E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Endnu en chokogave fra mig til en af jer den 2. søndag i advent

9. december 2012 af Anne au Chocolat 283 kommentarer

Jeg tror, det er første gang i år, at min nissemor ikke leger julegemmeleg og beder mig om at finde min adventsgave hver søndag i december. Hun er vist hos min forældre i Indien. Hun er savnet, men heldigvis har jeg lige så stor fornøjelse ved at give jer gaver disse søndage i samarbejde med Meyou.dk. Jeg elsker faktisk at give gave højere end at få dem, tror jeg.

I dag kan I vinde denne fine æske med lækre fyldte chokolader fra Ro Chokolade i Jægersborggade. Den indeholder 16 stykker chokolade med forskellige frugtganacher og marcipan. Blandt andet hindbærganache, solbærganache, limeganache, ren marcipan, marcipan med marinerede tranebær og marcipan med æble og kanel.

Marcipan med æble og kanel lyder som lige noget for mig 🙂

For at deltage i konkurrencen skal I bare skrive en julehilsen til mig i kommentarfeltet. Vinderen trækkes i morgen – mandag den 10. december kl.18 – og jeg giver vinderen besked med det samme.

Ligesom sidste uges Meyou.dk adventsgave kan æsken med de fine fyldte chokolader fra Ro Chokolade desværre kun hentes i Jægersborggade i København. Men I kan stadig deltage, og det skal I da:) Hvis vinderen ikke kan komme forbi chokoladebiksen i min yndlingsgade, har Meyou lovet at give et tilsvarende gavebevis til Aarhus-varer, eller vi kan også sende chokoladeæsken med posten.

Jeg glæder mig til at læse jeres julehilsener – I bestemmer selv hvor meget I folder jer ud:) Ha’ en dejlig og fin 2. søndag i advent.

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokoladekonkurrence, Jægersborggade, konkurrence, meyou, meyou.dk, ro chokolade

Previous Post: « 1 kg Special Orange chokokærlighed til Meyers Chokolade Ballade
Next Post: Chokoladeballadekagen med Special Orange fra Valrhona »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Leila skriver

    9. december 2012 kl. 21:00

    Rigtig glædelig chokolade ballade jul

  2. Heidi Hedegaard Nielsen skriver

    9. december 2012 kl. 21:05

    Glædelig jul 🙂
    Læææææækker choko-gave:-)

  3. julie lillegaard skriver

    9. december 2012 kl. 21:07

    Kære Anne,

    Rigtig glædelig adventssøndag! Pæn og snedækket ser den ud, set fra lejlighed med syge børn, syg mand og syg eksamensstress! Ville meget hellere ha’ været til chokoladeballade – det lød som et arrangement lige efter mit chokoladehjerte! Jeg er virkelig imponeret over RO Chokolade. Det er innovativt uden at være over-the-top – alle de stykker, jeg har smagt, har været perfekt afbalancerede og enormt pæne. Jeg er helt klart fan, og sådan en smuk æske chokolader ville gøre en lang eksamensdecember og ditto januar lidt sødere!

    Kh Julie

  4. julie lillegaard skriver

    9. december 2012 kl. 21:08

    Rigtig glædelig adventssøndag!

    Lidt lækker RO chokolade ville forsøde en lang, eksamensstresset december og januar!

    Kh Julie

  5. Lotte Boesgaard skriver

    9. december 2012 kl. 21:11

    Glædelig jul og skønt snevejr!
    Mvh Lotte Bo.

  6. Anne skriver

    9. december 2012 kl. 21:12

    Jeg ønsker dig en rigtigt dejlig glædelig chokofyldt jul – og glæder mig til at følge chokoeventyret i det nye år 🙂

  7. Malene skriver

    9. december 2012 kl. 21:16

    Den skønne chokolade, skal gøre mig og mine nærmeste glade. I denne skønne juletid hvor sneen falder blød og hvid, skal man have lidt godt til maven, derfor drømmer jeg om adventsgaven.

  8. Lene skriver

    9. december 2012 kl. 21:16

    Glædelig 2. søndag i advent.
    Krydser fingre for at jeg vinder den lækre chokolade 🙂

  9. Anne-Sofie skriver

    9. december 2012 kl. 21:20

    Kære Anne,
    glædelig 2. søndag i advent 🙂

  10. Maria C skriver

    9. december 2012 kl. 21:29

    glædelig jul:-) Det der limeganache lyder mums.

  11. Lisbeth skriver

    9. december 2012 kl. 21:37

    Må du have en fantastisk, glædelig og hyggelig jul. 🙂

  12. Rosa Viola skriver

    9. december 2012 kl. 21:38

    God jul Anne-chokolade-ballade

  13. Cathrine Brandt skriver

    9. december 2012 kl. 21:40

    Glædelig jul og varme tanker herfra 🙂

  14. Amalie Nielsen skriver

    9. december 2012 kl. 21:42

    Glædelig jul, håber du nyder den med rigelige mængder af de lækre søde sager…;-)

  15. Lukas skriver

    9. december 2012 kl. 21:48

    Glædelig 2. søndag i advent 🙂

  16. Jeanett skriver

    9. december 2012 kl. 21:52

    Glædelig 2. advendtssøndag og god jul 🙂
    Krydser mine fingre for at jeg vinder den lækre chokolade!

  17. Jeanett skriver

    9. december 2012 kl. 21:53

    Glædelig 2. adventssøndag og god jul 🙂
    Krydser mine fingre for at jeg vinder den lækre chokolade!

  18. Maria skriver

    9. december 2012 kl. 21:54

    Glædelig jul. Det er så yndigt med al den sne lige nu 🙂 Jeg elsker det.
    Kh. Maria/madgladmad

  19. Charlotte skriver

    9. december 2012 kl. 22:01

    Med snefnug på næsen ønsker jeg dig, og alle dine læsere her på bloggen, en rigtig glædelig jul.

  20. Denise Pedersen skriver

    9. december 2012 kl. 22:02

    Glædelig jul 😀

  21. Charlotte skriver

    9. december 2012 kl. 22:07

    En rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår. Det er altid hyggeligt at læse med hos dig ;0) og glæder mig til at følge med i det nye år.
    Mange jule-hilsner fra Charlotte

  22. Rana Alasadi skriver

    9. december 2012 kl. 22:09

    Glædelig ChokoladeJul søde Anna! Glad for at se, at du nyder den dejlige tid af året med gode lækre julebagning, som sætter tænderne i vand i længere tid! Din blog gør ikke andet end og gør mig glad hver gang jeg kigger fordi med alt det chokolade og lækkerrier!
    -Har forresten for julens anledningen bagt julehjerter i år for første gang i mit liv! endda helt fra bunden, med Meyers opskrift, hvor melet og honingen fik sig en måned sammen og så blev bagt med resten af ingredienserne her i fredags,(tilføjede dog kardemomme(jeg ved ikke hvad der er med mig og kardemomme;)) venter dog på at de skal blive bløde i køleren lidt endnu. Glæder mig helt vildt til at se, om de bliver lige så bløde som forventet, for indtil videre er de jo hårde:P deler det kun fordi jeg har planlagt at lave dem siden september, for jeg ELSKER honingehjerter! virkelig! skriver igen, HVIS de bliver gode:D
    Ellers vil jeg bare sige: Lækker inspirrende blog, ejer, kager, chokolade og søde sager! ;p
    Du må ha’ en dejlig glædelig sød jul her fra!! <3
    Varme chokolade hilsner- Rana A. 🙂
    Ps. undskyld alt det ''chokolade''. er bare ekstra chokoladeglad her for tiden :p

  23. Linda Bonderup skriver

    9. december 2012 kl. 22:22

    Merry Chocolatemas cho cho cho;-)

  24. kirsti skriver

    9. december 2012 kl. 22:35

    åh jeg elsker chokolade!
    Krydser fingre for jeg vinder og postbuddet ikke får færten af indholdet og spiser det før mig hvis jeg er så heldig at vinde

    Kirsti_mt@hotmail.dk
    kig forbi min accessories.dk giveaway med 8 præmier og del gerne din egen giveaway på facebook siden
    danske giveaways her

  25. Lissen Andersen skriver

    9. december 2012 kl. 22:41

    Hej!!! rigtig glædelig jul, jeg vil gerne være med!!! det ser dælme godt nok lækkert ud!!!! <3

  26. Line skriver

    9. december 2012 kl. 22:43

    Min nissemor er også forduftet, mon hun er taget med din til Indien? En anden gang kunne de da bare tage os med, der er sikkert heller ikke så meget snestorm der!
    På den anden side, synes jeg det der chokolade lyder så usandsynlig lækkert, at det faktisk lyder som et godt alternativ til advent-nisser og Indien!
    Glædelig jul 🙂
    Vh. Line

  27. Baysen skriver

    9. december 2012 kl. 22:51

    Rigtig glædelige og trætte juletanker herfra 😉

  28. Rikke Helbo skriver

    9. december 2012 kl. 23:19

    Hvor er det altså bare hyggeligt med konkurrencer i denne tid… 🙂

    Rigtig glædelig jul herfra, håber du får en dejlig jul med masser af hygge!! 🙂

    -Rikke

  29. Betina Klitfelt skriver

    9. december 2012 kl. 23:31

    Du skal have den største jule hilsen herfra, DEN æske vil jeg såååå gerne vinde. Ho ho ho….dejlig jul til dig og dine ;O) Mange hilsner Betina

  30. Ditte R skriver

    9. december 2012 kl. 23:39

    Uh, jeg bor lige ved ro chokolade, hvilket jo er lidt farligt med alle de lækkerier! 🙂 Rigtig glædelig jul!

  31. Julie Mahler skriver

    9. december 2012 kl. 23:39

    Glædelig jul og glædelig 2. søndag i advent 🙂

  32. Nikoline MH skriver

    9. december 2012 kl. 23:41

    Glædelig jul – må den blive med masser af chokolade lækkerier 🙂

  33. sandra grøne skriver

    9. december 2012 kl. 23:50

    virkelig lækkert – chokolade og jul er et nødvendigt match 😀

  34. julie lillegaard skriver

    10. december 2012 kl. 00:06

    Rigtig glædelig adventssøndag her fra eksamensland – nu med to syge børn! Lidt lækker RO choko ville helt klart forsøde de næste par hårde måneder.

    Kh Julie

  35. seyma skriver

    10. december 2012 kl. 01:25

    Rigtigt god jul herfra <3 Hvor jeg dog ville ønske mig at vinde chokolade pakken da jeg er eksamens ramt og der spiser man så usundt, og er nødt til at købe billig choko på Suen 🙁 det ville være det rene mirakkel at vinde rigtigt kvalitets chokolade 🙂

  36. Naja skriver

    10. december 2012 kl. 06:22

    Kære Anne

    Hvilken dejlig adventsgave – det er som om de der nisser forsvinder, når man bliver voksen, uagtet at denne voksen er barnligt glad for gaver 😉

    Jeg har I mange år boet nær Jægersborggade og dagligt passeret Ro. Af og til er det også blevet til et besøg og jeg har troligt brugt de fine pastelfarvede kugler som værtindegaver, til udelt begejstring for modtageren. Derfor vil ðet være et skønt gensyn, hvis nissen alligvel vender tilbage fra Indien og forsøder min dag med lidt livsnydelse i chokoladeform.

    Glædelig jul til dig og dine!

  37. Ditte Ravn skriver

    10. december 2012 kl. 06:26

    Lækkert! Jeg krydser fingre. Og glædelig jul til dig!

  38. Sofie dh skriver

    10. december 2012 kl. 06:49

    Rigtig glædelig jul til dig og din dejlige samt altid inspirerende blog! Hurra for en skøn konkurrence !!

  39. KunSandheden skriver

    10. december 2012 kl. 07:52

    Jeg er med

  40. Sandra zerahn skriver

    10. december 2012 kl. 07:54

    Glædelig jul, jeg håber du har en dejlig måned med masser af søde sager 🙂

  41. Louise Lu skriver

    10. december 2012 kl. 08:15

    Sikke en fin præmie jeg tror godt jeg kunne finde nogen at glæde med den. Glædelig jul til dig.

  42. Lena skriver

    10. december 2012 kl. 08:30

    Rigtig glædelig chokolade-jul. Hvem kunne ikke trænge til noget lækker kvali-chokolade… mums – jeg kunne ihvertfald godt 😀

  43. Mette R skriver

    10. december 2012 kl. 08:32

    Glædelig jul og (forsinket) glædelig 2. advent!
    Og vil samtidig sige mange tak for en interessant og inspirerende blog til dig Anne. Særligt de gode billeder og dit fokus på kvalitet og gode råvarer fanger mig – og selvfølgelig også det faktum at chokolade har en helt central plads i bloggen. Det taler til mit chokoladehjerte 🙂

  44. Anne K skriver

    10. december 2012 kl. 08:35

    På alle måder en lækker blog. Og nu også med lækker adventskonkurrence 🙂

  45. Sofie Maria skriver

    10. december 2012 kl. 08:40

    Wow det lyder som en fantastisk chokolade! Glædelig jul fra mig – en afhængig (af chokolade og din blog ;)) læser.

    Kh Sofie

  46. Marie Schou skriver

    10. december 2012 kl. 09:00

    Du ønskes en glædelig jul og tak for en herlig chokoladeblog. Hilsner fra en læser i Sydfrankrig 🙂

  47. Mai skriver

    10. december 2012 kl. 09:05

    Rigtig god jul på dig 🙂

  48. Irene skriver

    10. december 2012 kl. 09:05

    Rigtig glædelig jul! Hvor er det dejligt, at du vil glæde dine læsere med dejlige adventsgaver. Håber du får en rigtig dejlig og chokoladet jul!
    Kærlig hilsen
    Irene

  49. Hanne skriver

    10. december 2012 kl. 09:06

    Med det vejr er det da vist umuligt ikke at komme i julestemning. Glædelig jul til dig.

    Venlig hilsen Hanne

  50. Maria Camilla skriver

    10. december 2012 kl. 09:12

    Skøn præmie!

« Ældre kommentarer
Nyere kommentarer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap