Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Hjemmelavet nutella

14. april 2025 af Anne au Chocolat

Denne hjemmelavet “nutella” smager SÅ godt! Den består af kun 3 ingredienser og er vildt nem at lave, hvis man har en minihakker. Perfekt på en bolle, pandekager, vafler og rørt i den græske yoghurt i morgenskålen.
Den skal opbevares i køleskabet og er smørbar direkte fra køl.

Hjemmelavet nutella
1 glas

200 g ristede hasselnødder
15 g usødet kakaopulver
15 g akaciehonning

Kom hasselnødderne i en minihakker og blend dem først til hasselnøddemel og fortsat derefter, til det bliver flydende. Kom det flydende hasselnøddesmør over i en skål og rør kakaopulver og honning i*. Hæld på et rent (og gerne skoldet) glas med låg og opbevar nutellaen på køl.

*Man kan garanteret også bare tilsætte kakao og honning til hasselnøddesmørret i minihakker og blende hurtigt sammen, men det gjorde jeg ikke.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Æblegranola – glutenfri og naturligt sødet
Next Post: Dadelkugler med ristede hasselnødder »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap