Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Pistaciepraliné

27. april 2014 af Anne au Chocolat

pistac

Denne grønne og eventyrligt cremede pistacie praliné blev til ganske spontant forleden, da jeg havde lavet karamelliserede pistacienødder, hvor halvdelen var til overs. Nødderne blev blendet med en lillebitte smule vegetabilsk olie og tryllet om til den lækreste karamelliserede pistaciecreme, som jeg tænker ville agere den perfekte midte i en fyldt chokolade. Sådan helt pistaciepraliné-agtigt.
Jeg har siden hen spist pistaciepralinéen på knækbrød og som her i indlægget oven på en portion bananpandekager, som jeg med vilje gav lidt brændte kanter for at matche de karamelliserede smagsnoter i pralinéen. De vanillesyltede rabarberskiver tilføjede lidt syrligt sødme, som klædte pistaciepralinéen.

pistaci

Pistaciepraliné
50 g rørsukker
50 g grønne usaltede pistacienødder
1 spsk vegetabilsk olie

Lav en karamel af rørsukker på panden og tilsæt pistaciernødderne. Rør rundt så karamellen dækker alle pistacier. Hæld de karamelliserede pistacier til afkøling på et stykke bagepapir. Put de afkølede pistacier i en blender eller minihakker og blend dem med olien til pistaciepraline.

Easy peasy pistaciepraliné 🙂

pistacie pistacien

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Is med Dulcey, ristet kokos og hindbær – sødt, sprødt og simpelt!
Next Post: Chokoladeballade à la tiramisu »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap