E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Konkurrence: Vind Camilla Plums bog “Helt i kage”

8. marts 2013 af Anne au Chocolat 307 kommentarer

Det er fredag, og det fejrer jeg lige ved at afholde en lille konkurrence for jer, mine kære læsere. I aften står den også på fest og farver, når fredagen fortsat fejres med søde veninder og koreansk mad og chokoladetærte. Lyder det ikke lækkert?

Det er Camilla Plums skønne kagebog “Helt i kage“, som jeg har fået lov til at give til en kageglad person. Bogens kager er lige i min ånd – ærlige, enkle og ikke mindst velsmagende med fokus på de gode råvarer og årtidens frugter og bær. Bogen handler ifølge Camilla Plum om “virkelig gode kager”, som ikke giver præstationsangst eller resulterer i nederlag, men som er kreeret af kærlighed til den smukke gode kagesmag.
Jeg har drømt om at sætte tænderne i nedenstående billedskønne marcipankage med frugt utallige gange allerede, så den må altså snart bages. Jeg kan nemlig kun forestille mig, at den smager mindst lige så godt, som den ser ud!

Har I lyst til at deltage i fredagskonkurrencen, skal I blot skrive en kageglad hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker lod onsdag den 13. marts kl.16, og vinderen får besked med det samme 🙂 God weekend!

Skrevet i: Uncategorized Tags: Camilla Plum, dessert, helt i kage, kage, kagebog, kager, marcipan, søde sager

Previous Post: « Triple chocolate cookies
Next Post: Luftige og sprøde koldhævede boller »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie skriver

    13. marts 2013 kl. 15:21

    Den ser go’ ud, den bog, og jeg kan vist lige nå at være med, så hvorfor ikke:-)

  2. Camilla skriver

    13. marts 2013 kl. 15:38

    elsker elsker elsker kager 🙂 så her på en snevejrsdag, så bliver det nok til en lille kage med en kop varm cacao 🙂

  3. Nanna Gebauer Thorup skriver

    15. marts 2013 kl. 07:53

    Hej Anne. Er vinderen fundet? 🙂 Rigtig god weekend.

  4. Maria Silje skriver

    15. marts 2013 kl. 15:59

    den gad jeg godt følge fra start til slut, tror min kageglade familie ville blive glad for en masse gode kager 😉

  5. Lillian skriver

    16. marts 2013 kl. 21:38

    MUMS mums mums. Har lige lavet dine lækre Bounty-stykker! Så skønt som lørdagslækkeri….

  6. Pernille skriver

    18. marts 2013 kl. 18:17

    Jeg elsker at bage kage til mig selv, venner og veninder og min familie. Det ville være fedt at få lov til at kigge i Camillas bog og få inspiration til de næste kager 🙂

  7. Lis Vinter skriver

    12. april 2013 kl. 10:06

    Lækre kager – får lyst til at bage !

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap