E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Billedskønne buttede bananpandekager med chokolade på toppen

3. april 2014 af Anne au Chocolat 12 kommentarer

pandekager

Et billede siger mere end tusind ord.

Buttede, birkesprikkede bananpandekager behøver bare blikket.

Ha’ en chokoladesød torsdag!

Skrevet i: Morgenmad Tags: bananpandekager, birkes, glutenfri, hjemmelavet nutella, morgenmad, mynte, skyr, solbærsyltetøj, Strangas

Previous Post: « Chokoladesødme fra morgenstunden og lækre chokoladeevents i Magasin i denne uge
Next Post: Blonde chokoladebrud »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Laura skriver

    3. april 2014 kl. 10:01

    Ååååh, det ser SÅ lækkert ud!!! Det gad jeg godt starte min torsdag i gang med. Det må blive i weekenden!

  2. Lavender skriver

    3. april 2014 kl. 10:53

    This looks really, really delicious!

  3. Hvadskalvibage/Mette skriver

    3. april 2014 kl. 12:16

    Har lovet mig selv at jeg MINDST en dag i påskeferien skal forkæles med nogle små bananpandekager til morgenmad.

    Nu har jeg savlet over de forskellige versioner på din blogs, men har ikke fået det testet endnu. Men nu skal det altså meget snart være 🙂

  4. Emma Jo skriver

    3. april 2014 kl. 19:54

    Hvor ser de bare multi lækre ud! Jeg bliver HELT vildt sulten nu 😉 Måske jeg skal en tur ud i køkkenet? 🙂

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  5. Sune Trudslev skriver

    4. april 2014 kl. 06:31

    Okay, det ser svinagtigt lækkert ud 🙂 *savler*

  6. Diana skriver

    4. april 2014 kl. 12:09

    Kære Anne,
    Du, min chokolade guru 😉 Jeg har længe ledt efter nogle chokolade knapper til scones, men kan ikke finde dem. Dem fra Odense Marcipan duer ikke til formålet, da de er flade og for store i Ø. Jeg søgt på nettet og fundet frem til noget fra Nestle, men de kan kun fås i USA. Har du et godt alternativ til disse små runde chokolade knapper??
    Jeg har ledt alle vegne, men forgæves….
    Håber du kan hjælpe 🙂
    Mvh Diana

  7. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:52

    Kære Laura
    Det var så lækkert 🙂
    kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:52

    Dear Lavender
    Thank you! It sure was a treat 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:53

    Kære Mette
    Dét lyder fornuftigt 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:53

    Kære Emma
    Tak hvor er du sød! 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:54

    Kære Sune
    Du kan tro, at det var lækkert 🙂
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:55

    Kære Diana
    Tak for din mail 🙂 Knapper er super praktiske, men chokoladen er sjælden særligt god.
    Derfor foreslår jeg, at du hakker din chokolade i “chunks” – er sikker på, at resultatet bliver lige så godt 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap