E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vind Morten Heibergs chokoladesæt

3. november 2013 af Anne au Chocolat 705 kommentarer

bo bedre                                                                                                                                                                  Foto: Magnus Klitten

For et par uger siden var jeg i køkkenet med BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer og resten af redaktionen på bladet. Det var sødt, sjovt og ikke mindst chokoladet, da vi skulle teste Morten Heibergs nye chokoladesæt, der har været en del af BO BEDREs abonnementskampagne, som slutter i morgen mandag. Der er en masse gode juletilbud, som bestemt er værd at se nærmere på. Og hvis I har lyst til at se flere billeder fra vores chokoladeleg, kan I gøre det lige her.

Sættet er designet eksklusivt til BO BEDRE og er super smart og praktisk med røreskål, røredejskraber med indbygget termometer samt en fin chokoladeform. Til sættet er der også et hæfte fra Morten Heiberg med tips og chokoladeopskrifter .

Jeg er helt vild med mit sæt og har allerede brugt det adskillige gange herhjemme. Også hvis jeg bare har skullet temperere chokolade til overtræk af saltkarameller eksempelvis.

chokolade

Og nu til det rigtigt sjove. Jeg har fået lov til at udlodde hele 10 chokoladesæt i dag på bloggen. Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen, skal I skrive en chokoladehilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker de 10 vindere blandt alle kommentarerne torsdag 7. november kl.17. Ha’ en dejlig og chokolækker søndag 🙂

chokolade1

Skrevet i: Uncategorized Tags: bo bedre, Chokoladesæt, Morten Heiberg

Previous Post: « Vanilleprikkede pærer
Next Post: En hyggelig lille kage med After Eight og blommer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emilie Elmeskov skriver

    7. november 2013 kl. 12:58

    Dine opskrifter og billeder er bare for skønne!

    Tak for en god blog.

    /Emilie Elmeskov 🙂

  2. Katrine skriver

    7. november 2013 kl. 13:01

    I min familie starter vi altid ud med et ret ambitiøst konfekt-projekt til jul, men det ender altid med at vi laver krokodiller, frække damer, berømte bygninger, you name it + familie klassikeren “gæt-et-kunstværk” i marcipan og chokolade. Den sidstnævnte er altid helt umulig (sidst lavede min far Mona Lisa i mini – alle troede det var Munchs Skriget). I år kunne det være fedt endelig og for første gang nogensinde at have rigtig lækker chokoladekonfekt, som også er sjovt efter det er lavet! Jeg tænker at chokolade-kittet kan klare den opgave. Her kommer min hilsen så ind i billedet: Min chokolade-hilsen går direkte til alle dine lækre trøffelopskrifter. De må gerne hilse igen til jul:)

  3. Anne Sofie skriver

    7. november 2013 kl. 13:02

    Det ser da helt fantastisk godt ud, men det gør alle dine billeder.
    Det chokolade sæt er da lige dét jeg mangler for at efterligne dine opskrifter. Eller gøre et forsøg. 😉
    De kæreligste chokolade hilsner fra en navnesøster

  4. Karina skriver

    7. november 2013 kl. 13:02

    Chokolade, chokolade.. så blir alle så glade 🙂

    Her er en hilsen fra en der selv elsker at være kreativ i køkkenet, men diverse lækre chokoladesager 😉 Kunne være super at vinde chokoladesættet … nemli’ 😉

    Karina.

  5. Maria Molke Rediin skriver

    7. november 2013 kl. 13:03

    Ja, hvad ville livet være uden chokolade?

    De bedste hilsner 🙂
    Maria

  6. Ditte skriver

    7. november 2013 kl. 13:03

    Åh Anne – det må jeg bare eje – stor chokoladehilsen Ditte

  7. Ina Mose Jensen skriver

    7. november 2013 kl. 13:09

    Super lækre opskrifter der er at finde
    på din blog, hver gang man er herinde. 😀

    Choko-hilsen
    Ina

  8. Charlotte passarge skriver

    7. november 2013 kl. 13:10

    En stor, sød og fyldig chokoladehilsen til dig fra mig :-). Kh Charlotte

  9. Christina kryger skriver

    7. november 2013 kl. 13:12

    Hej Anne

    Vi ville elske at vinde det sæt, ungerne er i år store nok til at være med til at lave julehygge, og vi skal i år prøve os med hjemmelavet chokolade 🙂

    Chokolade hilsner fra os 🙂

    Hilsen Christina

  10. Lis Rovsing Olsen skriver

    7. november 2013 kl. 13:15

    Chokolade på de dejligste kakaobønner er det lækreste til konfekt og skønne kager. Et stykke – nej måske 2 stykker af den bedste kvalitet, er nok til en god kop kaffe. Jeg ville elske at vinde dette chokoladesæt

  11. Jannie skriver

    7. november 2013 kl. 13:16

    1000 tak for en fantastisk blog. Har prøvet rigtig mange af dine opskrifter og de er jo helt fantastiske. Dog skal jeg øve mig lidt mere i temperering af chokolade. 🙂 glæder mig vildt til jeres bog udkommer

  12. Mette Jespersen skriver

    7. november 2013 kl. 13:17

    Inspiration inspiration – det skønneste at få – det får jeg hver gang bloggen blir opdateret -Tusind tak -!!
    Jeg ville blive over vild super kanon glad hvis jeg blev ejeren af sættet det ville være så sejt her op til jul – så skal der laves caramel slices ( mums)
    Chokolade hilsner fra Mette

  13. julie skriver

    7. november 2013 kl. 13:18

    Fantastisk sæt Anne – det vil helt sikkert forbedre mit årlige julekonfekt:)

  14. Ian Højrup skriver

    7. november 2013 kl. 13:25

    Jeg skal vinde, da det sæt jeg har fra IKEA, er helt håbløst 🙂

    Ps. Hils omkring dig

    Hilsen
    Ian

  15. Gertrud Lampe skriver

    7. november 2013 kl. 13:25

    Jeg vil gerne blive bedre til chokolade og din blog er en stor inspiration.
    Specielt her op til jul vil det være genialt med et lækkert chokoladesæt og lidt god inspiration, både fra dig og Heiberg, til noget lækker juleknas <3

  16. Ann-Kathrine Jørgensen skriver

    7. november 2013 kl. 13:30

    Nøøøøøj hvor det kribler i mine fingre for at komme i gang med julekonfekten – med sådan et smart sæt har man jo en god undskyldning for at gå igang med at øve allerede nu, små to mdr før jul :-))

  17. Anja Friis skriver

    7. november 2013 kl. 13:34

    Chokotastisk chokolækker chokoladeblog.

    Elsker at følge med!!

    Chokohilsner fra Anja fra Madkollektiv.dk

  18. Rana alasadi skriver

    7. november 2013 kl. 13:40

    Uhhh! Krydser fingre

  19. Anne-Mette Freinsilber skriver

    7. november 2013 kl. 13:43

    Alle dine opskifter er så skønne og lige til at gå til men en lille favorit hjemme hos os er dog dine fantastiske blondies med lime og hindbær 🙂
    Mange chokolade hilsner
    Anne-Mette

  20. Marianne S skriver

    7. november 2013 kl. 13:51

    Er vild med din blog!!!
    Og sådan et chokolade kit vil slå bunden ud af mit SU-budget… men hul i det 😀

    Håber du har en god Torsdag iøvrigt!

  21. Henriette skriver

    7. november 2013 kl. 13:58

    Ville elske at vinde sådan et lækkert sæt 😉
    Så bliver jule konfekten da ikk meget flottere..!!

    Chokolade hilsner fra Henriette

  22. Mie Belin skriver

    7. november 2013 kl. 14:01

    Jeg er først lige begyndt at følge dig, men hold da op hvor ser dine kreationer lækker. Glæder mig til at se endnu mere til dig. 🙂
    Mange chokolade hilsner fra Mie Belin

  23. Frida skriver

    7. november 2013 kl. 14:05

    Kære Anne!

    Dine opskrifter formår, i mit hjem, gang på gang at samle venner og familie.
    Om det så er til noget hyggeligt eftermiddags-sødt, til en morgenmad af kaliber, pompøs dessert eller når det spiller en (overraskende lækker) rolle i madlavningen – så er det at samle sig om noget, nyde noget, sammen – blevet et ultra vigtigt element i husstanden her. Ja – chokolade er blevet et ultra vigtigt element i husstanden her!

    Det ser fantastisk sjovt ud, at eksperimentere og lege med chokoladesættet dér!

    Mange kærlige hilsner Frida

    Ps. Jeg glæder mig ustyrligt til jeres chokoladekogebog rammer gaden!

  24. Astrid Damgren Christensen skriver

    7. november 2013 kl. 14:05

    JA TAK! Det chokoladesæt ville gøre underværker, og så ville julen måske ikke blive så dyr. For chokolade SKAL der til! Dine opskrifter er forresten fantastiske! Din bounty er især blevet fast inventar som en let slags konfekt – MUMS!

  25. Janne Skagbæk Jensen skriver

    7. november 2013 kl. 14:05

    Med sådanne et sæt kan man lave mange fine ting her til jul – men så sandelig også de resterende dage i året 🙂

  26. Margit Andersen skriver

    7. november 2013 kl. 14:08

    En chokoladehilsen.
    Altid en fryd for øjet !.
    Dybt professionelt håndværk.!
    Vil meget gerne deltage i konkurrencen 🙂

  27. Marie skriver

    7. november 2013 kl. 14:11

    En lille chokolade hilsen fra mig, fordi jeg ikke kan gå en dag uden lige at nappe et lille stykke god mørk chokolade …

  28. Ditte Thygesen skriver

    7. november 2013 kl. 14:20

    Lækker lækker lækker.
    Jeg er for nyligt faldet over din hjemmeside og jeg glæder mig til at udforske og afprøve nogle af alle dine lækre opskrifter.

    Tak for god inspiration

    Ditte

    p.s. Jeg er helt vild med dit navn, super godt fundet på

  29. Signe skriver

    7. november 2013 kl. 14:28

    Jaaa! Mega chokolade-smart! Må under alle omstændigheder have gang i de saltkarameller i weekenden.

  30. Pernille Egholm skriver

    7. november 2013 kl. 14:34

    Hvor kunne det være skønt at vinde sådan et sæt, så skulle der helt klart laves mere chokolade herhjemme 🙂
    Lurer ofte på din blog, ville ønske jeg havde mere tid til at prøve endnu flere af dine opskrifter. Hos os er der ikke jul før der er bagt marcipan speciel 🙂

  31. Charlotte Gellert skriver

    7. november 2013 kl. 14:36

    Er bare så super glad for din side med de bedste opskrifter

  32. Charlotte Friis skriver

    7. november 2013 kl. 14:39

    Med 3 unger har vi godt gang i konfekter’iet… og det kan blive noget klisteret noget – så ville sådan et sæt vidunderligt…

  33. Margit Bøgesvang skriver

    7. november 2013 kl. 14:46

    Elsker bare dine chokoladeopskrifter. Med dette sæt ville det måske gå lidt bedre når jeg kaster mig ud i nye eksperimenter.

    Kh
    Margit

  34. Malene skriver

    7. november 2013 kl. 15:03

    Tror ikke min forrige kommentar kom op, så prøver lige igen!
    Uhmm chokolade, ja tak! 😀

  35. Susanne skriver

    7. november 2013 kl. 15:08

    Gad vide om jeg har tålmodighed til processen! – eller om jeg får spist alle ingredienser inden;-) Ok, lad det komme an på en prøve. Jeg melder mig klar til at vinde. Hilsen ….øh… Susanne au Chocolat!

  36. Iris moos gerlach skriver

    7. november 2013 kl. 15:13

    Det sæt gad jeg godt eje……..;))

  37. Trine Hyttel skriver

    7. november 2013 kl. 15:14

    Så genialt hvis jeg kunne lave chokolade til jul!!! Og jeg har lige opdaget din blog – hvor ER der mange fede opskrifter 🙂

  38. Pernille Friis skriver

    7. november 2013 kl. 15:22

    Elsker at arbejde med chokolade

  39. Oline Appel Jensen skriver

    7. november 2013 kl. 15:27

    Jeg elsker elsker elsker din blog og har lavet mange af dine opskrifter! jeg er meget interesseret i at lære at temperer helt perfekt og jeg tror virkelig at det ville hjælpe med sådan et sæt 😀
    hilsen Oline 16 år
    bliv ved med det du gør!

  40. Cecilie skriver

    7. november 2013 kl. 15:29

    Ih, det ser bare top godt ud! Det ville være fantastisk, at have sådan et sæt til chokoladeeventyr. 🙂

  41. Jette Faarup skriver

    7. november 2013 kl. 15:33

    Hos os elsker vi chokolade, og til jul laver vi dejlig konfekt, men chokoladeovertrækket giver næsten altid nerver, for uden de rette udstyr, er det svært at styre, så det kunne være skønt at vinde sådan et lækkert sæt.
    Tusind tal for dine dejlige opskrifter. Jeg har lavet flere af dem, og de er altid lige gode.

  42. anne skriver

    7. november 2013 kl. 15:51

    Perfekt til julekonfekten 🙂

  43. Gabriela C. N skriver

    7. november 2013 kl. 15:58

    Yummy in my tummy!! Drømmer allerede om de lækre chokolader, jeg forhåbenligt kommer til at lave 😉
    Mums i chokoladehimlen!

  44. Ane skriver

    7. november 2013 kl. 15:59

    Øj, det ville være skønt! Er på barsel og skal lave konfekt helt til terminen:-)

  45. Kathrine skriver

    7. november 2013 kl. 16:02

    Ville være som sendt fra himlen til julens konfekt kreationer *** JUHUU *** det er snart JUL. Og nu jeg er her vil jeg takke mange gange for de inspirerende indlæg på din blog Anne!!!

  46. Laila kamp skriver

    7. november 2013 kl. 16:03

    Åhhh gid det bliver ungerne og jeg der vinder et sæt;) vi laver rigtig meget chokolade lækkerier og karameller her i november/december som vi forsøder vores dejlige familie og skønne naboer med;) det er så fedt når ungerne render og deler ud;) de er så stolte og det smager jo fantastisk;)

  47. sigaard skriver

    7. november 2013 kl. 16:22

    Chokoladehilsen 🙂

  48. Rikke skriver

    7. november 2013 kl. 16:46

    Lige lukket eget firma efter 4 års knoklen uden gevinst, lettet og glad over beslutningen, så ingen medlidenhed her til. Lovet min familie at I år skal der hygges RIGTIG meget om ungerne her i julen, for det har der ikke altid været tid til som selvstændig, især ikke i julen da det var min mest travle periode….ungerne glæder sig, min mand glæder sig og jeg glæææder mig også.
    Juleaften skal også fejres hjemme hos os i år – for nu har jeg tid til at lave mad m.m.
    Så chokoladesættet ville give ekstra hygge i en tid som vi alle ser så meget frem til.
    Tak for god blog også :O)

  49. louise a skriver

    7. november 2013 kl. 16:53

    Lige i tide til julens konfekt!

  50. Marianne Colding oxholm skriver

    7. november 2013 kl. 17:20

    Jeg eeeelsker at se dine kager og afprøver nogle af dem med glæde 🙂

« Ældre kommentarer
Nyere kommentarer »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap