E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Banankage med kirsebær til sommerfest i Kajs vuggestue

16. juni 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Så blev det endelig fredag, og vi skal til sommerfest i Kajs vuggestue i eftermiddag. Vi tager hjemmelavede falafler, humus og denne lækre banankage med, som jeg håber falder i både de små og stores smag.
Banankage er nu altid en sikker vinder, og der er derfor også mange varianter af banankage her på bloggen. Jeg nænner ikke at smide overmodne bananer ud, så de ryger i en kage i stedet for skraldespanden.
Jeg bagte også banankage til bloggen i sidste weekend, men denne her er mere børnevenlig uden den syltede ingefær. Normalt ville jeg pynte en kage med hele kirsebær, men da det er små ganer, som skal guffe kagen, har jeg fjernet stenene.

Ha’ en dejlig fredag og weekend. I morgen skal vi til kærlighedsfest og bryllup hos søde Emily og Nikolaj, og vi glæææææder os <3

Banankage med mælkechokolade og kirsebærpynt
10-12 personer

Banankage:
3 æg
150 g sukker
150 g mel
1/2 tsk bagepulver
120 g smør, smeltet og afkølet
3 modne bananer

Mælkechokoladetopping
100 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
15 g smør

Pynt:
Kirsebær
Hvide chokoladeperler (reklamelink)
mandelknas 

Banankage:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i. Tilsæt det smeltede smør lidt ad gangen og rør godt rundt undervejs. Mos bananer godt. Vend bananmos i dejen. Hæld dejen firkantet bageform (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter. Tjek med en strikkepind eller tandstik om den er færdig. Køl af.

Mælkechokoladetopping:
Hak mælkechokoladen og kom den i en skål. Smelt over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt smør til den smeltede chokolade og rør rundt til det er smeltet sammen med chokoladen. Fordel på kagen og pynt med kirsebær og knas.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Fantastiske chokoladetrøfler med peanut butter
Next Post: Marengsroulade med mango og jordbær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap