Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte

10. april 2014 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

DSC_5608

I går lavede jeg en lækker snack efter at have fundet de flotteste modne røde pærer, da jeg var ude at handle. Den fine farve antydes desværre kun svagt som et omrids på billedet, fordi jeg valgte at lægge pærerne med deres midte opad. Kombinationen af chokolade, ristede mandler og mynte opstod ret spontant og blev nydt præcist som på billedet – spist med fingrene. Dog er jeg sikker på, at pærerne i denne flotte forklædning snildt kunne agere dessert, hvis de blev ledsaget af en vaniljeprikket is eller en frisk skyrcreme.

Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte
80 g mandler
100 g hakket mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona
4 modne pærer
1 lille bundt mynte, finthakket

Rist mandler på en pande ved middelvarme, til de er gyldne. Køl af og hak. Smelt Guanaja over vandbad eller ved lav i effekt i mikrobølgeovnen. Del pærerne i kvarte og fjern pærehuset. Arranger fire pærebåde på hver tallerken og drys med smeltet chokolade, mandler og mynte. Server straks!

Indlægget indeholder affiliatelinks.

DSC_5620

Skrevet i: Desserter Tags: chokolade, guanaja, mynte, pærer, ristede mandler, snack, valrhona

Previous Post: « Blonde chokoladebrud
Next Post: En lille konkurrence: Vind et Wilfa vaffeljern »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Pia H skriver

    10. april 2014 kl. 19:39

    Mums… let og enkelt, men dog også skønt for øjet 😀

  2. Emma Jo skriver

    10. april 2014 kl. 20:12

    Hold nu fast hvor ser det fuldstændig aldeles lækkert ud! Jeg ville elske at skulle spise en dessert magen til denne lige NU 😉 Jeg bliver helt lækkersulten – måske jeg skulle ud i køkkenskufferne og rode efter lækre sager? 😉

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  3. Lars Kyllesbech skriver

    21. april 2014 kl. 12:47

    Hvor ser det godt ud. Jeg vil blot rose din enkelthed. Flot at se på og hvis jeg tror rigtig, så er den velsmagende som ind i himlen.
    Vh Lars

  4. Anne au Chocolat skriver

    22. april 2014 kl. 10:06

    Kære Lars,
    Tusind tak skal du have – den smager himmelsk ja 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap