Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Brownies med stykker af blond Dulcey chokolade

4. november 2016 af Anne au Chocolat

brownie-3
Nu er der under 2 måneder til, at vores Kaj fylder 2 år. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan tiden flyver afsted, og jeg synes lige, at jeg har mærket hans små spark i min mave. I løbet af ingen tid er han blevet sin egen lille herre med masser af vilje og grin og ord i munden. Og har han virkelig fået sin helt egen sjove humor. Han siger “hej hej heeeeej” til alle han møder på sin vej, og får selv de travleste mennesker til at trække på smilebåndet og kvittere med et “hej” tilbage til Kaj.
Kaj er også super glad for sin vuggestue her i Trekroner, hvor han har fået de dejligste små venner og nogle stjernepædagoger med overskud, glæde og masser af energi til at tage på ture – i sidste uge var de f.eks. på togtur, hvor de kørte i tog fra Trekroner St til Roskilde St og spiste deres madpakke og så kørte tilbage igen med toget. Kaj ELSKEDE den tur (han er også en rigtig dreng på det punkt, og hans favorit ting i tilfældig rækkefølge er: biler, tog, gravkøer, traktorer og flyvermaskiner).
En af hans søde pædagoger er Mette, som hun fortalte, at hun havde fulgt mig på instagram i flere år og begyndte ret hurtigt at komme med små hints til, at jeg da godt måtte komme med kage til pædagogerne en dag. Sådan en opfordring kunne jeg ikke stå for, og i går havde jeg disse chokoladerige og fudgy brownies med stykker af den blonde karamelsøde Dulcey chokolade fra Valrhona med til dem.

Ha’ en fin fredag med masser af gode stunder <3

Brownies med stykker af blond Dulcey chokolade
10-12 personer

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ tsk. salt
160 g Dulcey 32% chokolade (blond chokolade fra Valrhona)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og tag den af varmen. Kom straks den hakkede mørke chokolade i og lad den smelte sammen med smørret. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede Dulcey chokolade i. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter.

Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig. Opbevares på køl ind til servering.

brownie-4

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Efterårscrumble med æble, blommer og ingefær
Next Post: Efterårsdessert: Æblegrød med sprødt mandellåg »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap