Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Chai-isen

25. november 2011 af Anne au Chocolat

I går smagte min eftermiddag også sødt af Indien. Jeg lavede som planlagt resten af chai crème anglaisen til is. På billedet ser I, hvordan chai isen så ud, da den lige var kørt på ismaskinen. Blød, sød, krydret og cremet – ok, det kan I ikke se ud fra billedet, men det forsikrer jeg jer, at isen var.

Jeg er i Magasin igen i eftermiddag, så kom gerne forbi Valrhona Shop og sig hej til mig og smag nogle af de lækre Valrhona Grand Cru’er.

Skrevet i: Is Tags: chai, chai crème anglaise, chai is, grand cru, ismaskine, Magasin, musso sorbetière, valrhona

Previous Post: « Om at spise chai crème anglaise til morgenmad
Next Post: Karameller med fleur de sel, rosiner og hvid chokolade »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap