E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Kirsebær mazarin

22. maj 2017 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Jeg bagte denne saftige mazarin med fine røde kirsebær i til Kajs søde vuggestuepædagoger forleden. Men vi smagte naturligvis også på den herhjemme. Den hittede hele vejen rundt. Kombinationen af kirsebær og marcipan er også fabelagtig! Fyr gerne op for endnu flere kirsebær, end jeg har gjort, men forvent så at skulle lægge 5-10 minutter ekstra til bagetiden pga. kirsebærrenes saftighed.

Kirsebærmazarin
10-12 personer

150 g sukker
150 g marcipan, revet
150 g blødt smør
3 æg
75 g mel
15 kirsebær
25 g mandler
1 spsk sukker

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål, og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel i. Hæld dejen i en firkant bageform (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Del kirsebærrene i to, fjern stenene og put kirsebærrene ned i dejen med midten opad. Hak mandlerne og drys dem oven på dejen sammen med den ekstra spsk sukker. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 35 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Abrikostrifli med flødeskum og hjemmebagte makroner
Next Post: Bananpandekager som dessert »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Amanda skriver

    22. maj 2017 kl. 16:15

    Hej Anne.

    Mon kirsebærmazarinen kan fryses? Den ser virkelig lækker ud!

    Mvh Amanda

  2. Anne au Chocolat skriver

    23. maj 2017 kl. 14:01

    Hej Amanda,
    Ja det tror jeg godt. Men den holder sig også fint frisk og saftig i op til 2-3 dage 🙂

  3. Trine skriver

    21. juni 2017 kl. 09:19

    Hej Anne,

    Har bagt denne fine kage – du skriver den holder sig saftig i op til 3 dage, er det i køleskab eller på køkkenbordet? Kan ikke finde ud af, om den bliver tør i køleskab.

    xx Trine

  4. Anne au Chocolat skriver

    23. juni 2017 kl. 10:40

    Kære Trine,
    Den bliver ikke tør af at komme i køleskabet er min erfaring 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Week☕️nd ✨ Week☕️nd ✨
September, du var sensommerfin og smagte skønt 🤍✨
Der skal være chokolade, smør og sukker i min br Der skal være chokolade, smør og sukker i min brownie, men veganske dadelbarer med peanutbutter og chokolade elsker jeg (nærmest) lige så højt 😋✌🏻🥜🍫🤎
Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool dadler med crunchy peanut butter og mørk chokolade 😋🍯🥜🍫
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap