E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Om Anne Au Chocolat

 

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, som ikke er spor kringlede, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Kogebogsforfatter og opskriftsudvikler 
Jeg er forfatter til kogebøgerne Lykken er Chokolade (2014) og Lykken er Is (2015), som jeg har skrevet sammen med min dygtige veninde og kollega Maja Vase på Politikens Forlag.
Derudover arbejder jeg som opskriftudvikler, madskribent og –stylist, kreativ konsulent, foredragsholder og smagsdommer.

Passioneret chokoladefan
Lykken er god chokolade, og jeg spiser den hver dag! Chokoladen er min faste velsmagende følgesvend i det søde køkken og tanken om, at jeg ikke har et stykke chokolade i nærheden, skræmmer mig lidt. Derfor har jeg ALTID chokolade inden for rækkevidde – den er min hellige lille nydelsespause i en tempotravl hverdag med småbørn og arbejde.

Søde sager er sunde for sjælen
For mig handler sundhed ikke kun om at spise korrekt og at dyrke motion men i den grad også om at have det godt med sig selv, nyde livet, være god ved sig selv ved at gøre, hvad man holder af (og spise det man elsker). Hjemmelavede kager, is og god chokolade fylder mig med glæde, når jeg spiser dem og med kreativitet og passion, når jeg laver dem. Når jeg tager en bid af en vidunderlig sød kreation, står alt stille og mine sanser eksploderer af smagslykke for en stund (og så glemmer jeg alle bekymringer og andre tanker i nydelsens øjeblik).

Familien CAKE
Jeg hedder i virkeligheden Anne Moltke Dahl og bor i Trekroner ved Roskilde med min mand Christian og vores to små drenge, Kaj og Emil. Tilsammen udgør vi familien CAKE (Christian, Anne, Kaj og Emil)

Og så den franske forbindelse
Jeg er uddannet cand. ling. merc i fransk og kommunikation fra CBS. Mit hjerte banker for Frankrig, det franske sprog og kulturen, men den franske gastronomi har uden tvivl den allerstørste ære for at have gjort mig frankofil.
I 2005-06 boede jeg i Tourrettes-sur-Loup i Provence, hvor jeg arbejdede i køkkenet på Arne Fusager og Birthe Sandagers køkkenskole La Cuisine du Jardin, hvor jeg fik tilegnet mig en mere professionel tilgang til madlavning. Jeg har også boet i Paris og spist de bedste croissanter i verden på næsten daglig basis.

Tag endelig kontakt til mig..

Hvis du har spørgsmål til opskrifter, chokolade, bagegrej og køkkenudstyr.
Hvis du er interesseret i et samarbejde på bloggen, opskriftsudvikling, madstyling eller et chokoladeforedrag med smagning.
Hvis du har andre sjove idéer!

Jeg kan fanges lige her: annemoltkedahl@gmail.com

 

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫 Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫, da drengene spiste hos farmor, efter de havde været på kræmmermarked og købt krystaller 🌞✨ (Det kan jo ikke være søde sager det hele ☺️)
Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo melon, som vækker minder fra Spanien 🫐🍈. Alletiders snackfad på sådan en mandag, hvor Kaj er startet i 1.klasse 🫶🏻 Tiden flyver altså lidt afsted, og til maj er det Emils tur til at sige farvel til børnehaven ☺️
Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snild Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snildt spise sådan en kanelsnegl her! Hvad siger I.. med eller uden glasur? 🥳
Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger r Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger resten af bollerne i fryseren, så der er til Kajs madpakker. SFO, børnehave og arbejde starter igen fra i morgen. Tilbage til hverdagen bliver nu også helt fint ❤️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap