E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokoladesødme fra morgenstunden og lækre chokoladeevents i Magasin i denne uge

31. marts 2014 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

Chokomorgenmad
Solen stråler udenfor, og jeg er lykkelig! Min mandag morgen startede med denne hyggelige morgenmad sammen med min kæreste og et par påskeæg fra Valrhona. Jeg lader op til endnu en uge med fart over feltet. Jeg skal lave fire chokoladeevents i Magasin, en smuttur til Aakjærs i Esbjerg fredag for at signere ’Lykken er chokolade’ kogebøger og dele hjemmelavede lækre chokolader ud og til reception hos søde seje Food Club Ditte for at fejre hendes nye kogebog. Og det er kun en del af programmet.

I morgen tirsdag laver jeg to Valrhona smagninger i Magasin kl.16 og 18. Og på lørdag står den på chokoladesmagning for børn kl.11 og kl.13. Det koster 50 kr at deltage, og man kan melde sig til på Madbillet.dk.

Det kunne være hyggeligt at spise chokolade med jer og jeres børn!

Ha’ en solskinsfin mandag!

Kh Anne

Skrevet i: Uncategorized Tags: aakjærs, chokoladesmagning, esbjerg, Magasin, påske, the food club, valrhona

Previous Post: « Søde saltkringler med hvid chokolade og krymmel
Next Post: Billedskønne buttede bananpandekager med chokolade på toppen »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anne-Marie skriver

    31. marts 2014 kl. 10:38

    Ja det kunne da være så hyggeligt. Ærgerligt jeg bor i Horsens. Håber du også har lidt tid til at nyde succes’en.
    Kh.
    Anne-Marie

  2. Julie / It's My Passions skriver

    31. marts 2014 kl. 11:03

    Super flotte billeder 🙂 Sikke en dejlig måde at starte morgenen på 😉

  3. Ditte Ingemann skriver

    31. marts 2014 kl. 12:08

    Hav’ en skøn uge, søde Anne – vi ses på lørdag 😉

  4. Skoenne liv blog skriver

    31. marts 2014 kl. 16:27

    God mad er noget af det bedste, og den her opskrift ser virkelig lækker ud. Jeg skriver om alt der gør livet bedre på min blog http://skoenneliv.wordpress.com, også om madlavning.

  5. Emma Jo skriver

    31. marts 2014 kl. 19:21

    Åh hvor ser det lækkert ud! 🙂 Og hold da op, sikke et program – dog lyder det som om, at det er spækket med dejlige begivenheder.

    Emma
    http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  6. Majken Hammer skriver

    31. marts 2014 kl. 23:15

    Ej hvor en lækker morgenmad 🙂 Tak for hyggeligt selskab i fredags og du er velkommen at kigge på min blog og hjemmeside 🙂

  7. Marianne Holst skriver

    1. april 2014 kl. 21:55

    Hvad tid er du hos Aakjærs på fredag?

  8. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:01

    Kære Anne-Marie
    Håber vi ses en anden gang 🙂
    kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:02

    Kære Julie
    TUSIND tak 🙂
    kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:02

    Kære Ditte
    Ih hvor jeg glæder mig til i overmorgen 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:02

    Kære Skoenne liv blog
    Jeg tjekker din side ud 🙂
    kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:03

    Kære Emma
    Det er nemlig en ret fantastisk uge 🙂
    kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:03

    Kære Majken
    Selv tak 🙂 Jeg glæder mig til at kigge på din side og blog 🙂
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    3. april 2014 kl. 09:03

    Kære Marianne
    Fra 14-17 🙂
    Kh Anne

  15. Lene skriver

    3. april 2014 kl. 19:40

    Ej, jeg er så ærgerlig over, at jeg skal arbejde fredag eftermiddag, når du kommer til Esbjerg. Glæd dig til at besøge Aakjærs – det er en skøn butik og Bo er sød og dygtig. Jeg har lavet et lille indlæg på min blog, hvor jeg opfordrer mine (få, men lidt har jo også ret;)) læsere til at besøge Aakjærs i morgen.
    God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap