E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Banankage med kirsebær til sommerfest i Kajs vuggestue

16. juni 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Så blev det endelig fredag, og vi skal til sommerfest i Kajs vuggestue i eftermiddag. Vi tager hjemmelavede falafler, humus og denne lækre banankage med, som jeg håber falder i både de små og stores smag.
Banankage er nu altid en sikker vinder, og der er derfor også mange varianter af banankage her på bloggen. Jeg nænner ikke at smide overmodne bananer ud, så de ryger i en kage i stedet for skraldespanden.
Jeg bagte også banankage til bloggen i sidste weekend, men denne her er mere børnevenlig uden den syltede ingefær. Normalt ville jeg pynte en kage med hele kirsebær, men da det er små ganer, som skal guffe kagen, har jeg fjernet stenene.

Ha’ en dejlig fredag og weekend. I morgen skal vi til kærlighedsfest og bryllup hos søde Emily og Nikolaj, og vi glæææææder os <3

Banankage med mælkechokolade og kirsebærpynt
10-12 personer

Banankage:
3 æg
150 g sukker
150 g mel
1/2 tsk bagepulver
120 g smør, smeltet og afkølet
3 modne bananer

Mælkechokoladetopping
100 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
15 g smør

Pynt:
Kirsebær
Hvide chokoladeperler (reklamelink)
mandelknas 

Banankage:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps i en skål. Vend mel og bagepulver i. Tilsæt det smeltede smør lidt ad gangen og rør godt rundt undervejs. Mos bananer godt. Vend bananmos i dejen. Hæld dejen firkantet bageform (22 cm x 22 cm) beklædt med bagepapir. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter. Tjek med en strikkepind eller tandstik om den er færdig. Køl af.

Mælkechokoladetopping:
Hak mælkechokoladen og kom den i en skål. Smelt over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tilsæt smør til den smeltede chokolade og rør rundt til det er smeltet sammen med chokoladen. Fordel på kagen og pynt med kirsebær og knas.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Fantastiske chokoladetrøfler med peanut butter
Next Post: Marengsroulade med mango og jordbær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Små glimt af dejlige stunder med sommersød morge Små glimt af dejlige stunder med sommersød morgenmad og ditto eftermiddagssnack, velsmagende og hyggelig skovtur i det grønne, madpakkehittet, og aftendyp i fjorden 🌞🌿❤️💦
Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det blive Romkugler + rabarbersnitter på vej 💕 Det bliver en sød Pinsesøndag 🌞🤗
Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap