E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Marengsroulade med mango og jordbær

20. juni 2017 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Denne fnugtlette marengsroulade med mango, jordbær og vaniljeflødeskum emmer langt væk af sommer. Den slags sommerkage man skal nyde på terrassen med en god kop kaffe til eller på et tæppe i haven med bare tæer i græsset.

Servér den lige, når den er rullet sammen, da den så stadig er lidt sprød udenpå. Men den bliver nu ikke spor ringere af at blive opbevaret på køl nogle timer inden servering.

Og så kan man jo snildt bytte mangoen ud med andre bær eller frugter, hvis noget andet frister mere.

Ha’ en super fin eftermiddag!

Marengsroulade med mango og jordbær
6-8 personer

Marengsbund:
3 æggehvider
1 nip salt
150 g sukker

Vaniljeflødeskum:
2 dl piskefløde
20 g flormelis
Korn af 1/2 vaniljestang

Yderligere:
Mango
Jordbær
Flormelis

Marengsbund:
Kom æggehviderne i en røremaskine og tilsæt salt. Pisk hviderne stive og tilsæt derefter sukkeret 1 spsk ad gangen under stadig piskning. Fordel marengs på en bageplade beklædt med bagepapir i et areal på ca. 35 cm x 30 cm. Bag ved 180 grader varmluft i 15-17 minutter, til den er fint gylden. Lad den køle næsten helt af på bagepladen og vend da marengsbunden over på et stykke bagepapir med marengsens overflade nedad. Træk forsigtigt bagepapiret af marengsbunden, og lad den afkøle helt.

Samling: Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn til flødeskum. Skær mangoen i fine tern. Fordel flødeskummet på marengsbunden og drys med mangotern. Rul rouladen på den korte led med hjælp fra bagepapiret. Pynt med jordbær og drys med flormelis.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Banankage med kirsebær til sommerfest i Kajs vuggestue
Next Post: De vildeste chocolate chip cookies »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Alex skriver

    5. juli 2017 kl. 12:31

    Mums, hvor ser den god ud. Lige et spørgsmål – den her roulade ville man ikke for-rulle, vel? Ligesom man nogle gange gør med sukkerbrøds roulader.
    På forhånd tak,
    Alex

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. juli 2017 kl. 13:55

    Kære Alex,
    Tusind tak 🙂
    Nej det var i hvert fald ikke nødvendigt – men det skader garanteret ikke at for-rulle for en sikkerheds skyld.
    Kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap