Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Kokosmakroner med vanilje og syltet ingefær

30. oktober 2016 af Anne au Chocolat

kokosmakroner-3

Mine nye favorit makroner er disse kokosmakroner, som er stjernesimple at lave og smager helt fantastisk. En klassisk kokosmakron med et genialt tvist af vanilje og syltet ingefær, hvis jeg selv skal sige det. De smager så godt og er så aromatiske, at det ikke er nødvendigt at dyppe deres bund i chokolade (hvem havde troet, at jeg ville skrive det?:)), men man kan selvfølgelig sagtens gøre det, hvis man har chokoladecravings. Jeg er helt sikker på, at både mørk chokolade og mælkechokolade ville klæde disse makroner mægtigt godt.

Jeg skal servere makronerne om lidt for min mødregruppe sammen med nybagte boller og bananpandekager til de mindste, når de kommer på besøg. Det bliver dejligt med et gensyn efter 3-4 måneder.

Kokosmakroner med vanilje og syltet ingefær
20 stk

130 g kokosmel
130 g sukker
2 æggehvider (ca. 65 g i alt)
50 g syltet ingefær, finthakket
Korn af 1/2 vaniljestang

Varm forsigtigt alle ingredienser i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Form makroner med fingrene eller brug to teskeer i stedet og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne. Spis dem lune eller afkølet. Gerne med en god kop kaffe eller te til.

kokosmakroner-2 kokosmakroner

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Mette Blomsterbergs lækre kager
Next Post: Coconut macaroons with vanilla and stem ginger »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap