Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Havregrynskugler med appelsin

7. december 2019 af Anne au Chocolat

Jeg håber, at I nyder lørdagen!
Vores weekend byder på hygge, afslapning, et par rare familiebesøg og så disse havregrynskugler med appelsinsmag og ristet kokos. Slet ikke tosset!
De er genialt lækre, vanvittigt simple og et sandt hit hos både store og små. Jeg havde ikke noget kokosmel men til gengæld masser af ristede kokosflager, så dem blendede jeg. Det fungerede så fint 🙂 Men almindelig kokosmel er naturligvis også en god idé.

Havregrynskugler med appelsinsmag
20-25 stk

90 g finvalsede havregryn
40 g ristet kokosflager, som er fintblendet
55 g sukker
3 spsk god kakaopulver
2 spsk appelsinsaft
Fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
110 g smør, blødt

Til at trille havregrynskuglerne i:
50 g ristet kokosflager, fintblendet

Rør alle ingredienser sammen til en ensartet masse i en skål. Rul dem til 25 kugler og tril dem i kokos. Opbevar dem i en boks i køleskabet indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 2 slags julekonfekt med kærlig kaffesmag
Next Post: Brownie med flødekarameller og hasselnødder »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap