E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Lakrids i Maden – vind Johan Bülows nye kogebog

27. oktober 2013 af Anne au Chocolat 406 kommentarer

lakrids

Konkurrencen er slut, og vinderen blev Martin Jensen. Han har fået besked! 

I dag står den på konkurrence, når jeg serverer muligheden for at vinde den nye lækre kogebog Lakrids i Maden af Johan Bülow. Bogen er proppet med sort magi og lakrids i både det søde og salte køkken, og den byder endda på en håndfuld cocktails, hvori lakridsen indgår. Jeg drømmer om at smage chokoladetrøflerne med lakrids. Lige nu!
Da bogen udkom for kort tid siden, var jeg inviteret med til receptionen, og Hr. Lakrids bød på en masse lækre smagsprøver fra bogen, hvis billeder i øvrigt er taget af den dygtige Columbus Leth, som også knipser billeder til chokoladebogen, som er på vej.

lakrids1

Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde Lakrids i Maden kogebogen, skal I blot skrive en lille hilsen til indlægget. Jeg lader konkurrencen køre indtil fredag den 1. november kl.12. Jeg trækker lod, og vinderen får besked med det samme.

lakrids3Denne lille lakridsede dessert kommer på bloggen en af dagene. Der er lakrids i cremen under solbærsyltetøjet lavet af min mor og de sprøde sukkersøde rugbrødstern. Nam.

God søndag, søde folkens!

Skrevet i: Uncategorized Tags: johan bülow, kogebog, konkurrence, Lakrids i maden

Previous Post: « Cookies med Dulcey og hasselnødder
Next Post: Vanilleprikkede pærer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lise skriver

    30. oktober 2013 kl. 12:01

    Mega-yndlings! Jeg er vist et af de mennesker, som består af 80% vand og 20% lakrids, og jeg kunne godt trænge til at udvide repertoiret fra piratos og lakridscookies til alle mulige andre lækre lakridsede sager! Jeg krydser de rustne søm for at mit køkken kan gå i sort med den der spændende bog!

  2. Anja Ydemann skriver

    30. oktober 2013 kl. 12:02

    Uhhh jeg elsker lakrids og er vild med at komme det i kager, så det ville være skønt at få nogle flere opskrifter så det også kommer i andet mad:-)

  3. Katrine Brandborg skriver

    30. oktober 2013 kl. 12:03

    Uh, dén gad jeg godt vinde

  4. Tine Dürr skriver

    30. oktober 2013 kl. 12:06

    Mmh en spændende bog jeg virkelig gerne vil have fingrene i! 🙂

  5. Frida skriver

    30. oktober 2013 kl. 13:20

    Hvor er det passende! Lige dén står allerhøjest på ønskelisten lige nu!
    Ville blive ualmindelig glad for sådan en sag 🙂

  6. Siri skriver

    30. oktober 2013 kl. 13:30

    Jeg elsker lakrids, madlavning og Johan Bülow! Det må være en bog for mig (:

  7. Camilla skriver

    30. oktober 2013 kl. 13:48

    Kære lakrids, du må gerne blive min!

  8. Anita skriver

    30. oktober 2013 kl. 13:51

    Elsker, elsker lakrids.. og vil elske at være den heldige vinder af denne skønne bog!

  9. Rikke FM skriver

    30. oktober 2013 kl. 13:53

    den må meget gerne komme hjem på min kogebogshylde:-)

  10. Benedikte Capion skriver

    30. oktober 2013 kl. 16:07

    Nøj, en lækker konkurrence – og en lækker bog! Hvem elsker ikke lakrids? Jo flere ting man kan putte det i, jo bedre ik 😉 en rigtig god en til kogebogssamlingen.

    Mange hilsner Benedikte, SUND MUMS

  11. Dagmar skriver

    30. oktober 2013 kl. 16:15

    mhm, den bog ser lækker ud 🙂

  12. Karen skriver

    30. oktober 2013 kl. 16:21

    Lakrids holder – en kogebog, så jeg kan overbevise min engelske kæreste om, at lakrids rent faktisk kan noget helt særligt. Han forstår mig slet slet ikke…Pufff!

  13. Pia skriver

    30. oktober 2013 kl. 17:37

    det lyder lækkert med en lakrids bog jeg elsker alt med lakrids.
    Pia.

  14. Rikke skriver

    30. oktober 2013 kl. 17:39

    Det lyder helt fantastisk inspirerende med sort magi!

  15. Dorthe skriver

    30. oktober 2013 kl. 19:32

    Super bog – den vil jeg gerne vinde <3

  16. Anne Katrine skriver

    30. oktober 2013 kl. 20:08

    Hej Anne,
    Jeg følger dig både her og på instagram og synes det er, selvom jeg ikke får tid til at lave så meget af det, super inspirerende at læse og se billederne begge steder 🙂
    Lakridsbogen ville gøre sig godt i mit køkken og jeg glæder til at chokolade bogen kommer så jeg, forhåbentlig, kan begynde at lave alle de chokolade jeg drømmer om til virkelighed!
    Ha det godt så længe!

  17. Camilla skriver

    30. oktober 2013 kl. 20:52

    Lige siden jeg fik en mail fra Johan Bülow, har denne bog stået aller øverst på min ønskeliste til jul, men kunne være lækkert at få fingre i den før, så mine forskellige varianter af lakrids pulver kan blive brugt til noget nyt 🙂

  18. Maria w. Høyer skriver

    30. oktober 2013 kl. 21:48

    Din lakridsdessert ser super lækker ud, glæder mig til opskrift!
    Og bogen vil jeg helt klart gerne have fingrene i!

  19. Nanna Gebauer Thorup skriver

    30. oktober 2013 kl. 22:30

    Uhmmm…. Johan Bülow laver altså nogle fantastiske lakridser! Jeg har en enkelt gang prøvet at lave en opskrift med lakridspulver i aftensmaden, som var helt fantastisk. Jeg har dog ikke rigtigt kunnet finde nogle opskrifter udover den, men det bedste sted at lede vil da helt klart være i “Lakrids i maden” 🙂 Hav en dejlig aften. Kærlig hilsen Nanna

  20. Sussie Antonsen skriver

    31. oktober 2013 kl. 08:41

    For pokker, hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde den bog 🙂

  21. Kathrine skriver

    31. oktober 2013 kl. 08:45

    Min far elsker lakrids og Johan Bülow, så det ville være den perfekte gave til ham! 🙂

  22. Merete Nielsen skriver

    31. oktober 2013 kl. 08:56

    Åh, den gad jeg godt vinde. Måske prøve at lave nogle rugbrødsmuffins med lakrids og nogle med chokolade og cacao. Sådan nogle små hapser to go eller i madpakken eller vare når jeg trænger….

  23. Freja Aaberg skriver

    31. oktober 2013 kl. 09:11

    En lille hilsen – med et håb om at vinde lakridsbogen 🙂

  24. nana skriver

    31. oktober 2013 kl. 10:02

    Den bog gad jeg godt at vinde

  25. Sheila Jensen skriver

    31. oktober 2013 kl. 10:31

    Uhmmme numme der er meget godt deri! 🙂

    Jeg ville jo stå i køkkenet hele efteråret..

    P.s. du er en super inspirationskilde ! 🙂

  26. Melissa skriver

    31. oktober 2013 kl. 10:38

    Har købt lakridspulver. Bliver nødt til at få den bog.

  27. Nikoline skriver

    31. oktober 2013 kl. 10:58

    Spændende med de mange nye opskrifter… helt sikkert en bog som vil blive brugt flittigt i mit køkken 🙂

    Tak for en inspirerende blog !

  28. Sanneh Jensen skriver

    31. oktober 2013 kl. 13:29

    Hvor inspirerende med mere lakrids i maden! Elsker Johan Bülows lakridskugler – er hans bog bare halvt så indbydende som kuglerne, så er den jo en konge værdig!
    Og tak til dig, Anne, for super lækre opskrifter, der bare altid holder max!

  29. annette skriver

    31. oktober 2013 kl. 13:45

    Elsker lakrids. For tiden er det is med lakrids jeg kaster mig over. Hilsen Annette

  30. Tone Jensen skriver

    31. oktober 2013 kl. 14:17

    Uuh, jeg har sendt lange blikke efter den bog lige siden den udkom.

  31. Kirstine skriver

    31. oktober 2013 kl. 14:32

    Årgh, mad med lakrids lyder vidunderligt!

  32. Louise skriver

    31. oktober 2013 kl. 15:09

    Den lyder interessant, den bog.

  33. Mia Larsen skriver

    31. oktober 2013 kl. 15:13

    Uuuh lyder lækkert! Jeg eeeeelsker bare lakrids 😀 😀

  34. Anne Hansen skriver

    31. oktober 2013 kl. 15:47

    Mmm jeg eelsker lakrids! Har hintet til min kæreste at jeg ønsker mig julekalenderen fra Johan Bülow! Og så vil jeg for første gang i år forsøge mig med forskellige former for lakridsfyldt eller overtrukket konfekt 🙂 og jeg ville rigtig gerne have lidt inspiration fra eksperten 😉

  35. Anne Hansen skriver

    31. oktober 2013 kl. 15:49

    Mmm lakrids 🙂 jeg vil i år forsøge mig med konfekt med lakrids og kunne godt bruge noget inspiration fra eksperten! Har også hintet til min kæreste at jeg ønsker mig julekalenderen fra Johan Bülow

  36. Anne-Sophie skriver

    31. oktober 2013 kl. 16:19

    Jeg ville elske at give min mor denne bog. Hun elsker lakrids og især i desserter 🙂

  37. Lena skriver

    31. oktober 2013 kl. 16:24

    Kunne være så lækkert at vinde bogen – elsker lakrids, og kunne være skønt med en masse lækre opskrifter 🙂

  38. Joan Damgaard skriver

    31. oktober 2013 kl. 16:43

    Lækker bog!

  39. Annette skriver

    31. oktober 2013 kl. 16:48

    Hej Anne!
    Jeg mangler virkelig den kogebog,
    jeg har den søde og salte sirup samt både raw og fine lakridspulver,
    men mangler nye ideer til anvendelse af disse skønne sager!!

  40. Sarah Gersing skriver

    31. oktober 2013 kl. 17:16

    Jeg elsker lakrids, så sådan en bog kunne være dejlig!

  41. Dina skriver

    31. oktober 2013 kl. 19:24

    Elsker din blog, alt med chokolade, men mon ikke også lakrids i maden kunne være et hit..

  42. Pia skriver

    31. oktober 2013 kl. 19:55

    Årh, lakrids er det bedste. Måske jeg skulle ud og have noget nu.

  43. Helle skriver

    31. oktober 2013 kl. 20:26

    En hilsen så sød som det lækreste lakrids 😉
    Et kys med lakrids og citron kan få englene til at synge og en lakridsbog ville få mig til at trylle 🙂

  44. Charite skriver

    31. oktober 2013 kl. 20:55

    Uhhmmm elsker lakrids, så jeg håber håber håber at være den heldige…

  45. Mette Grønnegaard skriver

    31. oktober 2013 kl. 21:25

    Jeg er vild med lakrids og kunne godt bruge inspirationen, så krydsede fingre herfra! 🙂

  46. Ida Andersen skriver

    31. oktober 2013 kl. 21:26

    iiih hvor lækkert!

  47. Louise skriver

    31. oktober 2013 kl. 23:24

    Jeg får slet ikke brugt nok lakrids i min madlavning, så kunne godt bruge lidt inspiration til det.
    Tak for en skøn blog 🙂

    Hilsen Louise

  48. Ghita skriver

    1. november 2013 kl. 04:33

    Hej Anne. Først tak for en skøn blog! Jeg elsker lakrids i maden og venter spændt på om bliver den heldige 😉 Mange hilsener Ghita

  49. Mia skriver

    1. november 2013 kl. 05:57

    Det må da være en bog der vil vække begejstring i det lille hus herhjemme. Hele banden herhjemme, bestående af far, mor og 4 rollinger, er i hvert fald syge med lakrids og bruger enhver lejlighed til at hapse noget af det. Eksempelvis: host host, jeg har vist noget på halsen, mon ikke hellere jeg må nuppe en piratos eller Jungle vrål? Eller: Mmm, det er da lige vejr til at hygge, hvem mon ikke kunne spise en af de dersens chokoladekugler med lakrids og salmiakpulver rundt om? Og videre i den dur kører den. Så er sikker på at ikke én eneste opskrift i den bog vil være uprøvet efter den 1. måned.

  50. Mia Sørensen skriver

    1. november 2013 kl. 08:32

    Åhhh ønsker mig denne bog så meget! Den er allerede skrevet på ønskelisten til jul.. Tror også jeg må se om der stadigvæk er julekalendere til salg for hvor dejlig kunne det ikke lige være at vågne op til lakrids 24 dage i december?

    Lakrids og chokolade <3

« Ældre kommentarer
Nyere kommentarer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap