Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Rabarber og Summerbird

5. maj 2010 af Anne au Chocolat

Endnu et rabarber-indlæg er på bloggen for yderligere at eksemplificere de mange muligheder i denne søde rabarbertid. Ovenstående billede viser en dessert fra sidste år sammensat af Summerbird lækkerier – Sarah Bernhard og flødebolle – og så hjemmebagte rabarber med sprød marcipan (Jeg tror, at vi fik flødeskum til).

De bagte rabarber er lavet efter præcis samme metode som beskrevet til den lækre rabarberkage med crumble. Fidusen er bare, at man lader rabarberne blive i det ildfaste fad, mens den ”frasiede” lage koges ind til en tykkere konsistens. Derefter hælder man lagen på rabarberne igen og river marcipan udover. Slutteligt skal hele herligheden en tur i ovnen ved ca. 180 grader, indtil marcipan har fået en skøn gylden farve.

Mmm… så lækkert og lovende let.

Skrevet i: Uncategorized Tags: bagte rabarber, flødeboller, marcipan, rabarber, Sarah Bernhard, Summerbird

Previous Post: « Valrhona – en lille gratis glæde.
Next Post: Hjemmelavet koldskål – som is! »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap