E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En lille konkurrence: Vind et Wilfa vaffeljern

13. april 2014 af Anne au Chocolat 713 kommentarer

IMG_6798

Sikke en dejlig søndag! Jeg er på Bornholm i dag, da søde Maja‘s datter Sia Sky skal døbes. Jeg er chokolademoster, så jeg er inviteret med 🙂

Jeg byder i dagens anledning på en ret så lækker konkurrence, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har fået lov til at forære det nye Wilfa vaffeljern til en heldig læser her på bloggen.
Som de fleste af jer ved, E L S K E R jeg vafler og spiser dem allerhelst til morgenmad. I hvert fald mine bananvafler.
Wilfa vaffeljernet er genialt, da man kan lave to vafler på én gang. Det kommer som sendt fra himlen, nu hvor vi tit er to, som spiser morgenmad sammen. Her kan I læse mere om Wilfa vaffeljernet, hvis I har lyst.

IMG_6796

Billederne her er fra i fredags, hvor min kæreste Christian fyldte 30. Han ønskede sig bananvafler til morgenmad, og de blev toppet med skyr, kiwi, AMMA kakaonibs, solbærsyltetøj, ristede kokosflager, Ivoire 35% hvid chokolade fra Valrhona og serveret med en kop lækker kaffe. Ren morgenlykke.

IMG_6797 IMG_6795

Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde dette lækre vaffeljern, skal I blotte skrive en hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker lod blandt kommentarerne fredag den 18. april kl.11. Vinderen får besked direkte efter 🙂

Kirsebærblomsterne knipsede jeg i går morges på en solskinstur. De er ikke særligt madrelaterede, men hold op hvor er de søde, smukke og forårsstemte.

IMG_6941Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Uncategorized Tags: konkurrence, morgenmad, morgenmadsvafler, påske, vaffeljern, wilfa, wilfa vaffeljern

Previous Post: « Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte
Next Post: Is med Dulcey, ristet kokos og hindbær – sødt, sprødt og simpelt! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Julie Jalsøe skriver

    21. april 2014 kl. 07:58

    Hej. Tak for en fantastisk blog, med så mange lækre opskrifter, jeg er helt vild med den .
    Det ville være så mega lækkert, jeg er sekvens af dem der spiser
    Melfrie vafler til morgenmad. Jeglaver også tit vafler når jeg har gæster,
    Så at man kan lave to på en gang, ville virkelig gøre sæt lettere, så kunne jeg
    Spare en masse tid

  2. Clara Strømsted skriver

    22. april 2014 kl. 18:01

    Hej, tak for inspirationen. Jeg har en stor passion for kager og søde sager; i det hele taget elsker jeg bare at stå i et køkken. Jeg har længe ville prøve vafler af, men jeg har desværre ikke et vaffeljern, hvilket er et must for at lave vafler.

  3. Katrine Dohrmann skriver

    24. april 2014 kl. 22:28

    Jeg elsker vafler, men spiser dem desværre alt for sjældent, da jeg ikke er indehaver af et vaffeljern, og sådan et kunne jeg godt tænke mig!

  4. Ida Seerup skriver

    25. april 2014 kl. 06:44

    Hej Anne
    Jeg er flittig følger af din blog. Jeg er også stor fan af vafler, men har netop spist morgenmad bestående af chokoladeballaderester, og det skal man altså heller ikke kimse af.

  5. Kristine Louise Christensen skriver

    26. april 2014 kl. 07:31

    Orh hvor lækkert, det kunne jo virkelig forsøde ens morgner med et så lækkert vaffeljern 🙂 Nu kan jeg bare lade tankerne drømme sig afsted mod vafler – tænderne begynder jo helt at løbe i vand 😛

  6. julie skriver

    29. april 2014 kl. 18:02

    Åhh ville elske at vinde dette jern- er på jagt efter et og min datter på 1 1/2 ELSKER vafler!!

  7. Camilla Toft skriver

    13. maj 2014 kl. 10:27

    Hej 🙂 Sikke en fin blog du har med mange ekstremt lækre opskrifter! 😀 Jeg er helt vildt med vafler, så vil selvfølgelig rigtig gerne vinde dette lækre jern 😀

  8. Julie Bode skriver

    14. maj 2014 kl. 13:16

    Hej – lækker blog du har dig her – man bliver nemt lækker sulten 🙂
    Jeg glæder mig til den dag, hvor man kan tage hånden ind i fjernsynet, mobilen, iPad’en, computeren osv. Og spise det man ser på billederne!
    Det er en rigtig fin og inspirerede blog, jeg synes virkelig dine banan pandekager og vafler ser lækre ud, som jeg vil kaste mig ud i, hvis jeg havde et vaflejern 🙂

  9. Anne skriver

    14. maj 2014 kl. 18:17

    Den anden dag købte jeg den mest vidunderlige gave til mig selv – din nye dejlig chokoladebog 😀

  10. Maily skriver

    25. maj 2014 kl. 21:53

    Vælg mig! Jeg elsker vafler og er en værre vafelgris! 🙂

  11. Sarah skriver

    2. juli 2014 kl. 19:11

    Det vil være skønt med et godt vaffeljern til køkkenet – så vil jeg også prøve de lækre bananvafler…

  12. Caroline Kjærulff skriver

    14. august 2014 kl. 08:24

    Ej hvor lyder det lækkert! Har længe ønsket mig et vaffeljern 🙂

  13. Aigel skriver

    14. november 2014 kl. 22:17

    Kjaere soede Anne!Naar jeg vil ha noe soedt hurtig lager jeg minuffs! 10 min aa blande ingrediensene og 20 min i ovnen. Det er jo ganske hurtig! I dag laget jeg frokost (eller morgemad paa dansk) minuffs, laget paa fullkornsmel og havregryn, med honning, date syrup, biter av mandler, cashewnoetter og smaa sjokoladebiter Jeg brukte youghurt (curd) som vaeske, saa jeg hadde ikke noe ekstra fett i, og honning og date syrup var eneste soetning. Saa ble det sunt ogsaa Dejlige til en kopp te! Bruker du noen gang date syrup (vet ikke hva det er paa dansk eller norsk .) i dine bagverk?

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap