Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Coconut macaroons with vanilla and stem ginger

30. oktober 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

kokosmakroner-3

My new favorite macaroons: coconut macaroons with vanilla and stem ginger. So deliciously aromatic and easy-peasy to create.

Coconut macaroons with vanilla and stem ginger
20 macarons

130 g shredded coconut
130 g sugar
2 egg whites (approx. 65 g)
50 g stem ginger, finely chopped
Seeds from 1/2 vanilla pod

Carefully heat all the ingredients in a saucepan while stirring, until the sugar has dissolved. Form macaroons with your fingertips or use two teaspoons instead and place the macaroons on a baking tray lined with baking paper. Bake the macaroons in the oven at 180 degrees Celsius for about 15 minutes, until they are beautifully golden.

kokosmakroner-2 kokosmakroner

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Kokosmakroner med vanilje og syltet ingefær
Next Post: Dadelkugler rullet i matcha te »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap