Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Is med Dulcey, ristet kokos og hindbær – sødt, sprødt og simpelt!

20. april 2014 af Anne au Chocolat 14 kommentarer

dulcey2Denne søde, sprøde og super simple servering af vaniljeis, smeltet Dulcey, ristede kokosflager og hindbær fortjener et STORT billede!

Formentlig min nye favorit forening af is og chokolade. Hvad er jeres foretrukne topping til is? Byd gerne på nye idéer i kommentarfeltet 🙂

Ha’ en dejlig Påskedag. I øvrigt et stort tak til alle, som deltog i konkurrence om Wilfa vaffeljernet. Vinderen ved lodtrækning blev Nina, som glæder sig til at servere vafler til sine to sønner. Hun har fået besked og blev meget glad!

Skrevet i: Is

Previous Post: « En lille konkurrence: Vind et Wilfa vaffeljern
Next Post: Pistaciepraliné »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Fru Kofoeds Køkken skriver

    20. april 2014 kl. 15:07

    Åh, altså “skildpaddesuppe” (Toms skildpadder smeltet med fløde) overgår næsten alt i min verden, selvom det ikke er tit, jeg under mig selv det 🙂 Lakridssirup er også fantastisk!
    God påske – og hvor ser det lækkert ud 🙂
    Louise

  2. Line skriver

    21. april 2014 kl. 03:01

    Kjaere Anne!
    Mmmmm, jeg elsker is!! 🙂 Noen av det beste jeg vet er for eksempel aa helle en kopp iskald espresso over vaniljeis, det syns jeg er fantastisk! Og saa liker jeg ogsaa godt aa ha litt cola i min vaniljeis, det pleide vi aa ha hos min mormor og det syns alle vi barnebarn var saa godt. I Norge for noen aar siden spiste jeg en floede-vaniljeis med chilli, chocolate swirls, og kirsebaer, det var helt utrolig lekkert! 🙂 Hvis jeg skal kjoepe ferdig-is fra frysedisken i Norge pleier jeg aa velge Kaffe-is, eller is som smaker av mint 🙂 Den beste isen jeg noen gang har smakt spiste jeg i Roma i Italia, det var en kokos-is, som jeg spiste sammen med et glass chardonnay som smakte av ananas 🙂 Haaper du hadde en fantastisk paaske!! 🙂 KNUS!

  3. Lars Napoles skriver

    21. april 2014 kl. 10:53

    Lækker dessert du præsenterer og spændende kombination 🙂

  4. Louise BL skriver

    21. april 2014 kl. 15:34

    Hvad er forskellen i smagen/konsistensen på en semi-freddo og en ‘almindelig’ is? Er semi-freddoen blødere eller hvordan? 🙂
    Vanilieis, kokos, Dulcey og hindbær lyder som en kombination for mig :O Det ser fantastisk ud!

  5. Nina HC skriver

    21. april 2014 kl. 21:09

    Kan bekræfte, at Nina blev meget glad – og supplere med, at hendes drenge blev ellevilde 🙂 Så jeg takker endnu engang og glæder mig!

  6. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 10:04

    Kære Fru Kofoed
    Det lyder også ret så lækkert 😉
    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 10:04

    Kæreste Line
    Wauw mange lækre is-idéer – det lyder dejligt alt sammen 🙂
    Kram en masse til dig i Colgata <3

  8. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 10:05

    Kære Lars,
    Mange tak 🙂
    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 10:07

    Kære Louise
    En semi-freddo er normalt lavet på fløde, hvor mange iscremer i dag er lavet på en blanding af mælk og fløde. Semifreddo serveres halvfrossen (deraf navnet) 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 10:08

    Kære Nina
    Det er så godt at høre 🙂
    Kh ANne

  11. Dorte vardinghus skriver

    22. april 2014 kl. 13:00

    Prøv at blande svedjerug i, det gør jeg ofte i pandekager, giver en lækker nøddeagtig og lidt cruncy smag. Køber det økologisk hos Falslevgaard mølle.

  12. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 20:14

    Kære Dorte
    Mener du i isen? 🙂
    Kh Anne

  13. Kalle skriver

    5. maj 2014 kl. 17:28

    Hvor ser det dog lækkert ud! Kokos må også være en af favoritterne her – og i kombination med friske bær, er man garanteret en topping, som det næsten kan svært for isen at leve op til! 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    6. maj 2014 kl. 11:16

    Kære Kalle
    Det er nemlig en himmelsk servering 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap