E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Sitemap

Indlæg

  • ‘Lykken er chokolade’ er kommet på gaden!
  • 1 år med verdens dejligste køkkenbordplade
  • 1 kg Special Orange chokokærlighed til Meyers Chokolade Ballade
  • 1 kg Special Orange chokokærlighed til Meyers Chokolade Ballade
  • 1 kg Special Orange chokokærlighed til Meyers Chokolade Ballade
  • 1. december – Havregrynskugler med kaffe
  • 1. december betyder release på årets julelatte på Estate Kaffebar
  • 1. søndag i advent med sød konfektinspiration
  • 10 søde sommersager til ferien
  • 10. december – Luciabrød
  • 11. december – Krydret chokolade panna cotta med granatæble og ristede hasselnødder
  • 12. december – Sådan tempererer du julechokoladen
  • 13. december – Den lækreste julekringle
  • 14. december – brigadeiros med et tvist af jul
  • 15. december – julet french toast til morgenmad
  • 16. december – den lækreste julebrownie
  • 17. december – Farmor Ediths krydrede pebernødder
  • 19. december – konfektfavoritter
  • 2 slags julekonfekt med kærlig kaffesmag
  • 2. december – Peberkagehjerter dyppet i chokolade og ristet kokos
  • 20. december – Bounty barer med mælkechokolade, vanilje og citron
  • 21. december – Kokoskugler med hvid chokolade og hindbær
  • 22. december – Banankage med julesmag
  • 23. december – Marcipanhjerter med citron, lakrids og hindbær
  • 24 dage med lækker grød
  • 24. december – Glædelig jul til dig og dine
  • 3 kg kærlighed fra Valrhona
  • 3. december – Æbleskiver med kardemomme
  • 4. december – Kokosmakroner med nougat og pistacier
  • 5. december – Hvid chokolade blondie med appelsin, amarena kirsebær og mandler
  • 6. december – Sprøde småkager med tranebær, hvid chokolade og lakrids
  • 7. december – klatkager af risengrød
  • 8. december – Chokoladetrøfler med ingefær og appelsin
  • 9 søde rabarberfavoritter
  • 9. december – Brunkager med hasselnødder
  • À bientôt, Copenhague!
  • Abrikos mazarin med crumble top
  • Abrikoscrumble
  • Abrikostrifli med flødeskum og hjemmebagte makroner
  • Adventshyggelige florentinere med chokolade og flødeskum
  • Adventskonkurrence – vind kogebogen American Diner
  • Agen svesker dyppet i chokolade og kokos
  • Ahornsirup med skyr, pære og chokolade
  • Almond cake with white chocolate and liquorice
  • Ambassadør for Dansukker og små hindbærmandelkager med lemon curd og brændt marengs
  • Amerikansk slik fra Mademoistella
  • Amerikanske pandekager
  • Ananassorbet med ristet sesam og kokos
  • Ananastartar med mynte og yoghurtskum
  • Anne au Chocolat i TV2/Lorry
  • Anne au Chocolat og Valrhona Chokoladefabrikken
  • Anne au Chocolats første konkurrence
  • AOKI og de søde fransk-japanske sager i Paris
  • Appelsinmandelkage
  • Årets julelagkage med mælkechokolademousse, brændte mandler og vaniljesyltede appelsiner 
  • Årets Kage 2011
  • Årets Kage 2012 – En lille en til kaffen
  • Årets nytårskage
  • Årets påskekage 2018 med passionsfrugt, vanilje og mælkechokolade
  • Årets påskekage 2021 – hvid chokolade citron moussekage med mandelkokosbund
  • Årets sidste dessert – chokolademousse à la Valrhona
  • Arme riddere til fødselsdagsmorgenmad i det spanske
  • Assistenten i mit køkken
  • Astas fine kanelsnegle og moster Trines lækre lagkage
  • At gemme på lidt sommerlykke til senere tider
  • At udvide horisonterne i det nære
  • Autumnal chocolate cake
  • Æble og kanel..
  • Æblegrød af æbler fra haven!
  • Æblekage à la Skarum (også kendt som “Den gode kage”)
  • Æblekage med marcipan og mælkechokoladeganache
  • Æblekanel mazarin
  • Æblekanelkage med hvid chokolade
  • Æblemandelkage
  • Æblepandekager
  • Æbleskiver med ølandshvede og chokolade
  • Æblesyltetøj med vanilje lavet med syltesukker fra Dansukker
  • Æbletærte med kanelfrangipane
  • Æbletid og vanilleprikker
  • Æltefrie koldhævede boller
  • Bag en chokoladet vinterferiekage og nyd en god kop kaffe til
  • Bagt hokkaido græskar med kanel, honning og skyr
  • Bagte abrikoser med jordbær og flødeskum
  • Bagte figner med olivenolie
  • Bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum
  • Baileys fødselsdagskage
  • Ballade med chokolade!
  • Banana pancakes and bacon (det skal siges på engelsk!)
  • Banana pancakes with peanut butter and chocolate
  • Bananasplit med saltkaramel-is og chokoladesovs
  • Banangranola med masser af knas
  • Bananis
  • Bananis med creme fraiche og citron
  • Banankage med chokostykker
  • Banankage med kirsebær til sommerfest i Kajs vuggestue
  • Banankage med økologisk brun farin fra Dansukker og kaffeglasur
  • Banankage med peanutbutter og chokolade – og et glimt fra det nye hus.
  • Banankage med syltet ingefær og mælkechokolade ganache
  • Banankage med topping af chokolade og kokos
  • Banankage som smager af Indien – med frisk kokos og ingefær
  • Bananmuffins med chokolade og valnødder
  • Bananmuffins med lyse rosiner, valnødder og rom
  • Bananmuffins med mælkechokolade og syltet ingefær
  • Bananmuffins med toscatopping
  • Bananpandekager med nutellafyld
  • Bananpandekager med peanut butter og chokolade
  • Bananpandekager som dessert
  • Bananvafler med bagte æbler, flødeskum, citronverbena og pistacier
  • Bananvafler med julesmag
  • Bærtærte med butterdej og hasselnødder
  • Bedstefars skæg kage med pistacier og ribs
  • Bedstefars skæg kage og fødselsdag med masser af chokolade
  • Bedstefarsskæg kage med kanel og pærer og en blomst for dem, der er berørt af kræft.
  • Ben & Jerry’s kogebog
  • Ben & Jerry's kogebog
  • Beschle, din schweiziske chokoherlighed!
  • Billedskønne buttede bananpandekager med chokolade på toppen
  • Bircher Müsli
  • Biscotti med en smag af jul
  • Bittesmå chokoladeballader med peanutbutter og kokos
  • Bittesmå mazariner med chokolade og kirsebær
  • Blåbærfyldt mazarin med hvid chokolade ganache
  • Blåbærkage med yoghurt og hvid chokolade
  • Blåbærmazarin med crumbletop
  • Blåbærmuffins med citron
  • Blåbærprikket mazarin med chokolade og vanilleskyr
  • Blodappelsinkage med marcipan
  • Bloggens 5 års fødselsdag!
  • Blomme blondie – hvid chokoladekage med blommer
  • Blommeballade – chokoladekage med pocherede blommer
  • Blommekage med marcipan
  • Blommemazarin med hvid chokolade
  • Blommerne og maddrengene
  • Blommetrifli med bagt hvid chokolade
  • Blonde chokoladebrud
  • Blondies aka brownies med hvid chokolade
  • Blondies med lime og hindbær
  • Blondies og chokoladesmagning
  • Boeuf Béarnaise
  • Boller med hørfrø, sesam og birkes
  • Bounty bars med kiksebund og Fløde & Sydesalt karameller fra Karamel Kompagniet
  • Bounty bars with milk chocolate, lemon zest and vanilla
  • Bounty Brownie og mit nye samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic
  • Bountybarer med saltet karamel
  • Bountybidder med karamel, peanuts og Dulcey
  • Brændte Piemonte hasselnødder
  • Brigadeiros
  • Brombærmousse med appelsin
  • Brombærmousse med chokoladet topping
  • Brombærsnitter med crumbletop
  • Brombærsorbet ispinde med hvid chokolade og pistacie
  • Brombærtærte fra sommerhushaven
  • Brombærtærter med marcipancrumble
  • Brownie juletræer
  • Brownie med appelsin og ristede hasselnødder til Kajs søde pædagoger
  • Brownie med flødekarameller og hasselnødder
  • Brownie med hindbærskum (Emils 3 års fødselsdagskage)
  • Brownie med kaffe
  • Brownie med mælkechokolade, lime, pistacier og brombær
  • Brownie med pisket mælkechokoladeganache
  • Brownie med saltkaramel og chokoladeganache
  • Brownie med saltkaramel og mælkechokolade ganache med hasselnød 
  • Brownie med valnøddetopping
  • Brownies med et twist!
  • Brownies med stykker af blond Dulcey chokolade
  • Brownies med stykker af hvid chokolade
  • Brownies med Zacapa 23 år rom
  • Brunch og veninder
  • Buttede bananpandekager med chokolade-peanutbutter-smørepålæg
  • Buttede blåbærpandekager
  • Butternut squash kage med hvid chokolade cream cheese topping
  • Café Ivoire – espresso og hvid chokolade
  • Cannelé – en lille lækker svampet sag!
  • Chai-isen
  • Cheesecake med hvid chokolade og kanel fra Lykken er chokolade
  • Chocolate and Love
  • Chocolate cake with milk chocolate topping, blueberries and Dulcey pearls
  • Chocolate cookies
  • chocolate is divinity..
  • Chocolate truffles with ginger and orange
  • Chokolade
  • Chokolade Ballade i Meyers Madhus
  • Chokolade Ballade i Meyers Madhus
  • Chokolade Ballade i Meyers Madhus
  • Chokolade Ballade i Meyers Madhus
  • Chokolade Ballade i Meyers Madhus
  • Chokolade cookie sandwich med hindbæris
  • Chokolade cookies med nutella fyld
  • Chokolade cookies og SKAM
  • Chokolade dyppede madeleinekager
  • Chokolade granola og vores lille Emil
  • Chokolade hver dag
  • Chokolade i blodet
  • Chokolade i Paris i Påsken
  • Chokolade madeleines
  • Chokolade masterclass med Damian Allsop – kommer I ?
  • Chokolade og Coca-Cola – en interessant dessert i Spanien.
  • Chokolade panna cotta med blommegelé og bagt hvid chokolade
  • Chokolade scones med saltkaramel
  • Chokolade-peanutbutter-smørepålæg lavet på min elskede Bamix stavblender
  • Chokoladeballade à la tiramisu
  • Chokoladeballade-hjerter med Dulcey ganache
  • Chokoladeballadekagen – nu med lys chokolade og nødder
  • Chokoladeballadekagen med Special Orange fra Valrhona
  • Chokoladeballaden klædt på til fest
  • Chokoladeballaden kommer i Go’ Morgen Danmark i morgen
  • Chokoladeballaden med mælkechokolade topping og masser af bær
  • Chokoladeballaden med vanillet topping, kirsebær og skovmærke
  • Chokoladeballaden version 2012
  • Chokoladebloggen
  • Chokoladefestival 2011
  • Chokoladeflødekarameller og en konkurrence
  • Chokoladeintense tærter med hindbær og farvefine marengs
  • Chokoladeis
  • Chokoladeis med browniestykker
  • Chokoladeis med Caramélia fra Valrhona og lækre kirsebær
  • Chokoladeis med hasselnøddelikør og kakaonibs
  • Chokoladeis med hindbærcoulis – en ny favorit
  • Chokoladeis med rom
  • Chokoladekage med banan
  • Chokoladekage med brun farin og Amber ganache
  • Chokoladekage med chokoladetopping og bær
  • Chokoladekage med chokoladetopping og bær
  • Chokoladekage med chokoladetopping og blåbær til Ellas fødselsdag
  • Chokoladekage med efterårssmag
  • Chokoladekage med hasselnødder
  • Chokoladekage med hindbærmousse og cremeux
  • Chokoladekage med karamel og peanuts
  • Chokoladekage med kondenseret mælk
  • Chokoladekage med pink ganache og kattepoter
  • Chokoladekagebagning med drengene
  • Chokoladekarameller à la Frederik Bille Brahe
  • Chokoladekiks med Caramélia-ganache
  • Chokoladekiks med Earl Grey ganache
  • Chokolademandelkage med ganache og bær
  • Chokolademandler med kokos
  • Chokolademiddag hos Hotel Chocolat
  • Chokolademynte fra Din Baghave
  • Chokoladeovertrukket Kaju Burfi med tranebær
  • Chokoladeovertrukne luksusromkugler med en overraskende midte
  • Chokoladepandekager
  • Chokoladepigerne laver kogebog
  • Chokoladerige romkugler
  • Chokoladesnegle med marcipan
  • Chokoladesoufflé
  • Chokoladesødme fra morgenstunden og lækre chokoladeevents i Magasin i denne uge
  • Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos
  • Chokoladetærter med mælkechokolademousse og hindbær
  • Chokoladetrøffelkage med et twist af Baileys
  • Chokoladetrøfler med et tvist af nutella
  • Chokoladetrøfler med saltkaramel
  • Chokoladetrøfler og vinderen af Meyers Kager
  • Chokovinderne af Copenhagen Food er…
  • Christmas french toast
  • Christmassy marzipan cake with gianduja whipped cream
  • Citron ricotta kage
  • Citronblondie med saltkaramel
  • Citronfromage – påskens dessert!
  • Citronkage med marcipan og masser af bær
  • Citronmazarin med birkes, citronganache, figner og ristede hasselnødder
  • Citronsorbet med jordbær på Mangia
  • Coconut brownie “Bounty Style”
  • Coconut macaroons with gianduja and pistachios
  • Coconut macaroons with vanilla and stem ginger
  • Comfort cookies fyldt med After Eight Fine Sticks
  • Cookiekage med mælkechokolade-topping og kirsebær
  • Cookies med Dulcey og hasselnødder
  • Cookies med ganache og pære
  • Cookies med havregryn, hasselnødder og rosiner
  • Cookies med hindbær og hvid chokolade
  • Cookies med kandiseret ingefær og lys chokolade
  • Cookies med lys chokolade og tranebær
  • Cookies med to slags Valrhona chokolader
  • Coulant au chocolat med flydende kaffe-karamelkerne
  • Cranberry crumble bars
  • Crème brûlée – en guddommelig dessert!
  • Crème brûlée med ribs
  • Cremefraiche brombær tærter
  • Crumble à Paris
  • Crumble med hindbær og æbler
  • Crumble med pære og to slags chokolade – opskrift
  • Crumble med pærer og chokolade. Ps. Jeg flytter i dag!
  • Crumble med ribs og æbler
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crumble med stikkelsbær og ribs
  • Crunchy Granola à la Anne au Chocolat
  • Cupcakes i Illum
  • Da AstaBasta fyldte en hel håndfuld år, serverede hun jordbærlagkage
  • Da chokoladepigen mødte og smagte kakaofrugten for allerførste gang
  • Da den lille tørrede indiske abrikos svulmede op, fordi den mødte sukkersiruppen…
  • Da jeg mødte jordbærtræet for første gang i Frankrig og i Spanien
  • Da søde Emily forærede mig Snickerskage hos meyou
  • Da vinderen af den hvide chokolade kom forbi med cheesecake
  • Dadelbarer med chokolade, peanut butter og kokos
  • Dadelbarer med saltede peanuts
  • Dadelkugler med peanutbutter og kakao
  • Dadelkugler med Tahin, kakao og kokos
  • Dadelkugler rullet i matcha te
  • Dadeltrøffelkage med granatæble ganache
  • Dagen før dagen og sidste adventskonkurrence fra mig til jer
  • Dagens kage – lime cheesecake på Istedgade
  • Dansukker konkurrence på instagram – lige til efterårsferiens bagninger
  • Dark Milk
  • Date balls with matcha tea
  • De allerbedste koldhævede kanelsnegle – luftige, svampede og dejligt saftige!
  • De bedste fastelavnsboller
  • De bedste fastelavnsboller årgang 2020
  • De bedste koldhævede boller med ølandshvede
  • De bedste koldhævede fastelavnsboller
  • De bedste luksus træstammer
  • De bedste romkugler
  • De bedste vafler
  • De dejligste morgenmadsvafler
  • De hyggeligste og mest simple peanutbutter chokoladetrøfler med kokos
  • De lækreste Dadel-bidder à la “sunde snickers”
  • De lækreste fastelavnsboller med kirsebær, nougat og pistacieremonce
  • De sødeste sager i Paris og omegn
  • De vildeste chocolate chip cookies
  • Dejlig kaffe og en sirlig citrontærte på Coutume Café i Paris
  • Den allerlækreste morgengrød
  • Den bedste brunsviger
  • Den evigt skønne Bounty og en pæregrøn Kitchen Aid røremaskine
  • Den flotteste fødselsdagskage
  • Den lækreste bountykage hos Annemette Voss
  • Den lækreste chokolademoussekage
  • Den lækreste chokoladetærte
  • Den lækreste croissant!
  • Den lækreste hjemmelavede granola
  • Den lækreste lagkage med karamelliseret hvid chokolade, hindbær og rabarber
  • Den lækreste pindeis dyppet i chokolade fra Stickhouse i Barcelona
  • Den lækreste rødbedekage med mælkechokolade cremeux
  • Den lækreste rugbrødsmad
  • Den magiske panna cotta fra Mr. Strangas
  • Den mest saftige citronkage med birkes
  • Den mest yummy dessert på restaurant Mêlée
  • Den populære hindbærtærte fra Instagram
  • Den rigtige Roskilde madklub
  • Den rigtige Roskilde madklub
  • Den rigtige Roskilde madklub
  • Den rigtige Roskilde madklub
  • Den rigtige Roskilde madklub
  • Den rigtige Roskilde madklub
  • Den skønneste jordbær fra Din Baghave
  • Den sødeste påskehilsen
  • Den ultimative gulerodskage
  • Den ultimative hasselnøddekage med mælkechokoladetopping og granatæblekerner
  • Der bor en bager..
  • Der er en ny lakrids i byen – Lakritsfabriken
  • Dessertaften på Søllerød Kro
  • Det bliver Creme de la Creme, når Meyers Bageri åbner i Magasin
  • Det må være en lille indisk tørret abrikos
  • Det nemmeste og lækreste surdejsrugbrød
  • Det sidste skud på Valrhonas hvide chokolade-stamme
  • Det sødeste dessertbord
  • Det var da en mærkelig snegl…
  • Din Baghave åbner i dag på Islands Brygge
  • Double chocolate chip cookies
  • Double chocolate chip cookies med salt
  • Drømmebanankage
  • Dulcey blondies med pekannødder
  • Dulcey mousse med hindbærgelé
  • Dulcey panna cotta
  • E-bog: Glad Morgenmad – Simpelt og Lækkert
  • Efterårets lækreste kaffelagkage
  • Efterårets mest perfekte æbletærte
  • Efterårscrumble med æble, blommer og ingefær
  • Efterårsdessert: Æblegrød med sprødt mandellåg
  • Efterårsferie i Nice
  • Efterårskage: Æblekanelkage med mandler
  • En appelsin og tre smagfulde varianter
  • En blondie og smagen af sommer
  • En chokoladeproppet weekend, nye visitkort og vinderne af chokoladesættet
  • En chokoladet adventsgave fra mig til en af jer
  • En chokoladet crème brûlée!
  • En cookie med saltkaramel
  • En cremet grapefrugt curd
  • En dag med solskin og rabarberkage med vanilleparfait til frokost
  • En dejlige påskekage: Pistaciemazarin med hvid chokolade citron ganache
  • En dessert fra Krogs Fiskerestaurant med Aalborg Jubilæums Akvavit i, samt en lille konkurrence
  • En eftermiddag med jazz og lækkerier hos Brdr. Price
  • En fabelagtigt fyldt croissant
  • En financier
  • En fødselsdagsfin chokoladeballade med mælkechokolade ganache og brombærmousse
  • En god dessert
  • En god morgen for mig
  • En godiva gave.. julens treat!
  • En guddommelig dessert på Mortens Kro
  • En hjemmelavet Bounty
  • En hjertelig tallerken pandekager på Mors Dag
  • En hyggelig invitation til god kaffe og lækker kage
  • En hyggelig lille kage med After Eight og blommer
  • En lille abrikoskage med frangipane
  • En lille æbletærte
  • En lille bid af Valrhonas chokoladefabrik
  • En lille chokoladekage med trøfler og hasselnødder
  • En lille chokoladet snack
  • En lille favoritsnack her i vintertiden
  • En lille get-away med ro og livsnydelse
  • En lille konkurrence: Vind et Wilfa vaffeljern
  • En lille lagkage til Emils 1 års fødselsdag
  • En lille pandekage med banan, nutella, og kokos
  • En lille perlecupcake
  • En lille rabarberkage med frangipane
  • En lille skål fuld af morgenlykke
  • En lille spontan dessert proppet med ren livsnydelse
  • En nem dessert på en lækker sommeraften – pandekage, banan og chokolade
  • En ny variant af hyldeblomstmoussekage med hyldeblomstsaft
  • En rå brownie – det er cool!
  • En ret så fantastisk french toast lavet af tebolle
  • En rigtig lille financier!
  • En simpel cream cheese frosting med hvid chokolade
  • En skarp konkurrence: Vind 2 lækre japanske knive
  • En sommersød Iittala konkurrence
  • En tallerkenfuld sommerkærlighed
  • En ultralet chokolademousse med banan
  • En uundværlig del af køkkenet sidder i loftet
  • En vanilleprikket syrligt sød pæresorbet
  • Endnu en chokogave fra mig til en af jer den 2. søndag i advent
  • Endnu en citronkage med marcipan og bær til Emily
  • Endnu en opskrift på romkugler med masser af smag
  • Endnu en rabarberopskrift: Den nemmeste, lækre rabarbercrumble
  • Er der en passioneret amatørbager gemt i dig? Så kig her..
  • Et bagt æble med kanel og mandler
  • Et bud på en kage til Valentinsdag: Kærligshedskage med financierbund, knas og mælkechokolademousse
  • Et bud på en sjovere morgenmad: havre flakes, hvid chokolade, pomelo og sødmælksyoghurt
  • Et chokoladet univers, har du smagt på din chokolade ?
  • Et døgn på Falsled Kro med dejlige venner
  • Et gensyn med Meyers lille sprøde
  • Et gensyn med Meyers lille sprøde
  • Et gensyn med Meyers lille sprøde
  • Et gensyn med Meyers lille sprøde
  • Et gensyn med Meyers lille sprøde
  • Et gensyn med Meyers lille sprøde
  • Et kæmpe glas med knasendesprød kærlighed 3. søndag i advent fra mig til jer
  • Et smut i flødebolleproduktionen
  • Euforisk efterår – fine frugtsalater med kakaonibs
  • Fabelagtig chokolademoussekage
  • Fabelagtig tærte med friske figner, frangipane og hindbær
  • Fabelagtige fastelavnsboller med hindbær og remonce
  • Fantastiske chokoladetrøfler med peanut butter
  • Fantastiske, koldhævede boller med ølandshvede og speltmel
  • Farmors Ediths pandekager
  • Farvefin hindbærmousse med knas
  • Fast weekendtradition med de æltefrie, koldhævede boller
  • Fastelavnsbollens 1 2 3
  • Fastelavnsboller med æble, vaniljecreme og ristede hasselnødder
  • Favorit opskrifter med is og min ismaskine
  • Fem efterårslækre æbleopskrifter
  • Ferietid på Gran Canaria
  • Ferskencrumble
  • Festlig banankage med kirsebærcreme og hasselnødder
  • Festlige chokoladekager
  • Figenmazarin med blåbær og karamelliseret hvid chokolade
  • Figner og abrikoser dyppet i mælkechokolade, pistacier og kokos
  • Financiers – endnu engang!
  • Financiers med grøn matcha te
  • Fine små citronmandelkager med citronglasur og pistacier
  • Fire fabelagtige rabarberopskrifter
  • Flødesød panna cotta med rabarber-ingefær kompot og crumble
  • Fløjlsblød mælkechokoladeis
  • For mange søde sager ? Nej vel!
  • Forårsfin mandelkage med hindbærmousse
  • Forårskage med blondie bund, Dulcey ganache og hindbærmousse
  • Forårskage: Limekage med marcipan og birkes
  • Forfriskende petits fours med Dulcey ganache
  • Forfriskende sød citronblondie med hindbær
  • Fødselsdagsfejring
  • Fødselsdagslagkage med rabarber og mælkechokolade
  • Fødselsdagslagkage til 3 årige Ada
  • Fødselsdagsmuffins
  • Fragilité med et tvist af kanel og brombærcreme
  • Fragilité med hindbærcreme og forårsfornemmelser
  • Fragilité med kaffe og nougat
  • Frangipane tærte med abrikoser og ribs
  • Frangipane tærte med hindbær, brombær og mælkechokolade til kageklubben
  • Fransk konfekt og vanille’de kokosmakroner
  • Fredagsguf – sveskekugler med kokos, kakao og kanel
  • Fredagskage – Bananmuffins med saltkaramel
  • Fredagskagen er en festlig figenkage
  • French toast i julen
  • French toast med masser af toppings
  • French toast med stegte bananer og chokolade
  • Friis-Holm nye chokoladeballader
  • Fristende fastelavnsboller
  • Frozen yogurt bær ispinde med chokolade og granola
  • Frozen yogurt ispinde med hindbær
  • Frysetørrede bær og 2 års fødselsdag
  • Fudge med ristede hasselnødder
  • Fyldte chokolader fra Chocolate Wonders
  • Gammeldags æblekage med hvid chokolade cookie knas og ristede Piemonte hasselnødder
  • Ganachens finurligheder, mousse og macarons
  • Gâteau à la banane
  • Gâteau Marcel
  • Gavekort til ‘Lykken er chokolade’
  • Glaserede fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade
  • Glædelig jul og lidt nytårslækkerier
  • Glædelig jul(emorgenmad) fra ALT for damerne
  • Gluten-free banana buns with cinnamon
  • Glutenfri hvid chokolade kage med ristede hasselnødder
  • Glutenfrie bananboller med kanel
  • Glutenfrie bananboller med mandelmel
  • Godt gået noma!
  • Godt nytår kære læsere
  • Godt nytår og Kajs fødselsdagskage
  • Granola til din sommermorgenmad
  • Grapefrugt carpaccio med karamelliserede hasselnødder og skyr
  • Grapefrugt curd, karamelliseret hvid chokolade og kokos
  • Grapefrugtsorbet
  • Gulerodskage i lag
  • Gulerodskage med en safrangul hvid chokolade ganache
  • Gulerodskage med hvid chokolade cream cheese topping
  • Gulerodskage med lime hvid chokolade cream cheese frosting
  • Gulerodsmuffins med knasende nougatmandler fra A XOCO
  • Gulerodsmuffins med peanut butter chokoladetopping
  • Halloween hokkaido muffins
  • Halwa – Indiens søde(ste) synd.
  • Halwa med røde Delhi-gulerødder
  • Hasselnødnougat-is lavet med den bedste nougat fra Elmelund Chocolatier Organic
  • Havregrødsklatkager med et tvist af citron og blåbær fra haven
  • Havregrødsvafler med kanel og banan
  • Havregrynskugler med appelsin
  • Havregrynskugler med marcipanmidte
  • HELT honning med ingefær
  • Himmelsk hindbær-havregrød
  • Himmelske brownies
  • Himmelske havtorn-is sandwich
  • Hindbær køleskabsgrød med æble og vanilje
  • Hindbær smoothie bowl til morgen, snack eller dessert
  • Hindbær, banan, pære, chokolade og saltede mandler
  • Hindbærkage med creme fraiche og citron
  • Hindbærmazarin med lime og mælkechokolade
  • Hindbærsnitten fra Meyers Bageri
  • Hjemmebagte æbleskiver med Kaj
  • Hjemmelavede chokolade påskeæg
  • Hjemmelavede doughnuts
  • Hjemmelavede doughnuts og opskrift
  • Hjemmelavede Kajkager til Kajs 3 års fødselsdag
  • Hjemmelavede medaljer
  • Hjemmelavede skumfiduser overtrukket med chokolade og kokos
  • Hjemmelavet chokoladebarer à la Anne Au Chocolat
  • Hjemmelavet kirsebærsovs
  • Hjemmelavet koldskål – som is!
  • Hjemmelavet nutella – hasselnøddesmør med chokolade
  • Hjemmelavet Nutella à la Mette
  • Hjemmelavet Nutella aka Smørbar Caraïbe
  • Hjemmelavet peanut butter med chiafrø
  • Hjemmelavet regnbueis
  • Hjemmelavet rugbrødsdrys til morgenbordet
  • Homemade granola
  • Hverdagsgranola
  • Hverdagslykke med hjemmebagt rugbrød – og noget om madpakker
  • Hvid chokolade cheesecake med passionsfrugtgelé
  • Hvid chokolade fra Amedei
  • Hvid chokolade mandelkage med ganache og blåbærmousse
  • Hvid chokolade mousse med crumble og kirsebær
  • Hvid chokolade mousse med hindbær og ristede mandelflager
  • Hvid chokolade panna cotta fra Lykken er chokolade
  • Hvid chokoladekage med blåbær og mandelflager
  • Hvid chokoladekage med cream cheese topping og rabarber
  • Hvid chokoladekage med lakrids og mandler
  • Hvide chokoladetrøfler med spanske saltede mandler
  • Hyggelig pærecrumble med After Eight
  • Hyldeblomst moussekage med hvid chokolade og rabarber
  • I går spiste jeg saltkaramel hos min søde ven Nikolaos Strangas
  • I Godt Selskab med Karolines Køkken
  • I juni sidste år bagte jeg…
  • I weekenden er der Lakridsfestival, og jeg er blandt dommerne ved The Liquorice Taste Award
  • Il Dona – Københavns nye grøntsagsmekka
  • Indisk mangokulfi med kardemomme og tørrede figner
  • Inspiration til efterårsferie-bagværk
  • Intens chokoladekage med dadler
  • Invitation til Taverna Pop Up Restaurant og opskrift på cheesecake
  • Is med Dulcey, ristet kokos og hindbær – sødt, sprødt og simpelt!
  • Is med grøn matcha te fra Letz Sushi
  • Iskage med hindbær og chokolade
  • Iskolde bananbidder med mælkechokolade og kokos
  • Islagkage med café au lait smag og en pastelblå Moccamaster til sommerhuset
  • Islandsk krydderbrød
  • Ispinde med brombær og skyr
  • Ispinde med hindbær og Dulcey chokolade
  • Ivoire Framboise 35% – Valrhonas hvide chokolade med hindbærstykker
  • Jeg elsker Marcel, Gâteau Marcel!
  • Jeg er med i Samvirkes podcast “Med mad i munden”
  • Jeg løfter sløret for alle opskrifterne i e-bogen Glad Morgenmad
  • Jeg photoshopper aldrig madbilleder!
  • Jordbær-rabarber syltetøj med vanilje
  • Jordbæris med lakrids
  • Jordbæris og danske jordbær: sommerkærlighed
  • Jordbæris trøfler med hvid chokolade og ristet havre
  • Jordbærkage
  • Jordbærkage med mandelbund
  • Jordbærkage med vanilleprikket creme med skyr og flødeskum samt karamelliserede græskarkerner
  • Jordbærlagkage
  • Jordbærmoussekage med mælkechokoladeganache og mandelbund
  • Jordbærparfait
  • Jordbærsyltetøj med rabarber
  • Jordbærtærte à la Anne Au Chocolat
  • Jordbærtærte med frangipane, chantilly og Dark Milk chokolade
  • Jordbærtrifli med mascarpone creme og mandelknas
  • Jul i Femina
  • Jule-parfait med vanilje, marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær
  • Jule-te trøfler med Christmas Tea fra NUTE
  • Julede dadelkugler
  • Julede dadelkugler anno 2013 med et twist af AMMA
  • Julefine småkager med hindbærsyltetøj i Kählers nye opbevaringsdåser
  • Julehygge og konkurrence
  • Julekonfekt med After Eight til 1. søndag i advent
  • Julemazarin i ALT for damerne
  • Julemazarin med appelsin og nougatflødeskum
  • Julens bedste småkager – Marcipan-specier!
  • Julens lækre konfekt og andre skønne mundfulde
  • Julerier og nyt hus
  • Julerier, konfekt og småkager til din december
  • Juletræs marengs
  • Juletrøfler med chokolade og pebermynteknas
  • Kadeau – hvor madkærligheden er størst
  • Kaffe møder Chokolade på Estate Kaffebar
  • Kaffe- og chokolade(kage)smagning til Copenhagen Cooking
  • Kaffe-is-spisning med fødevarekemikeren og Danmarks bedste barista
  • Kaffe, macarons og forårssol
  • Kage og fødselsdag i det spanske
  • Kage til Dronningen
  • Kageklub på Cakenhagen
  • Kager til fest
  • Kagerne fra en fantastisk hyggelig aften
  • Kagespisning med konditorlandsholdet, som deltager i VM i dag
  • Kajs 2 års fødselsdagslagkage
  • Kajs brownie på årets første efterårsdag
  • Kaju Burfi (indisk slik med cashewnødder)
  • Kakaokugler med svesker fra Agen, crunchy peanutbutter og mandler
  • Kanelbagte æbler med flødeskum
  • Kanelbagte blommer
  • Kanelkrydret julemandelkage med mørk muscovadorørsukker
  • Karamel-chokoladebrud med tørrede morbær, pistacier og kokos
  • Karameller fra Nice
  • Karameller med fleur de sel, rosiner og hvid chokolade
  • Karamelliserede popcorn à la Atelier September
  • Karamelliseret hvid chokolade
  • Karamelliseret mælkechokolade – et sødt eksperiment og en ny smagsoplevelse
  • Karens magiske macarons
  • Kartoffelkage – vandbakkelse med vaniljecreme og marcipanlåg
  • KATRINES NØRREBROTÆRTE – gæsteindlæg fra søde Camilla
  • Kære grå regnvejr – giv mig en Mochaccino fra Estate Kaffebar, tak!
  • Kære Julemand..
  • Kirsebær mazarin
  • Kirsebær-is med stykker af mørk chokolade
  • Kirsebæris cookie sandwich
  • Kirsebærkage med crumble
  • Kirsebærmousse kage med hvid chokolade, ganache og hasselnødder
  • Kirsebærsauce fra Selleberg skal på årets Ris à l’amande
  • Klatkager af havregrød til morgenmad
  • Knasende sprød æblegranola
  • Knasende sprøde julesmåkager med hvid chokolade, pistacier og appelsinskal
  • Kokos brownie bounty style
  • Kokos køleskabsgrød med bagte rabarber
  • Kokoskager med saltkaramel
  • Kokosmakroner med chokolade og ristede hasselnødder
  • Kokosmakroner med friskrevet kokos
  • Kokosmakroner med vanilje og syltet ingefær
  • Kokosmakroner uden æg
  • Kokospandekager med jordbær og mælkechokolade
  • Koldbryg din iste denne sommer
  • Koldhævede fuldkornsboller
  • Koldhævede gulerodsboller
  • Kom med til reception for ‘Lykken er is’
  • Kom med til releasefest for “Lykken er chokolade”
  • Kom til Copenhagen Food event: Hjemme hos Maja Vase og Anne Au Chocolat
  • Kom til kageeftermiddag hos chokoladepigerne!
  • Konditorsøndag hos Anarkisten Sif
  • Konfektkage med Inspiration Passion
  • Konfektstykker med hvid chokolade og kirsebær
  • Konfektstykker med marcipan, ingefær, nougat og ristede hasselnødder
  • Konfektstykker med marcipan, nougat, appelsin og en Elmelund Chocolatier Organic konkurrence
  • Konkurrence – vind de nye 1 kg poser fra Valrhona!
  • Konkurrence – vind en chokolademiddag for 2 hos Hotel Chocolat
  • Konkurrence og krydret grød
  • Konkurrence: Vind Camilla Plums bog “Helt i kage”
  • Konkurrence: Vind en tredagsbillet til Food Festival
  • Køkkentid i hverdagen
  • Kransekagekonfekt med syltet ingefær som nytårsguf!
  • Kransekagestykker til nytår (eller bare en dag i november)
  • Krydrede chokoladetrøfler med peanut butter, kardemomme og ristede hasselnødder
  • Krydrede figenkugler
  • Krymmel, kusine-kagekærlighed og en lille konkurrence
  • Kunsten at organisere sig!
  • Kunsten at vanillesylte appelsiner
  • La Maison du Chocolat
  • Laber chokoladekage med marcipan
  • Ladurée og det lille kunstværk Ispahan
  • Lagkage med chokolade, solbær og konditorcreme
  • Lagkage med Dulceymousse og brombær til Emils to års fødselsdag
  • Lagkage med hindbær og chokoladekagecreme
  • Lagkage med mælkechokolade og hindbær
  • Lagkage med rabarber og vaniljemousse
  • Lakrids i Maden – vind Johan Bülows nye kogebog
  • Lakridssmåkager
  • Lækker hjemmelavet is på Bing’s på Vesterbro!
  • Lækre bagels på Depanneur
  • Lækre karameller
  • Lækre lagkager en masse
  • Lækre påskechokolader og lidt om en smart Samsung konkurrence
  • Læs om min yndlingsdessert og kogebogsfavoritter i Magasinet Lækkerier
  • Le croissant, mon amour!
  • Le pain aux raisins
  • Lemon Crunch Cake
  • Lemon marzipan cake
  • Lidt mere nostalgi – besøg på Frellsens chokoladefabrik
  • Light and fluffy lemon pudding
  • Lille Astas lækre lagkage
  • Lille Astas lækre lagkage
  • Lille Astas lækre lagkage
  • Lille Astas lækre lagkage
  • Lille Astas lækre lagkage
  • Lille Astas lækre lagkage
  • Lime birkes pandekager
  • Lime ricotta cake with poppy seeds
  • Lime ricotta kage med birkes
  • Limekage med hvid chokolade og hasselnødder
  • Limemazarin med hasselnødder og hvid chokolade
  • Livet er som en chokoladeplade
  • Lizas forårsdessert med rabarber og hvid chokolade
  • Luftige og sprøde koldhævede boller
  • Luftige pandekager med yoghurt
  • Luftige, bløde teboller med kardemomme
  • Luksus lagkage med hvid chokolademousse, krokant og hindbær
  • Lune chokoladekager med en kerne af peanutbutter
  • Lykken er at få chokolade smurt i ansigtet
  • Lykken er chokolade
  • Lykken er danske efterårsæbler
  • Lykken er hjemmelavede farvefine ispinde
  • Lynhurtig og uimodståelig lækker Chokolade spread
  • Lynhurtig, lækker hverdagsmorgenmad og dejlig kaffe
  • Lys chokolademousse med jordbær og karamelliserede græskarkerner
  • Lyserød æblegrød
  • Lyserød æblestang med marcipanremonce
  • Macaron kursus i køkkenet Valrhonas l’École du Grand Chocolat
  • Macarons au chocolat
  • Macarons fra Nikolaos Strangas
  • Madeleinekager med citron og birkes
  • Madklub på Roskilde
  • Madsnobberi vs. Chokomani
  • Mae West citeret:
  • Magasinet Lækkerier er i butikkerne fra i dag
  • Mandagslykke – kirsebær æble crumble til frokost
  • Mandel lime kage med pistacier og ribs
  • Mandelkage med citronganache og saltede pistacier
  • Mandelkage med hvid chokolade cremeux og bagte rabarber
  • Mandelkage med hvid chokolade og lakrids
  • Mandelkage med hvid chokolade, rabarber og hindbær
  • Mandelkage med kardemomme og brombærsylt
  • Mandelkage med pære og chokolade
  • Mandelkage med saltkaramelganache og jordbær
  • Mandelkage med vaniljet hvid chokolade lime mousse
  • Mandelkrokant – noget sødt og sprødt
  • Mandelmel – en lille konkurrence fra mig til jer
  • Mandelmel en masse
  • Mandelmel-vinderne
  • Manfreds og The Coffee Collective på årets Roskilde
  • Mangoispinde dyppet i Dulcey chokolade
  • Manjari
  • Marcipan cookies med mælkechokolade
  • Marcipan-havre-småkager
  • Marcipan-havre-småkager overtrukket med hvid chokolade
  • Marcipankage med banan og chokolade – en hybrid mellem mazarinkage og banankage
  • Marcipankage med chokoladecreme og granatæblekerner
  • Marcipankage med pære og mælkechokolade
  • Marcipankonfekt: Juletræer med citron og pistacier
  • Marcipanspecier med nougatmidte
  • Marcipanvaffel med blommer, skyr og chokolade til morgenmad
  • Marengsroulade med mango og jordbær
  • Marengstopping med Earl Grey fra NUTE
  • Marmoreret brownie med mørk og hvid chokolade
  • Marmoreret brownie med mørk og hvid chokolade og hindbær
  • Marmorkage med marcipan og chokolade: marmormazarin!
  • Marou – vanedannende lækker og smuk chokolade fra Vietnam
  • Masterclass med Diego Badaró fra AMMA i Meyers Madhus
  • Mazarinkage med hindbær og hvid chokolade
  • Mazarinkage med nektariner
  • Mælkechokolade crème brûlée
  • Mælkechokolade soft ice
  • Medjool dadler med marcipan, chokolade og pistacie
  • Melt-in-your-mouth chokoladetrøfler
  • Merce and the Muse i Paris
  • Mere brombærlykke fra weekenden
  • Mere fra Din Baghave – små hindbærkager med marcipan
  • Mere julehygge og drømme om det Store Æble
  • Mere julekonfekt og om at spise chokolade hver dag
  • Mette Blomsterbergs lækre kager
  • Meyers Bageri
  • Meyers Kager – endnu en lille konkurrence fra mig til jer
  • Meyers Kager konkurrence – vind den sødeste bog.
  • Meyers og Troels på Roskilde
  • Milk chocolate crème brûlée
  • Mille-feuille
  • Millionaire’s shortbread uden ovn
  • Min favorit mad til morgenmad
  • Min nye favoritopskrift på luftige sprøde koldhævede boller
  • Min snickerskage: Mazarinkage med saltkaramel, peanuts og chokolade
  • Min svigerindes lækre vandbakkelser med syltede kirsebær, saltkaramel og flødeskum
  • Mine søde lørdag + åbningsfest hos byens bedste grønthandler
  • Mini hindbærkager med marengs
  • Mini pavlovas med æbler og H.C. Andersen dessertbestik fra Gense
  • Mississippi Mudpie, rouladekage og sukkersøde veninder
  • Mit livs (chokolade)eventyr!
  • Mmm-macarons!
  • Morgengrød med figner, saltkaramel og chokolade
  • Morgengrød med hindbær, peanut butter og chokolade
  • Morgengrød med tre chokolader
  • Morgenmad – chiagrød med mandelmælk og bær
  • Morgenmadscrumble med pære og bær
  • Morgenstund har guld i mund
  • Mormors idiotsikre boller
  • Mousse au chocolat
  • Mød mig hos Valrhona i Magasin i dag 🙂
  • Mød mig i Aarhus i morgen
  • Mød mig i morgen til en snak om chokolade
  • Muffins med hindbær og hvid chokolade
  • Mynteis med chokostykker
  • Når brød er bedst!
  • Når lykken er en kop kaffe og en købt flødeskums fyldt fastelavnsbolle
  • Når man får øjnene op for en ny chokoladeverden
  • Når morgenmaden smager som en sød juledessert
  • Nektarinkage med saltkaramel og Kähler konkurrence
  • Nektarinsorbet med Dulcey chokolade
  • Nektarinsorbet som smager af sommer
  • Nem konfekt: Medjool dadler med citronmarcipan, hvid chokolade og pistacier
  • Nemme æltefrie koldhævede gulerodsboller
  • Nikolaos Strangas’ søde paradis
  • No-bake date truffle cake with pomegranate ganache
  • Noget af det hyggeligste jeg ved: Crumble med brombær og æbler
  • Nu kan du blive uddannet Chocolatier herhjemme!
  • Nu lanceres AMMA Chocolate i Danmark
  • Nutella Panna Cotta
  • Nye lækre afternoon tea opskrifter
  • Nye lækre økologiske opskrifter til Dansukker
  • Nytårstrøfler med Baileys Chocolate Luxe
  • Oldemors finskbrød og mors gamle Mars-chokoladedåse
  • Olivenolie is
  • Om at give julens søde rester et dejligt nyt liv – 2. version
  • Om at give julens søde rester et dejligt nyt liv.
  • Om at råsylte rabarber
  • Om at spise chai crème anglaise til morgenmad
  • Om at spise kage hele tiden…
  • Om at spise sig igennem Roskilde Festival 2013 med musik i ørerne
  • Om at være kreativ i det søde køkken
  • Opskrift på chokoladekagen
  • Opskrift på Guldblommeboller
  • Opskrift på rabarbersnitter med glasur og frysetørrede jordbær
  • Opskriften på den flotte fødselsdagskage
  • Opskriften på den hemmelige Gulerodskage
  • Orangutang på Estate Kaffebar
  • Oreo julebrownie med syltede kirsebær og cream cheese frosting 
  • Overnight oats – køleskabsgrød med peanut butter
  • Ølandshvede og brød
  • Ølandshvedevafler med creme fraiche og kardemomme
  • Ølkage-opskriften fra Jonas’ mor
  • På chokolademuseum i Barcelona
  • Panama Panna Cotta med chokolade
  • Pandekager med blåbærsyltetøj og græsk yoghurt
  • Pandekager med drænet yoghurt
  • Pandekager med sukker og citron
  • Pandekager og is – en ren form for livsnydelse
  • Pandekager, saltkaramel og blåbær
  • Panna cotta – en sexet og simpel dessert!
  • Panna cotta med rosmarinstegte æbler og sprød nøddekrokant med hvid chokolade
  • Panna Cotta med skyr – ananas, karamelliseret rugbrød og chokolade
  • Parfait is med tre slags chokolader
  • Parisisk Panettone
  • Påske gulerodskage med økologisk brun farin
  • Påskeæg og sol på Dronning Louises Bro
  • Påskedessert: Citronsoufflé
  • Påsketræstammer
  • Passionsfrugt moussekager med saltkaramel kerne og ristet kokos.
  • Passionsfrugtmoussekage med hvid chokolade og mælkechokoladeganache 
  • Passionskage med Inspiration Passion fra Valrhona
  • Passionstærte med frangipane og hindbær
  • Paul i Paris
  • Pærekage med chokolade (den gode kage vol. 2)
  • Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte
  • Peanut bounty barer
  • Peanut bounty bars
  • Peanut butter banan granola
  • Peanut butter cookies bars med hvid chokolade og mælkechokolade
  • Peanut butter cookies med Crushed Diamonds chokolade
  • Peanut caramel shortbread with milk chocolate
  • Peanut fudge overtrukket med lys chokolade
  • Peanut karamelbarer med mælkechokolade
  • Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade
  • Peanutbutter cookies med lys og mørk chokolade
  • Pebermyntekugler med kokos og guldstøv
  • Pecan Pie med chokolade
  • Pierre Hermés croissanter
  • Pistaciepraliné
  • Pistacietærter med pistacie frangipane og jordbær ganache
  • Prinsesstårta hos Frk. Kræsen
  • Pund-til-pund-kage med pære og kanel
  • Rabarber blondies med ganache
  • Rabarber crumble med syltet ingefær
  • Rabarber Eton Mess
  • Rabarber og Summerbird
  • Rabarber-banankage
  • Rabarberdessert på Café Alma
  • Rabarberkage med crumble
  • Rabarberkage med mandler og vaniljeflødeskum
  • Rabarberkage version 2011
  • Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær
  • Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær
  • Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær
  • Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær
  • Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær
  • Rabarbermazarin med crumbletop
  • Rabarbersnitter
  • Rabarbersnitter med crumbletop
  • Rabarbersnitter med glasur og frysetørrede jordbær
  • Rabarbersuppe med vanilleis og sprød tuile
  • Rabarbertærte med frangipane
  • Rabarbertærte med marcipanfyld
  • Raspberry banana smoothie bowls
  • Regnbuemousse som årets nytårsdessert
  • Ren livsnydelse på Hotel Tylösand i Sverige
  • Ris à l’amande
  • Ris à l’amande
  • Riz au lait – en sød fransk risengrød
  • Rocky Roads med Dulcey – til søde tænder og barnlige sjæle!
  • Romkugler til børnene (og de voksne)
  • Rosensød panna cotta med jordbær
  • Roskilde Festival 2013 – Orange Feelings og laber drømmekage
  • Roskilde Festival cookies
  • Roulade med abrikossyltetøj lavet syltesukker fra Dansukker
  • Rødgrød med rabarber, hindbær og jordbær
  • Sachertorte – Efterlysning!
  • Sådan får du mest ud af vanillen
  • Sådan kan du pynte din chokoladekage
  • Saftig brombær mandelkage med mælkechokolade ganache
  • Saftig citronkage med marcipan
  • Saftig mandelkage med hindbær, hvid chokolade og citron
  • Saftig marcipankage med appelsin og birkes og sesam
  • Saftig sommersandkage med fersken og cream cheese topping
  • Saftige citronkager med cream cheese frosting
  • Saftige mandel-hvid chokolade kager med solbær og kokos
  • Saftige marcipan kardemommekager med kaffeglasur
  • Saftige marcipankager med kardemomme, æble og pistacier
  • Salte macadamias med hvid chokolade
  • Saltet kokosis (drømmekage-is) på Chai Wong
  • Scones fra Rhein Van Hauen
  • Semifreddo med After Eight og sommerbær
  • Semifreddo med citron, makroner og bagte nektariner
  • Sidste uges søde morgenstunder
  • Silkebløde og sprøde chokoladesnitter med Earl Grey
  • Silkebløde trøfler med hvid chokolade og hindbærpulver
  • Silles chokoladefyldte kiksekage
  • Silles muffins med æble og kardemomme
  • Simpel hvid chokolade lagkage med bær
  • Sjov kaffe i solens stråler + lidt chokodesserter
  • Skovjordbærtærte med pistacie-frangipane og chantilly creme
  • Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab
  • Skyr is med vanille – en slags nordisk frozen yogurt
  • Små æbletærter med marcipan og kanel
  • Små banankager à la Valrhona + Chokoladefestival
  • Små bananpandekager med skyr, ahornsirup og chokolade
  • Små blommekager med hvid chokolade
  • Små blondies med hindbærfyld og mælkechokolade peanutbutter topping
  • Små brombærmazariner med mælkechokolade
  • Små brombærmoussekager med hvid chokolade og lakrids
  • Små chokoladeballader med Caramélia
  • Små chokoladeballader med to slags Valrhona
  • Små chokoladekager med den lækreste figenmarmelade
  • Små chokoladekager med pære og mandler
  • Små chokolademoussekager med saltkaramel
  • Små chokolader til kaffen og lidt om weekendens Kagefestival
  • Små crumbles med ribs og brombær
  • Små frangipanetærter med bagt rabarber
  • Små frangipanetærter med masser af bær
  • Små glimt fra vores første skiferie
  • Små kager med Dulcey, pistacier og rabarber
  • Små kirsebær chokoladetærter med kirsebærflødeskum
  • Små kirsebærtærter med mælkechokolade
  • Små lakridstærter med syltede bær, skyr og mælkechokolade
  • Små mazarinkager proppet med chokolade og appelsinskal
  • Små rabarberkager med græsk yoghurt og myntesukker
  • Små sommerkager med ribs og kokos
  • Små stunder med stor livsnydelse
  • Små tærter med blåbær og æbler
  • Små tærter med hindbær og hvid chokolade ganache
  • Små tærter med kokos, chokolade og blåbær
  • Små tykke pandekager med boghvedemel, banan og rabarberkompot
  • Småkager à la mor
  • Smoothie bowl med granatæble, banan og vanilje
  • Smoothie bowl with pomegranate, banana and vanilla
  • Smoothie ispinde med blandede bær
  • Smukke syrener i søde sager
  • Snickers brownie
  • Snickers Cookies
  • Snitter med jordbær og brombær (dansk sommersødme fra fryseren)
  • Snitter med kirsebær, jordbær, nektarin og crumbletop
  • Solskinskage med ribs, brombær og crumble
  • Sommer pavlova
  • Sommerdessert på fem minutter – Jordbær med citronmelisse-sukker
  • Sommerens ultimative dessert – rabarber med karamelliseret hvid chokolade
  • Sommerhus chokoladeballade
  • Sommerkærlighed – vanilleprikket koldskål fra Arla Unika og hindbær
  • Sommerkøkkenet
  • Sommerlig mandelkage med Zacapa rom
  • Sommermorgenmad
  • Sommersød jordbærmoussekage med Baileys Strawberries & Cream
  • Sommersød kirsebærcrumble
  • Sød fredagsinspiration med mere mælkechokolademousse
  • Sød kartoffelkage med citron ganache
  • Sød kartoffelkage med cream cheese frosting
  • Sød musik og meget lækker mad i mavsen på årets Roskilde Festival
  • Sød og chokoladet morgengrød
  • Søde Elises lækre fødselsdagskager
  • Søde eventyr fra chokoladens univers i ugen der gik
  • Søde glimt fra en dejlig dag: Lykken er is
  • Søde minder fra en dejlig efterårsferie
  • Søde nyheder
  • Søde sager på bloggen i april for 3 år siden
  • Søde saltkringler med hvid chokolade og krymmel
  • Søde stunder siden sidst
  • Søde sunde abrikoskugler med kokos og kakao
  • Sødmefuld inspiration til en kold januar
  • Søndagskonkurrence – vind kogebogen American Pie
  • Søndagstærter med chokolade og rabarber
  • Spontane kokos-karamel-kager
  • Sprøde mælkechokoladebrud med hindbær og lakrids
  • Sprøde og chewy müslibarer
  • Stikkelsbær og hindbær fra Din Baghave
  • Stikkelsbærkompot med sprød havre og skyr
  • Stikkelsbærtrifli
  • Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde
  • Stjernesimple, lækre nektarintærter
  • Sund og sød morgenlykke med en fyldt melon
  • Sunde bananer, kakaonibs, pistacier og kanelskyr
  • Sunde bananmuffins
  • Sundt, chokoladet smørepålæg med macadamianødder
  • Super simpel bærtrifli
  • Super simple rabarbertærter
  • Super simple, knasende sprøde jule-marcipansmåkager med ristet kokos og hvid chokolade
  • Sur Lie Kirsebærvin fra Frederiksdal Gods og æbleskiver
  • Svampede bananmuffins fyldt med Elmelund Chocolatier Organic
  • Svampede chokolademuffins
  • Syltede ribs og sprøde safranmandler
  • Syltede ribs og sprøde safranmandler
  • Syltede ribs og sprøde safranmandler
  • Syrligt sød citronfromage
  • Tahin cookies med chokolade
  • Tak til Rødder for en lækker aften i Bageriet
  • Tærte med ingefær pocherede pærer, frangipane og crème pâtissière
  • Tærte med jordbær, frangipane og brændt marengs
  • Tærte med passionsfrugt og mælkechokolade
  • Tærte med peanut frangipane, cremeux og mangopuré
  • Te på Slottet og vaniljekranse
  • That Chocolate Cake – med et sprødt AMMA tvist.
  • The Coffee Collective fylder 3 år i dag!
  • The ultimate carrot cake
  • Til kaffe og fastelavnsboller hos Emily Salomon
  • Til lands, til vands og i luften
  • Til macaron-kursus hos Nikolaos Strangas
  • Tilbage til hverdagen og glimt fra Costa Brava
  • Tiramisu med vanilleprikker og hasselnøddelikør
  • To slags morgenmad med lækker sød topping
  • Tranebærsnitter med crumbletop
  • Træstammer med Piemonte hasselnødder
  • Triple chocolate brownie og brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic
  • Triple chocolate chokoladekage
  • Triple chocolate cookies
  • Trøffel-vanilleis
  • Tryl en rest havregrød om til vafler
  • Vaffelhygge og hjemmedage
  • Vafler med banan og mandelmel
  • Vafler med boghvedemel og banan
  • Vafler med en solmoden mango direkte fra Indien
  • Valentins mandelkage med mælkechokoladeganache og hindbær
  • Valnøddekage med mælkechokoladetopping
  • Valnøddelagkagen fra Svinkløv Badehotel
  • Valrhona – en lille gratis glæde.
  • Valrhona Bitter Lactée
  • Valrhona chokoladejulekage med glimtende tranebær og appelsincreme
  • Valrhona’s lækre årgangschokolader
  • ValrhonAnne
  • Valrhonas nye kogebog
  • Vaniljeis med saltkaramel lavet med glukosesirup fra Dansukker
  • Vaniljeis, rabarberkompot og ristet havre – sommerdessert
  • Vaniljemarineret mango med crumble, saltkaramel og flødeskum
  • Vaniljeprikket panna cotta med rabarber
  • Vanilleparfait med rosiner og karamelliserede solsikkekerner
  • Vanilleprikkede pærer
  • Vanilleprikket citronsuppe med hvid chokolade og knas
  • Vanilleprikket semi-freddo proppet med påskeæg
  • Vanilleprikket ymerfromage
  • Vanillet kompot af grønne rabarber og karamelliseret rugbrød samt yoghurt
  • Variation over lakrids
  • Varm hvid chokoladedrik med lakrids
  • Velkommen 🙂
  • Velsmagende vafler lavet på nul komma fem
  • Verdens bedste hindbærsorbet
  • Verdens nemmeste lille pæretærte med nutella og hasselnødder
  • Vi signerer ‘Lykken er chokolade’ på Chokoladefestivalen i weekenden!
  • Vidunderligt simpelt brombærsyltetøj
  • Villa Vest – Vesterhavets perle
  • Vind “God Kaffe – grundbog for kaffeelskere” samt fire kaffer fra The Coffee Collective
  • Vind billetter til Chokoladefestivalen 2020 på min instagram
  • Vind den fine nye U kaffemaskine fra Nespresso
  • Vind et Valrhona chokoladekursus hos Nikolaos Strangas
  • Vind Morten Heibergs chokoladesæt
  • Vinderen af Iittala konkurrencen
  • Vores køkken – og nye Dekton Helena bordplade
  • Yndlingsbøger..

Sider

  • Anne au Chocolat - opskriftindeks
  • Bagegrej
  • Bestilling
    • Købshistorik
    • Ordrebekræftelse
    • Transaktionen mislykkedes
  • E-Bogen - Glad Morgenmad – Simpelt og Lækkert
  • Handelsebetingelser
  • Jul, konfekt og småkager
  • Om Anne Au Chocolat
  • Ophavsret
  • Opskrifter
  • Privatlivsvilkår
  • Sitemap
  • Sitemap

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap