E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vis efter kategori

Vis efter dato

Søg

Kager

Den lækreste lagkage med karamelliseret hvid chokolade, hindbær og rabarber

Påsketræstammer

Lagkage med chokolade, solbær og konditorcreme

De bedste koldhævede fastelavnsboller

Se flere opskrifter på kager

Is

Bananis

Jule-parfait med vanilje, marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær

Vaniljeis, rabarberkompot og ristet havre – sommerdessert

Hasselnødnougat-is lavet med den bedste nougat fra Elmelund Chocolatier Organic

Se flere opskrifter på is

Desserter

Crumble med hindbær og æbler

Regnbuemousse som årets nytårsdessert

Gammeldags æblekage med hvid chokolade cookie knas og ristede Piemonte hasselnødder

Vaniljemarineret mango med crumble, saltkaramel og flødeskum

Se flere opskrifter på desserter

Chokolade og små søde sager

Dadelbarer med chokolade, peanut butter og kokos

Havregrynskugler med marcipanmidte

Et smut i flødebolleproduktionen

Chokoladeflødekarameller og en konkurrence

Se flere opskrifter på chokolade og små søde sager

Morgenmad

Sommermorgenmad

Lynhurtig og uimodståelig lækker Chokolade spread

Æblesyltetøj med vanilje lavet med syltesukker fra Dansukker

Min favorit mad til morgenmad

Se flere opskrifter på morgenmad

Brød og boller

De bedste koldhævede fastelavnsboller

Nemme æltefrie koldhævede gulerodsboller

Hverdagslykke med hjemmebagt rugbrød – og noget om madpakker

Luftige, bløde teboller med kardemomme

Se flere opskrifter på brød og boller

Køkkenet

1 år med verdens dejligste køkkenbordplade

Køkkentid i hverdagen

Sommerkøkkenet

Rabarbermazarin med crumbletop

Se mere fra denne kategori

Søde stunder

Fødselsdagsfejring

Små glimt fra vores første skiferie

Efterårsferie i Nice

Tilbage til hverdagen og glimt fra Costa Brava

Se mere fra denne kategori

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap