Smeltet Dulcey i forening med hakkede mandler og drysset med ristede kokosflager, frysetørrede hindær og grov lakridspulver fra Johan Bülow. Smukt, simpelt, sødt og med en snert af salt. Perfekt til en kop kaffe eller te. Hakket i mindre stykker kunne dette knasende og vidunderligt smagfulde chokoladebrud også være en smuk makker til et par kugler vaniljeis.
Blonde chokoladebrud:
150 g Dulcey 32% fra Valrhona
150 g mandler, hakkede
1 lille håndfuld ristede kokosflager
2 spsk frysetørrede hindbær
2 tsk grov lakridspulver fra Johan Bülow
Smelt og temperer Dulcey chokolade over vandbad. Tilsæt de hakkede mandler og rør rundt. Fordel chokoladen på et stykke bagepapir. Drys med kokosflager, frysetørrede hindbær og lakridspulver. Lad chokoladen sætte sig ved og skær den da ud i mundrette stykker.
N Y D!
<3
Endnu en gang savler jeg imens jeg læser dit indlæg 🙂 det både lyder og ser vildt lækkert ud
Hold fast hvor ser det vidunderligt lækkert ud! 🙂 Og tilmed lyder det rimelig nemt og enkelt. Det må prøves en dag. MUMS
Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk
Ej hvor ser det altså bare lækkert ud (meget endda!) 🙂
Mååååms det ser godt ud! Kan man bruge “almindelig” hvid chokolade? 🙂
Lyder kanon med balancen mellem det søde og det salte fra lakridsen! er vild med det. Og hvor er det egentligt et kunstnerisk syn 🙂
Mmmm, det ser saa lekkert ud! 🙂 Jeg savner deg Anne! Jeg maa komme til Koebenhavn snart 🙂 Knus!
kære Louise
<3 tilbage!
Kære Mette
Det er det også 🙂
Kh Anne
Kære Emma
Du er da en sød én!
Kh Anne 🙂
Kære Julie
TAK skal du have 🙂
kh Anne
Kære Anja
Det kan du tro – så bliver smagsoplevelsen bare en anden lækker en 🙂
Kh Anne
Kære Josefine
Tak for de søde ord <3
Kh Anne
Kæreste Line
DU er savnet! Er du kommet godt frem til dit nye hjem?
Kram fra København <3
Hello dear! I am totally in love with your posts. Gorgeous and delicious recipes!
Take a look at my blog as I also do cooking and photography posts:
http://elmarama.blogspot.com/
Thanks doll and have a great day!