E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Brownies med stykker af blond Dulcey chokolade

4. november 2016 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

brownie-3
Nu er der under 2 måneder til, at vores Kaj fylder 2 år. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan tiden flyver afsted, og jeg synes lige, at jeg har mærket hans små spark i min mave. I løbet af ingen tid er han blevet sin egen lille herre med masser af vilje og grin og ord i munden. Og har han virkelig fået sin helt egen sjove humor. Han siger “hej hej heeeeej” til alle han møder på sin vej, og får selv de travleste mennesker til at trække på smilebåndet og kvittere med et “hej” tilbage til Kaj.
Kaj er også super glad for sin vuggestue her i Trekroner, hvor han har fået de dejligste små venner og nogle stjernepædagoger med overskud, glæde og masser af energi til at tage på ture – i sidste uge var de f.eks. på togtur, hvor de kørte i tog fra Trekroner St til Roskilde St og spiste deres madpakke og så kørte tilbage igen med toget. Kaj ELSKEDE den tur (han er også en rigtig dreng på det punkt, og hans favorit ting i tilfældig rækkefølge er: biler, tog, gravkøer, traktorer og flyvermaskiner).
En af hans søde pædagoger er Mette, som hun fortalte, at hun havde fulgt mig på instagram i flere år og begyndte ret hurtigt at komme med små hints til, at jeg da godt måtte komme med kage til pædagogerne en dag. Sådan en opfordring kunne jeg ikke stå for, og i går havde jeg disse chokoladerige og fudgy brownies med stykker af den blonde karamelsøde Dulcey chokolade fra Valrhona med til dem.

Ha’ en fin fredag med masser af gode stunder <3

Brownies med stykker af blond Dulcey chokolade
10-12 personer

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ tsk. salt
160 g Dulcey 32% chokolade (blond chokolade fra Valrhona)

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde og tag den af varmen. Kom straks den hakkede mørke chokolade i og lad den smelte sammen med smørret. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og rør langsomt smør- og chokoladeblandingen i under omrøring. Vend til sidst den hakkede Dulcey chokolade i. Hæld browniedejen i en kvadratisk form (22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter.

Brownies skal helst bages dagen før, så de har tid til at sætte sig. Opbevares på køl ind til servering.

brownie-4

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Efterårscrumble med æble, blommer og ingefær
Next Post: Efterårsdessert: Æblegrød med sprødt mandellåg »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hvadskalvibage/Mette skriver

    4. november 2016 kl. 10:25

    Hvor ser den bare lækker ud. Og passer godt med mine planer for julegaveønsker – nemlig gavekort til god chokolade 🙂

    Skal bare have fundet en gode chokoladepusher, hvem vil du anbefale?

  2. Tori//Gringalicious skriver

    4. november 2016 kl. 11:48

    Oh my! These look fantastic!

  3. Anne au Chocolat skriver

    5. november 2016 kl. 17:07

    Kære Mette,
    Mange tak skal du have! Det lyder da som en genial gaveidé! Hvor bor du henne i landet? 🙂
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    5. november 2016 kl. 17:07

    Thank you so much Tori!

  5. Hvadskalvibage/Mette skriver

    5. november 2016 kl. 19:20

    Jeg bor i Vejle

  6. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2016 kl. 16:07

    Kære Mette,
    Så anbefaler jeg denne side:
    http://www.bagetid.dk/

    🙂

  7. Hvadskalvibage/Mette skriver

    6. november 2016 kl. 18:07

    Mange tak. Det kommer fluks på ønskeseddelen ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap