Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Cookies med hindbær og hvid chokolade

13. januar 2020 af Anne au Chocolat 11 kommentarer

Disse cookies er formidable! Knasende sprøde kanter med en sej og let blød midte, som byder på vaniljesød hvid chokolade og forfriskende, saftigt lækre hindbær. Ja hindbær.. det plejer man ikke at putte i cookies, tænker I nok. Det gjorde jeg også.. Men da jeg fik idéen, måtte den afprøves med det samme. Og det var jeg glad for, at jeg gjorde. For de her cookies med hvid chokolade og hindbær smager intet mindre end FANTASTISK, hvis jeg selv skal sige det:) Og jeg glæder mig sådan til, at alle tre drenge skal smage dem lidt senere i eftermiddag.. ♥

Cookies med hindbær og hvid chokolade
15 stk

100 g blødt smør
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
100 g havregryn
100 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
100 g friske hindbær (frosne kan også bruges)
120 g god hvid chokolade, jeg har brugt Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.Pisk smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt æg og rør rundt. Tilsæt så havregryn, mel, bagepulver og salt og rør godt rundt igen. Hak den hvide chokolade og vend den forsigtigt i dejen sammen med hindbær. Form dejen til 15-17 lige store kugler. Placer dem med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt fladere. Bag i ca. 18 minutter ved 180 grader varmluft, til de er fint gyldne. Køl dem af og nyd.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Saftige marcipan kardemommekager med kaffeglasur
Next Post: Ferietid på Gran Canaria »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Gerli skriver

    14. januar 2020 kl. 13:57

    They look so beautiful! Going on my to do list!

  2. Maria skriver

    15. januar 2020 kl. 23:18

    Nøj de see lækre ud! Men nu er januar jo ikke just højsæson for hindbær – tror du man kan bruge frosne bær istedet?

  3. Hanne skriver

    18. januar 2020 kl. 16:53

    Har lige bagt dem de er super lækre brugte dog ruby red chokolade da jeg havde en pose i skabet

  4. Pia skriver

    19. januar 2020 kl. 00:20

    Det lyder lækkert. de skal helt sikkert prøves, når mine buske står med lækre bær

  5. Lærke skriver

    21. januar 2020 kl. 18:19

    Fantastisk blog og IG 🙂
    Ved du om man kan bruge frosne hindbær i opskriften? Er ikke rigtig hindbær sæson og har nogle frosne fra haven i fryseren.

  6. Anne au Chocolat skriver

    24. januar 2020 kl. 11:44

    Kære Lærke,
    Tak for de søde ord! Jeg beklager det lidt sene svar. Jeg skulle lige hjem fra ferie på Gran Canaria 🙂
    Ja frosne hindbær kan også bruges!
    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    24. januar 2020 kl. 11:45

    Kære Hanne,
    Hvor godt at høre 🙂 Lyder lækkert!!

  8. Anne au Chocolat skriver

    24. januar 2020 kl. 11:47

    Kære Maria,
    Du har helt ret! Frosne kan også bruges 🙂
    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    24. januar 2020 kl. 11:47

    Kære Pia,
    Det lyder så godt 🙂

  10. Hanne skriver

    25. januar 2020 kl. 23:20

    Lyder vildt lækkert, hvor længe kan de holde,

  11. Anne au Chocolat skriver

    27. januar 2020 kl. 14:31

    Tak Hanne!
    De holder fint i et par dage i køleskabet (ville ikke opbevare dem ved stuetemperatur pga. hindbærrene). Men de er helt klart lækrest nybagte, hvor deres kanter er helt sprøde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap