E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Blonde chokoladebrud

6. april 2014 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

IMG_5924

Smeltet Dulcey i forening med hakkede mandler og drysset med ristede kokosflager, frysetørrede hindær og grov lakridspulver fra Johan Bülow. Smukt, simpelt, sødt og med en snert af salt. Perfekt til en kop kaffe eller te. Hakket i mindre stykker kunne dette knasende og vidunderligt smagfulde chokoladebrud også være en smuk makker til et par kugler vaniljeis.

IMG_5927

Blonde chokoladebrud:
150 g Dulcey 32% fra Valrhona
150 g mandler, hakkede
1 lille håndfuld ristede kokosflager
2 spsk frysetørrede hindbær
2 tsk grov lakridspulver fra Johan Bülow

Smelt og temperer Dulcey chokolade over vandbad. Tilsæt de hakkede mandler og rør rundt. Fordel chokoladen på et stykke bagepapir. Drys med kokosflager, frysetørrede hindbær og lakridspulver. Lad chokoladen sætte sig ved og skær den da ud i mundrette stykker.

N Y D!

IMG_5931Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Dulcey, frysetørrede hindbær, johan bülow, lakrids, valrhona

Previous Post: « Billedskønne buttede bananpandekager med chokolade på toppen
Next Post: Pærer med ristede mandler, chokolade og mynte »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise BL skriver

    6. april 2014 kl. 17:20

    <3

  2. Hvadskalvibage/Mette skriver

    6. april 2014 kl. 18:31

    Endnu en gang savler jeg imens jeg læser dit indlæg 🙂 det både lyder og ser vildt lækkert ud

  3. Emma Jo skriver

    6. april 2014 kl. 21:43

    Hold fast hvor ser det vidunderligt lækkert ud! 🙂 Og tilmed lyder det rimelig nemt og enkelt. Det må prøves en dag. MUMS

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  4. Julie / It's My Passions skriver

    6. april 2014 kl. 23:17

    Ej hvor ser det altså bare lækkert ud (meget endda!) 🙂

  5. Anja skriver

    7. april 2014 kl. 13:15

    Mååååms det ser godt ud! Kan man bruge “almindelig” hvid chokolade? 🙂

  6. Josefine skriver

    7. april 2014 kl. 19:11

    Lyder kanon med balancen mellem det søde og det salte fra lakridsen! er vild med det. Og hvor er det egentligt et kunstnerisk syn 🙂

  7. Line skriver

    9. april 2014 kl. 03:48

    Mmmm, det ser saa lekkert ud! 🙂 Jeg savner deg Anne! Jeg maa komme til Koebenhavn snart 🙂 Knus!

  8. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:18

    kære Louise
    <3 tilbage!

  9. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:19

    Kære Mette
    Det er det også 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:19

    Kære Emma
    Du er da en sød én!
    Kh Anne 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:19

    Kære Julie
    TAK skal du have 🙂
    kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:20

    Kære Anja
    Det kan du tro – så bliver smagsoplevelsen bare en anden lækker en 🙂
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:20

    Kære Josefine
    Tak for de søde ord <3
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    10. april 2014 kl. 08:20

    Kæreste Line
    DU er savnet! Er du kommet godt frem til dit nye hjem?
    Kram fra København <3

  15. Elma skriver

    23. april 2014 kl. 18:34

    Hello dear! I am totally in love with your posts. Gorgeous and delicious recipes!
    Take a look at my blog as I also do cooking and photography posts:
    http://elmarama.blogspot.com/

    Thanks doll and have a great day!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Favorit årstiden 🌳🌱🌞 Hav en dejlig forlænget weekend kære jer🫶🏻
Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af de Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af det bedste jeg ved 🫶🏻
Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap