Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananpandekager som dessert

24. maj 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Når man har lyst til dessert men ingen har, må man improvisere. På nul komma fem fik jeg tryllet små glutenfri og buttede bananpandekager frem og toppet dem med letpisket flødeskum og disse hjemmelavede makroner med masser af mandelsmag. I spotter garanteret også den kiksefarvede chokolade og tænker, at det er Dulcey. Men nej, det er en ny chokoladekreation fra Valrhona lavet til de professionelle dessertkokke og chocolatierer, som jeg har været heldig at få en lille smagsprøve på. Den er utroligt cremet og byder på en fantastisk intens smag af ristede mandler. At drysse hakket mørk eller mælkechokolade på bananpandekagerne ville også være et hit!

Hvad gør I, når desserttrangen pludseligt melder sig? 🙂

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Kirsebær mazarin
Next Post: Jordbæris og danske jordbær: sommerkærlighed »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap