E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokolade i blodet

30. oktober 2012 af Anne au Chocolat 18 kommentarer


I morges havde jeg en snak med min søde farmor, som fortalte mig, at hun havde læst en artikel om mig i denne uges Hjemmet. Hun var stolt af mig, og det gjorde lige min dag endnu bedre!
Jeg er også glad for artiklen, som har fokus på min mad- og chokoladeglæde, kvalitetschokolade, vigtigheden af gode råvarer og min passionerede ekstra mave til søde sager 🙂

Ha’ en fin tirsdag, kære folkens!

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Mississippi Mudpie, rouladekage og sukkersøde veninder
Next Post: Hjemmelavet Nutella à la Mette »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anne skriver

    30. oktober 2012 kl. 12:23

    Hvor fint, du må da også siges at være bevæbnet til tænderne på det billede 😀

    – Anne

  2. Per Frimann skriver

    30. oktober 2012 kl. 12:40

    Ja, der var da lidt at sætte tænderne i…

    Tillykke med omtalen!

  3. Ann-Christine skriver

    30. oktober 2012 kl. 13:07

    Søde Anne,
    Tillykke med omtalen!
    Du ser fantastisk ud og jeg elsker dit chokoladesøde univers 🙂 Godt gået! Jeg forstår godt at din farmor er stolt.
    Kram fra AC

  4. Mette skriver

    30. oktober 2012 kl. 14:42

    Kære Anne,

    Hjertelig til lykke. Hvor er det fint!
    Jeg kan godt forstå, Farmor er stolt!!

    kh, Mette

  5. Line skriver

    30. oktober 2012 kl. 15:39

    Kjaere Anne!
    Saa fantastisk! Saa soed du er paa bildene! som en hvid sjokolade 🙂
    Jeg foeler meg ogsaa stolt av deg! Du er riktig flink til aa foelge ditt (sjokolade)hjerte!
    Den artikkelen skulle jeg gjerne ha lest! Naa blir du ordentlig beroemt jo:-)
    Ha en supersoed uge!
    KNUS!

  6. Linda skriver

    31. oktober 2012 kl. 13:24

    Så fint! Dejlig artikel.
    KH linz.dk

  7. Piskeriset skriver

    31. oktober 2012 kl. 20:29

    Ej hvor fedt! Tillykke med det 🙂

  8. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:44

    Kære Anne,

    Ja, det er der vist noget om 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:44

    Kære Per

    Tak skal du have 🙂

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:45

    Kære Ann-Christine

    TUSIND tak hvor er du sød! Jeg glæder mig meget til at se dig i næste uge!

    Kram fra mig

  11. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:45

    Kære Mette

    Mange tak 🙂 Håber snart at vi ses igen. Det er for længe siden!

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:46

    Kære søde Line
    Tak for en dejlig kommentar 🙂 Jeg glæder mig til at se dig i Indien til januar!

    Kram fra mig

  13. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:46

    Kære Linda

    Mange tak skal du have! 🙂

    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    31. oktober 2012 kl. 22:47

    Kære Piske,

    Ja det er ret fedt, synes jeg også 🙂

    Kh A

  15. Julie O. skriver

    1. november 2012 kl. 20:55

    Ej, hvor fint! Må huske at læse artiklen, næste gang jeg er hjemme hos min mor 😀

  16. Anne au Chocolat skriver

    2. november 2012 kl. 00:45

    Kære Julie,

    Det lyder alletiders 😉

    kh Anne

  17. Nada Louise Cay skriver

    2. november 2012 kl. 19:09

    Det er da vist så også første gang du selv køber Hjemmet? 😉

    SÅ fint, Anne!

  18. Anne au Chocolat skriver

    3. november 2012 kl. 10:28

    Kære Nada,

    Det er korrekt 😉

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap