Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, som ikke er spor kringlede, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.
Kogebogsforfatter og opskriftsudvikler
Jeg er forfatter til kogebøgerne Lykken er Chokolade (2014) og Lykken er Is (2015), som jeg har skrevet sammen med min dygtige veninde og kollega Maja Vase på Politikens Forlag.
Derudover arbejder jeg som opskriftudvikler, madskribent og –stylist, kreativ konsulent, foredragsholder og smagsdommer.
Passioneret chokoladefan
Lykken er god chokolade, og jeg spiser den hver dag! Chokoladen er min faste velsmagende følgesvend i det søde køkken og tanken om, at jeg ikke har et stykke chokolade i nærheden, skræmmer mig lidt. Derfor har jeg ALTID chokolade inden for rækkevidde – den er min hellige lille nydelsespause i en tempotravl hverdag med småbørn og arbejde.
Søde sager er sunde for sjælen
For mig handler sundhed ikke kun om at spise korrekt og at dyrke motion men i den grad også om at have det godt med sig selv, nyde livet, være god ved sig selv ved at gøre, hvad man holder af (og spise det man elsker). Hjemmelavede kager, is og god chokolade fylder mig med glæde, når jeg spiser dem og med kreativitet og passion, når jeg laver dem. Når jeg tager en bid af en vidunderlig sød kreation, står alt stille og mine sanser eksploderer af smagslykke for en stund (og så glemmer jeg alle bekymringer og andre tanker i nydelsens øjeblik).
Familien CAKE
Jeg hedder i virkeligheden Anne Moltke Dahl og bor i Trekroner ved Roskilde med min mand Christian og vores to små drenge, Kaj og Emil. Tilsammen udgør vi familien CAKE (Christian, Anne, Kaj og Emil)
Og så den franske forbindelse
Jeg er uddannet cand. ling. merc i fransk og kommunikation fra CBS. Mit hjerte banker for Frankrig, det franske sprog og kulturen, men den franske gastronomi har uden tvivl den allerstørste ære for at have gjort mig frankofil.
I 2005-06 boede jeg i Tourrettes-sur-Loup i Provence, hvor jeg arbejdede i køkkenet på Arne Fusager og Birthe Sandagers køkkenskole La Cuisine du Jardin, hvor jeg fik tilegnet mig en mere professionel tilgang til madlavning. Jeg har også boet i Paris og spist de bedste croissanter i verden på næsten daglig basis.
Tag endelig kontakt til mig..
Hvis du har spørgsmål til opskrifter, chokolade, bagegrej og køkkenudstyr.
Hvis du er interesseret i et samarbejde på bloggen, opskriftsudvikling, madstyling eller et chokoladeforedrag med smagning.
Hvis du har andre sjove idéer!
Jeg kan fanges lige her: annemoltkedahl@gmail.com