Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Rabarber og Summerbird

5. maj 2010 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Endnu et rabarber-indlæg er på bloggen for yderligere at eksemplificere de mange muligheder i denne søde rabarbertid. Ovenstående billede viser en dessert fra sidste år sammensat af Summerbird lækkerier – Sarah Bernhard og flødebolle – og så hjemmebagte rabarber med sprød marcipan (Jeg tror, at vi fik flødeskum til).

De bagte rabarber er lavet efter præcis samme metode som beskrevet til den lækre rabarberkage med crumble. Fidusen er bare, at man lader rabarberne blive i det ildfaste fad, mens den ”frasiede” lage koges ind til en tykkere konsistens. Derefter hælder man lagen på rabarberne igen og river marcipan udover. Slutteligt skal hele herligheden en tur i ovnen ved ca. 180 grader, indtil marcipan har fået en skøn gylden farve.

Mmm… så lækkert og lovende let.

Skrevet i: Uncategorized Tags: bagte rabarber, flødeboller, marcipan, rabarber, Sarah Bernhard, Summerbird

Previous Post: « Valrhona – en lille gratis glæde.
Next Post: Hjemmelavet koldskål – som is! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Julie skriver

    5. maj 2010 kl. 09:10

    Mmmm, ser godt ud!

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. maj 2010 kl. 13:38

    Og så nemt at lave 🙂

  3. Lone Kjær skriver

    5. maj 2010 kl. 15:54

    Det ser rigtig lækkert ud. Elsker rabarber og Summerbird!

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. maj 2010 kl. 13:28

    Det er også en skøn kombination 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap