Glutenfri, sukkerfri og naturligt sødet æblegranola med et krydret tvist af kardemomme.
Vi nyder denne super lækre granola herhjemme på den grønne grød, smoothie bowle, yoghurten og havregrynene med mælk.
Opskriften kommer her:
Æblegranola
1 stort glas
100 g æblemos, usødet (hjemmelavet elle som her den fra Urtekram )
30 g kokosolie, neutral
150 g glutenfri havregryn
50 g solsikkekerner
1 tsk. stødt kardemomme
30 g kokosmel
30 g mandelmel
1 nip salt
Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Kom æblemosen i en skål. Smelt kokosolien og rør den i æblemosen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Rør et par gange under. Køl helt af og hæld granolaen på glas.
Tip: Hvis man ikke er fan af kardemomme, kan man sagtens bruge kanel i denne opskrift.



