E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Blonde chokoladebrud

6. april 2014 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

IMG_5924

Smeltet Dulcey i forening med hakkede mandler og drysset med ristede kokosflager, frysetørrede hindær og grov lakridspulver fra Johan Bülow. Smukt, simpelt, sødt og med en snert af salt. Perfekt til en kop kaffe eller te. Hakket i mindre stykker kunne dette knasende og vidunderligt smagfulde chokoladebrud også være en smuk makker til et par kugler vaniljeis.

IMG_5927

Blonde chokoladebrud:
150 g Dulcey 32% fra Valrhona
150 g mandler, hakkede
1 lille håndfuld ristede kokosflager
2 spsk frysetørrede hindbær
2 tsk grov lakridspulver fra Johan Bülow

Smelt og temperer Dulcey chokolade over vandbad. Tilsæt de hakkede mandler og rør rundt. Fordel chokoladen på et stykke bagepapir. Drys med kokosflager, frysetørrede hindbær og lakridspulver. Lad chokoladen sætte sig ved og skær den da ud i mundrette stykker.

N Y D!

IMG_5931Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Dulcey, frysetørrede hindbær, johan bülow, lakrids, valrhona

Previous Post: « Billedskønne buttede bananpandekager med chokolade på toppen
Next Post: Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise BL skriver

    6. april 2014 kl. 17:20

    <3

  2. Hvadskalvibage/Mette skriver

    6. april 2014 kl. 18:31

    Endnu en gang savler jeg imens jeg læser dit indlæg 🙂 det både lyder og ser vildt lækkert ud

  3. Emma Jo skriver

    6. april 2014 kl. 21:43

    Hold fast hvor ser det vidunderligt lækkert ud! 🙂 Og tilmed lyder det rimelig nemt og enkelt. Det må prøves en dag. MUMS

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  4. Julie / It's My Passions skriver

    6. april 2014 kl. 23:17

    Ej hvor ser det altså bare lækkert ud (meget endda!) 🙂

  5. Anja skriver

    7. april 2014 kl. 13:15

    Mååååms det ser godt ud! Kan man bruge “almindelig” hvid chokolade? 🙂

  6. Josefine skriver

    7. april 2014 kl. 19:11

    Lyder kanon med balancen mellem det søde og det salte fra lakridsen! er vild med det. Og hvor er det egentligt et kunstnerisk syn 🙂

  7. Line skriver

    9. april 2014 kl. 03:48

    Mmmm, det ser saa lekkert ud! 🙂 Jeg savner deg Anne! Jeg maa komme til Koebenhavn snart 🙂 Knus!

  8. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:18

    kære Louise
    <3 tilbage!

  9. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:19

    Kære Mette
    Det er det også 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:19

    Kære Emma
    Du er da en sød én!
    Kh Anne 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:19

    Kære Julie
    TAK skal du have 🙂
    kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:20

    Kære Anja
    Det kan du tro – så bliver smagsoplevelsen bare en anden lækker en 🙂
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:20

    Kære Josefine
    Tak for de søde ord <3
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:20

    Kæreste Line
    DU er savnet! Er du kommet godt frem til dit nye hjem?
    Kram fra København <3

  15. Elma skriver

    23. april 2014 kl. 18:34

    Hello dear! I am totally in love with your posts. Gorgeous and delicious recipes!
    Take a look at my blog as I also do cooking and photography posts:
    http://elmarama.blogspot.com/

    Thanks doll and have a great day!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Tre glimt fra den sidste uge 💕 • Tiramisu på Tre glimt fra den sidste uge 💕
• Tiramisu på vej ☕️🍰
• Aftenbål i haven 🔥
• Vinterbadning i fjorden på den fineste frostklare morgen ❄️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap