E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokolade i Paris i Påsken

13. april 2011 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Hvis jeg var så heldig at skulle tilbringe min påske i Paris, ville jeg være at finde, hvor chokoladen er. Den er over alt i Paris, men lige i denne omgang tænker jeg helt særligt på et fint lille galleri i Marais Brachfeld Gallery (78 Rue des Archives), som i går åbnede en chokoladeudstilling, der løber frem til den 26. april.

Det er den Brooklyn baserede chokoladebutik Nunu Chocolates, som har valgt at lave en Pop Up Store i det parisiske galleri, hvor Nunus ejere ægteparret Justine Pringle og Andy Laird sammen med deres co-chocolatier Dave Gould håndlaver chokoladetrøfler og karameller, præcis som de ville gøre det i butikken i Brooklyn. Trøflerne og karamellerne stilles derefter på galleriets hylder og sælges.

Jeg synes, idéen er genial og en god måde at introducere deres chokolade på til den parisiske kulturelle og chokoladeelskende befolkning. Derudover er jeg helt vild med Justine (som i øvrigt er halvt dansk halvt sydafrikansk) og Andys incitament for at starte Nunu Chocolates – at verden er et bedre sted, når chokolade er involveret.

Nunus chokolader laves af en særlig kakaobønne, som er en blanding af trinitario og criollobønnen, som produceres på en bæredygtig og familiedrevet farm i det østlige Columbia.

Til mine danske venner i Paris og jer, som skal på parisisk påskeferie: Tag forbi “chokoladegalleriet” og giv mig en sød tilbagemelding. Jeg bliver garanteret misundelig, men jeg vil gerne høre om det 🙂

Billedet er lånt fra Nunu Chocolates’ hjemmeside.

Skrevet i: Uncategorized Tags: Brachfeld Gallery, chokolade, chokoladetrøfler, Columbia, Criollo, håndlavede karameller, karameller, Nunu Chocolates, Paris, Rue des Archives, Trinitario

Previous Post: « Mormors idiotsikre boller
Next Post: Et gensyn med Meyers lille sprøde »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    14. april 2011 kl. 20:53

    Aaah, jeg kunne også godt drømme om en weekend i Paris – og da specielt i din chokolade-version! 🙂
    /Louise

  2. Anne au Chocolat skriver

    15. april 2011 kl. 17:19

    Ja, jeg drømmer stadig! 🙂

  3. Ole Haubjerg skriver

    16. april 2011 kl. 21:15

    Samtidig kunne man jo lige se, hvad det hele går ud på:
    http://foodcurated.com/2010/05/the-self-taught-chocolatiers-nunu-chocolates/

  4. Louise Söholt Larsen skriver

    17. maj 2011 kl. 02:03

    Hvor belejligt, at jeg bor i Brooklyn. Har gået forbi flere gange, men nu skal jeg helt sikkert ind 🙂 Tak for tippet 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    17. maj 2011 kl. 14:26

    Sejt Louise 🙂

  6. Sussi skriver

    3. oktober 2011 kl. 17:37

    Chokolade er altid positivt – men hvorfor lige amerikansk chokolade?

    God chokolade i påsken og altid findes i masser af franske, belgiske og schweizer udgaver – også i Paris. Tag til Brooklyn hvis du vil ha amerikansk chokolade.

    Slik
    Sussi

Trackbacks

  1. Chokolade i Paris i Påsken siger:
    13. april 2011 kl. 12:00

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

  2. Chokolade i Paris i Påsken | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    13. april 2011 kl. 13:50

    […] chokoladetrøfler og karameller, præcis som de ville gøre det i butikken i BrooklynExcerpt from: Chokolade i Paris i Påsken Filed under anne au chocolat, gastronomi-nyt, trøfler, Uncategorized · Tagged with […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap