E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Jordbæris og danske jordbær: sommerkærlighed

27. maj 2017 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

I dag er det for alvor blevet sommer. Solen skinner fra en blå himmel, og jeg var ude at gå tur med lillebror Emil i morgensolen inden kl.8 iført sommerkjole, sandaler og bare ben <3

Mens han sov sin første morgenlur, nåede jeg at skyde billeder af denne jordbæris, som jeg lavede i går aftes. Jeg glæder mig vildt meget til at servere den for Kaj, når han kommer hjem fra sin søde farmor, som har sovet hos fra i går.

Jordbærisen er lavet med danske saftige øko jordbær, som byder på en frisk aromatisk sødme uden sidestykke. Isen er dejligt cremet og flødesød med en perfekt mild smag af jordbærrene.

Jordbæris
4-6 personer

250 g friske jordbær
200 ml piskefløde
100 ml mælk
20 g glukose sirup
80 g sukker

Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en ensartet masse. Hæld i ismaskine og kør til is. Nyd med det samme eller hæld den i en boks/form og sæt i fryseren til senere nydelse.

Skrevet i: Is

Previous Post: « Bananpandekager som dessert
Next Post: Mangoispinde dyppet i Dulcey chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Rasmus skriver

    30. maj 2017 kl. 09:08

    Nøj, det ser godt ud. Og virkelig en nem opskrift.
    Kunne man ikke med fordel piske flødeskum og vende i massen? Ville den så ikke blive lidt mere luftig?

    Hvilken blender bruger du? Der er ikke skyggen af klumper i den du har lavet der 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    1. juni 2017 kl. 08:16

    Kære Rasmus,
    Jo det med at piske fløden til flødeskum er bestemt en god idé 🙂
    Lige til denne her opskrift brugte jeg faktisk bare min lille smoothie blender – den blender fint det hele!
    kh Anne

  3. Kristina Krille skriver

    6. juni 2017 kl. 09:42

    Jeg ved godt det ikke bliver det samme, men kan man ikke bruge noget andet end mælk og fløde fx mandelmælk?

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. juni 2017 kl. 11:24

    Kære Kristina,
    Jeg synes bestemt, at du skal prøve med mandelmælk. Vil meget gerne høre om resultatet 🙂

  5. Sucdi skriver

    11. juni 2017 kl. 10:31

    Kan man lave den uden is maskine ?

  6. Anne au Chocolat skriver

    12. juni 2017 kl. 09:22

    Kære Sucdi,
    Den er bedst lavet på ismaskine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap