E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Havregrynskugler med appelsin

7. december 2019 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Jeg håber, at I nyder lørdagen!
Vores weekend byder på hygge, afslapning, et par rare familiebesøg og så disse havregrynskugler med appelsinsmag og ristet kokos. Slet ikke tosset!
De er genialt lækre, vanvittigt simple og et sandt hit hos både store og små. Jeg havde ikke noget kokosmel men til gengæld masser af ristede kokosflager, så dem blendede jeg. Det fungerede så fint 🙂 Men almindelig kokosmel er naturligvis også en god idé.

Havregrynskugler med appelsinsmag
20-25 stk

90 g finvalsede havregryn
40 g ristet kokosflager, som er fintblendet
55 g sukker
3 spsk god kakaopulver
2 spsk appelsinsaft
Fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
110 g smør, blødt

Til at trille havregrynskuglerne i:
50 g ristet kokosflager, fintblendet

Rør alle ingredienser sammen til en ensartet masse i en skål. Rul dem til 25 kugler og tril dem i kokos. Opbevar dem i en boks i køleskabet indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 2 slags julekonfekt med kærlig kaffesmag
Next Post: Brownie med flødekarameller og hasselnødder »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap