favorit spise hos os – ville være dejligt at vinde!! 🙂

  23. Heidi Jurlander skriver

    17. april 2014 kl. 16:04

    Dejligt med masser af inspiration. Skulle jeg være så heldig at vinde vaffeljernet, skal det indvies til Disney Sjov :0)

  24. Cathrine skriver

    17. april 2014 kl. 16:07

    Må du få en dejlig chokolade lækker påske 🙂

  25. Elise skriver

    17. april 2014 kl. 16:58

    jeg vil gerne have et vaffeljern! og snart spise kage med dig!!!

  26. Amanda Hansen skriver

    17. april 2014 kl. 17:00

    Ihh hvor ville det være lækkert at kunne lave sådan nogle lækre vafler til min kæreste, når vi skal flytte i lejlighed lige om lidt!

  27. Helle skriver

    17. april 2014 kl. 17:27

    Det ville da være super at vinde sådan et vaffeljern. Fin konkurrence:)
    Forsat god påske 🙂

  28. anita skriver

    17. april 2014 kl. 18:34

    En lækker gevinst – og jeg står lige og mangler et vaffeljern da det gamle var gået i udu….

  29. Sylfiden35 skriver

    17. april 2014 kl. 18:45

    Jeg vil også lave vafler til dem jeg elsker ❤️❤️❤️, så kunne være skønt med et Wilfa vaffeljern.

    Tak for altid lækre opskrifter – elsker at stalke dig og ville ønske jeg havde tid til bare at lave halvdelen af dem.

  30. Anne Marie skriver

    17. april 2014 kl. 19:51

    Ja tak. Er ret sikker på at begge unger vil rydder op og være søde hvis bare de får lovning på bansnvafler til morgenmad.

  31. Marie skriver

    17. april 2014 kl. 20:29

    Jeg eeeelsker at bage kager fra jeres ny bog

  32. Michelle skriver

    17. april 2014 kl. 21:26

    Vafler minder mig om hyggelige aftener hos min mormor og morfar, dejligt! og skønne billeder 😀

  33. Annika RAsmussen skriver

    17. april 2014 kl. 22:11

    Gud, hvor smart med 2 vafler ad gangen, det har jeg ikke set før. Den vil jeg gerne vinde 🙂

  34. Tanja B skriver

    17. april 2014 kl. 22:21

    årh, et vaffeljern ville være lækkert 🙂

  35. Jan K. skriver

    17. april 2014 kl. 22:34

    Jeg er træt af, at brænde vaffelerne, så det kunne være lækkert, at vinde et vaffeljern ;o)

  36. Vikky Christina Plum skriver

    17. april 2014 kl. 23:15

    Hej Anne
    vi, min datter på 4 1/2 og jeg, nyder bananpandekager her hjemme morgen middag aften, nu er det vist på tide at prøve bananvafler;)simpelthen som variation ha:) det tror jeg min datter vil syntes er et hit, og sjovt, da hun faktisk ikke har fået vafler endnu. Stor fejl!
    God påske 🙂

  37. trine229 skriver

    17. april 2014 kl. 23:22

    mmmmmmm.. vafler<3

  38. Trine Frydkjær Paulsen skriver

    18. april 2014 kl. 06:03

    Min søn på 5 år har lige opdaget glæden ved nybagte vafler og da vores vaffeljern er et levn fra min barndom og ikke altid lige driftssikkert, så ville vi ELSKE et nyt smart et, som endda kan bage to vafler ad gangen!!

    Trine

  39. Sara S. skriver

    18. april 2014 kl. 06:13

    Det er første gang jeg kommenterer herinde, men vil så gerne vinde det vaffeljern! Det er det eneste grej der mangler i mit køkken 🙂

  40. Sara skriver

    18. april 2014 kl. 07:24

    Dejlig konkurrence, vi er lige startet på en kur, og min veninde lavede de lækreste morgenmads vafler, om jeg godt kunne tænke mig at kopiere. 🙂 Så jeg krydser i hvert fald fingre.

  41. Anja skriver

    18. april 2014 kl. 07:56

    Kære Anne, et lille digt fordi jeg ikke kunne lade være 🙂

    Anne au Chocolat,
    Rimer på “et voilá”!

    Du får mig til at lave kager til morgenmad,
    Og min mave bliver så super glad!

    Kolbøtter i mit køkken jeg laver,
    Alt nyt på bloggen er som små gaver.

    Chokoladeballaden så udsøgt smager,
    Ligesom alle dine andre kager!

    Min bikini-mave er sat på stand-by,
    For at spise kager og chokolade med dig.

    Hos mig er vi “A & D” til morgenmad,
    Det er så hyggeligt og man bliver morgen-glad!

    Du er for mig en kæmpe inspiration,
    Du er mit chokolade-ikon!

    Et Wilfa-jern fra dig,
    Vil betyde vaffel-lykke hos mig 🙂

    Kærlig hilsen og god påske <3

  42. Ida skriver

    18. april 2014 kl. 08:20

    Hej Anna. Tak fordi du inspirere mig til at gå i køkkenet, med alle dine fine opskrifter 🙂 Rigtig god påske! Krydser fingre for jeg bliver den heldige vinder 🙂

  43. Camilla Andersen skriver

    18. april 2014 kl. 08:33

    Altid dejlig at læse din blog, mine piger ville elske et vaffel jern.
    Kh. Camilla

  44. Marianne Thormann skriver

    18. april 2014 kl. 09:03

    Tak for mange lækre og inspirerede opskrifter! Jeg har fødselsdag i dag, og sikke en dejlig gave sådan en vaffeljern ville være❤️ Hilsen Marianne

  45. Mette Riber Eggert skriver

    18. april 2014 kl. 12:26

    Glædelig påske Anne 🙂 Sikke en skøn blog du har!

  46. Pernille skriver

    18. april 2014 kl. 18:52

    Uhm…. De ser lækre ud 🙂

  47. suzane ditlev skriver

    18. april 2014 kl. 19:27

    vi er vilde med vafler her i familien ………men vaffeljernet dur altså ikke

  48. Heidi Jørgensen skriver

    18. april 2014 kl. 22:37

    Dejlig konkurrence! Jeg håber at jeg vinder dette skønne vaffeljern! Kunne være dejligt stadig at kunne lave lækre vafler(ikke mindst bananvafler) nu når jeg snart skal flytte hjemmefra.

  49. Anna skriver

    19. april 2014 kl. 12:43

    Kære Anne.

    Sikken dejlig konkurrence, vaffelbagning er let og lækkert, og en af mine yndlingsarenaer at eksperimentere i. Forleden lavede jeg madvafler til aftensmad med revet gulerod, æg, revet emmentaler, parmaskinke og lidt krydderier. Ren vaffellykke (også for en studerendes finanser).

    God påske.

    Vh. Anna

  50. Katrine Anna skriver

    20. april 2014 kl. 17:18

    Vil gerne vinde dette vaffeljern til min far, da jeg i mit sidste forsøg på at lave vafler fik ødelagt det vi havde… Hvordan kunne jeg vide at man ikke skulle bruge så meget fedtstof! God påske, søde Anne <3

« Ældre kommentarer
Nyere kommentarer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap