Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Æblegranola – glutenfri og naturligt sødet

29. marts 2025 af Anne au Chocolat

Glutenfri, sukkerfri og naturligt sødet æblegranola med et krydret tvist af kardemomme.

Vi nyder denne super lækre granola herhjemme på den grønne grød, smoothie bowle, yoghurten og havregrynene med mælk.

Opskriften kommer her:

Æblegranola
1 stort glas

100 g æblemos, usødet (hjemmelavet elle som her den fra Urtekram )
30 g kokosolie, neutral
150 g glutenfri havregryn
50 g solsikkekerner
1 tsk. stødt kardemomme
30 g kokosmel
30 g mandelmel
1 nip salt

Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.

Kom æblemosen i en skål. Smelt kokosolien og rør den i æblemosen. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Rør et par gange under. Køl helt af og hæld granolaen på glas.

Tip: Hvis man ikke er fan af kardemomme, kan man sagtens bruge kanel i denne opskrift.


Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Dejligste “roser” om opskrifterne i E-bogen
Next Post: Hjemmelavet nutella »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap