E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Billedskønne buttede bananpandekager med chokolade på toppen

3. april 2014 af Anne au Chocolat 12 kommentarer

pandekager

Et billede siger mere end tusind ord.

Buttede, birkesprikkede bananpandekager behøver bare blikket.

Ha’ en chokoladesød torsdag!

Skrevet i: Morgenmad Tags: bananpandekager, birkes, glutenfri, hjemmelavet nutella, morgenmad, mynte, skyr, solbærsyltetøj, Strangas

Previous Post: « Chokoladesødme fra morgenstunden og lækre chokoladeevents i Magasin i denne uge
Next Post: Blonde chokoladebrud »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Laura skriver

    3. april 2014 kl. 10:01

    Ååååh, det ser SÅ lækkert ud!!! Det gad jeg godt starte min torsdag i gang med. Det må blive i weekenden!

  2. Lavender skriver

    3. april 2014 kl. 10:53

    This looks really, really delicious!

  3. Hvadskalvibage/Mette skriver

    3. april 2014 kl. 12:16

    Har lovet mig selv at jeg MINDST en dag i påskeferien skal forkæles med nogle små bananpandekager til morgenmad.

    Nu har jeg savlet over de forskellige versioner på din blogs, men har ikke fået det testet endnu. Men nu skal det altså meget snart være 🙂

  4. Emma Jo skriver

    3. april 2014 kl. 19:54

    Hvor ser de bare multi lækre ud! Jeg bliver HELT vildt sulten nu 😉 Måske jeg skal en tur ud i køkkenet? 🙂

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  5. Sune Trudslev skriver

    4. april 2014 kl. 06:31

    Okay, det ser svinagtigt lækkert ud 🙂 *savler*

  6. Diana skriver

    4. april 2014 kl. 12:09

    Kære Anne,
    Du, min chokolade guru 😉 Jeg har længe ledt efter nogle chokolade knapper til scones, men kan ikke finde dem. Dem fra Odense Marcipan duer ikke til formålet, da de er flade og for store i Ø. Jeg søgt på nettet og fundet frem til noget fra Nestle, men de kan kun fås i USA. Har du et godt alternativ til disse små runde chokolade knapper??
    Jeg har ledt alle vegne, men forgæves….
    Håber du kan hjælpe 🙂
    Mvh Diana

  7. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:52

    Kære Laura
    Det var så lækkert 🙂
    kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:52

    Dear Lavender
    Thank you! It sure was a treat 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:53

    Kære Mette
    Dét lyder fornuftigt 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:53

    Kære Emma
    Tak hvor er du sød! 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:54

    Kære Sune
    Du kan tro, at det var lækkert 🙂
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    6. april 2014 kl. 15:55

    Kære Diana
    Tak for din mail 🙂 Knapper er super praktiske, men chokoladen er sjælden særligt god.
    Derfor foreslår jeg, at du hakker din chokolade i “chunks” – er sikker på, at resultatet bliver lige så godt 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap