E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kokosmakroner med vanilje og syltet ingefær

30. oktober 2016 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

kokosmakroner-3

Mine nye favorit makroner er disse kokosmakroner, som er stjernesimple at lave og smager helt fantastisk. En klassisk kokosmakron med et genialt tvist af vanilje og syltet ingefær, hvis jeg selv skal sige det. De smager så godt og er så aromatiske, at det ikke er nødvendigt at dyppe deres bund i chokolade (hvem havde troet, at jeg ville skrive det?:)), men man kan selvfølgelig sagtens gøre det, hvis man har chokoladecravings. Jeg er helt sikker på, at både mørk chokolade og mælkechokolade ville klæde disse makroner mægtigt godt.

Jeg skal servere makronerne om lidt for min mødregruppe sammen med nybagte boller og bananpandekager til de mindste, når de kommer på besøg. Det bliver dejligt med et gensyn efter 3-4 måneder.

Kokosmakroner med vanilje og syltet ingefær
20 stk

130 g kokosmel
130 g sukker
2 æggehvider (ca. 65 g i alt)
50 g syltet ingefær, finthakket
Korn af 1/2 vaniljestang

Varm forsigtigt alle ingredienser i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Form makroner med fingrene eller brug to teskeer i stedet og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne. Spis dem lune eller afkølet. Gerne med en god kop kaffe eller te til.

kokosmakroner-2 kokosmakroner

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Mette Blomsterbergs lækre kager
Next Post: Coconut macaroons with vanilla and stem ginger »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ida skriver

    30. oktober 2016 kl. 08:21

    Hej søde Anne
    Tak for alle dine lækre opskrifter!
    Jeg overvejer at bage disse kokosmakroner til fødselsdags-kagebord i næste weekend – hvor længe tror du de vil kunne holde sig lækre?
    Tror du man kan bage dem et par dage i forvejen, eller vil det være synd?

    Kærlig hilsen Ida

  2. Anne au Chocolat skriver

    30. oktober 2016 kl. 09:27

    Kære søde Ida,
    Tak for din dejlige hilsen <3
    Du kan sagtens lave dem dagen før, men de tager vitterligt kun en halv time at lave 🙂
    Kh Anne og rigtig god søndag

  3. Elisabeth skriver

    30. oktober 2016 kl. 12:34

    Ih altså, jeg elsker sådan nogle makroner! Det er en af min mormors go-to kager, så jeg har kastet dem i hovedet lige siden jeg var helt lille – dog ikke med ingefær, så det kan være at jeg skal prøve det i mit eget køkken! Tror ikke at jeg får mormor til at komme ingefær i hendes vel-øvede opskrift ?

  4. Anne au Chocolat skriver

    30. oktober 2016 kl. 20:29

    Kære Elisabeth,
    Det er så hyggeligt med søde kageminder fra barndommen <3
    Synes bestemt, at du skal prøve at bage denne variant med ingefær!
    Kh Anne

  5. elizabeth jørgensen skriver

    31. oktober 2016 kl. 07:23

    Jeg tilsætter også lidt revet marcipan og frisk ingefær.

  6. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2016 kl. 08:57

    Kære Elizabeth,
    Uhm det lyder lækkert!

  7. Charlotte skriver

    30. marts 2017 kl. 17:27

    Hej
    Hvordan laver man selv syltet ingefær 🙂 ?

  8. Anne au Chocolat skriver

    1. april 2017 kl. 08:00

    Kære Charlotte,
    Jeg plejer at købe det i supermarkedet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap