E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vind Morten Heibergs chokoladesæt

3. november 2013 af Anne au Chocolat 705 kommentarer

bo bedre                                                                                                                                                                  Foto: Magnus Klitten

For et par uger siden var jeg i køkkenet med BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer og resten af redaktionen på bladet. Det var sødt, sjovt og ikke mindst chokoladet, da vi skulle teste Morten Heibergs nye chokoladesæt, der har været en del af BO BEDREs abonnementskampagne, som slutter i morgen mandag. Der er en masse gode juletilbud, som bestemt er værd at se nærmere på. Og hvis I har lyst til at se flere billeder fra vores chokoladeleg, kan I gøre det lige her.

Sættet er designet eksklusivt til BO BEDRE og er super smart og praktisk med røreskål, røredejskraber med indbygget termometer samt en fin chokoladeform. Til sættet er der også et hæfte fra Morten Heiberg med tips og chokoladeopskrifter .

Jeg er helt vild med mit sæt og har allerede brugt det adskillige gange herhjemme. Også hvis jeg bare har skullet temperere chokolade til overtræk af saltkarameller eksempelvis.

chokolade

Og nu til det rigtigt sjove. Jeg har fået lov til at udlodde hele 10 chokoladesæt i dag på bloggen. Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen, skal I skrive en chokoladehilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker de 10 vindere blandt alle kommentarerne torsdag 7. november kl.17. Ha’ en dejlig og chokolækker søndag 🙂

chokolade1

Skrevet i: Uncategorized Tags: bo bedre, Chokoladesæt, Morten Heiberg

Previous Post: « Vanilleprikkede pærer
Next Post: En hyggelig lille kage med After Eight og blommer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Christina A skriver

    7. november 2013 kl. 17:25

    Mmm… Denne blog er et absolut must at læse når man er chokaholic! Ser frem til mange flere lækre opskrifter og indlæg på din lækre blog… 😀

  2. Karina Luther skriver

    7. november 2013 kl. 18:04

    Min Mand har li fået konstateret diabetis , så det ville være skønt at have nogle ordenlige remedier til at lave fine sukker- fri chokolade til ham<3

  3. Natalie khayat skriver

    7. november 2013 kl. 21:26

    Uha jeg håber lige jeg kan nå det. ? ;0

  4. julie green skriver

    8. november 2013 kl. 10:24

    Livet er uforudsigeligt – spis chokoladen først! God dag 🙂

  5. Hao Li skriver

    8. november 2013 kl. 15:00

    Jeg er chokoholic også 🙂

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap