E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En hyggelig invitation til god kaffe og lækker kage

11. oktober 2018 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

I samarbejde med Rosendahl

Jeg har glædet mig til at fortælle jer om dette hyggelige arrangement, jeg i samarbejde med Rosendahl og en barista fra Kontra Coffee holder på Fars Dreng, Ny Adelgade 7 i København, onsdag den 24. oktober fra kl. 19-21.

Vi går den koldere tid i møde med god kaffe og lækker kage, og denne aften vil byde på inspiration fra Rosendahls fine sortiment til kaffebrygning, hvor den dygtige Kontra Coffee barista vil demonstrere og komme med de bedste tips til, hvordan man laver den gode kop kaffe på stempelkande og pour-over, så alle kan være med og måske få løftet niveauet for den hyggelige kop hverdagskaffe.

Til god kaffe hører  – hvis I spørger mig – også velsmagende kage, og jeg glæder mig helt vildt til at servere en lang række kager for jer, komme med tips og tricks til pynt og servering, og generelt bare at møde jer til en kop kaffe og kage.  Og så får I en dejlig goodiebag med hjem, når aftenen er omme.

Jeg håber at se en masse af jer og tag gerne en veninde eller ven under armen. I kan melde jer (+ max 1 ledsager)  til ved at sende en mail til Karina fra Rosendahl på kpe@rdg.dk senest på søndag den 14. oktober. Der bliver trukket lod om pladserne mandag den 15. oktober, og I får straks besked derefter.

Kaffe-og-kage-kærlige hilsener fra Anne ♥

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Glutenfri hvid chokolade kage med ristede hasselnødder
Next Post: Søde minder fra en dejlig efterårsferie »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Solvejg skriver

    11. oktober 2018 kl. 18:01

    Wow hvor den lækker ud, den kage! Er det en, du allerede har opskriften på? I så fald hvor finder jeg den? 😊

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. oktober 2018 kl. 20:17

    Kære Solveig,
    Mange tak! Jeg deler opskriften inden længe – og du kan også smage den til arrangementet den 24., hvis du melder dig til 🙂 Kh A

  3. Kristina skriver

    12. oktober 2018 kl. 15:54

    Hvor ser kagen bare så lækker ud! 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    14. oktober 2018 kl. 20:04

    Kære Kristina,
    Tak skal du have 🙂

  5. Charlotte skriver

    1. november 2018 kl. 07:24

    Hej Anne
    Den ser virkelig lækker ud 😋 er jeg heldig at du snart deler opskriften?🙏🏻
    Vh
    Charlotte

  6. Anne au Chocolat skriver

    1. november 2018 kl. 09:26

    Kære Charlotte,
    Jeg deler opskriften her til morgen 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap