E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

À bientôt, Copenhague!

28. august 2010 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

DSC_3172

Om godt 12 timer befinder jeg mig i byernes by, Paris, som i de næste 4 måneder skal være min by. Jeg har lige drukket et lille glas af denne Armagnac fra ’61 (min fars årgang), fordi jeg elsker Armagnac men vel også en lille smule for at dulme nerverne og nervøsiteten ved tanken om alt det nye og spændende, jeg skal opleve på egne ben i det franske. Eller.. det bliver ikke på helt egne franske ben, da min kæreste skal bo i Lyon (også kendt som den gastronomiske højborg, ifølge Bergholt) i samme periode. Måske han skal gentage succesen som gæsteblogger på min blog, hvem ved ? Jeg ved dog, at jeg glæder mig til at sætte tænderne i en macaron eller to fra Pierre Hermé eller Ladurée allerede i morgen eftermiddag!

Skrevet i: Uncategorized Tags: Armagnac, Ladurée, macaron, Paris, Pierre Hermé

Previous Post: « Friis-Holm nye chokoladeballader
Next Post: Chokovinderne af Copenhagen Food er… »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Kristina skriver

    29. august 2010 kl. 00:14

    Hvor bliver det spændende for dig Anne og jeg ønsker dig et fantastisk semester i min yndlingsby #1….

  2. Kasper Bergholt skriver

    29. august 2010 kl. 00:33

    Jeg læste det i første hug, som om det var mig, der skulle gæsteblogge; men det gør jeg gerne, hvis det er.

    Rhône- og Saone-floderne mødes. Og nordens smør mødes sydens olivenolie.

    Bressekyllinger og charolaiskvæg tæt på. Svampe i skovene. Og bourgognevine en masse.

    Og nordlig Rhône meget, meget tæt på også. Ung Crozes-Hermitage og Saint-Joseph serveret på Pot Lyonnaise-anordningen/flasken med tyk afkølet glasbund, så luksuspicheten holder temperaturen måltidet igennem. 50cl mener jeg, man vurderer til en voksen…

    Mange anbefaler at holde sig langt væk fra Bocuse. Men hans bistroer kan være ok; og klientellet af ældre pensionister rigtigt hyggelige og snakkesalige. Smør, fløde og vin…

    Mathieu Vianney var fantastisk, da var i Lyon for nogle år siden; er det måske stadig…

    Alt godt & tak for en go’ dag og aften!

    Kasper

  3. Lucie skriver

    29. august 2010 kl. 16:28

    Bonne chance Anne !
    Qu’est ce que tu vas faire en France ? Étudier ?
    Essaies aussi les glaces “Bertillon” sur l’île Saint Louis à Paris, et prends la framboise-rose : excellente.
    Et pour les macarons Ladurée, essaie ceux au mimosa : un délice !
    J’espère que tu te plairas à Paris (moi je viens du Sud -près d’Avignon)

  4. julie skriver

    29. august 2010 kl. 18:22

    Hav det nu aller skønnest min dejlige Anne, også ses vi engang når du kommer hjem. Pas godt på Paris, så passer jeg godt på nørrebro
    Bisous

  5. Lone Kjær skriver

    30. august 2010 kl. 08:37

    Kære Anne, Hvor var det ærgerligt, at vi ikke nåede at snakke sammen i lørdags under middagen, for nu går der jo lang tid inden vi får mulighed for at mødes. Rigtig god tur til Paris… Kh, Lone

  6. Anne au Chocolat skriver

    30. august 2010 kl. 10:13

    Tak kære Kristina! Husk lige at sende mig en masse gode Parisertips 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    30. august 2010 kl. 10:15

    Kære Kasper
    Tak for dejligt selskab til symposiet og denne lange kommentar!
    Jeg glæder mig til at komme til Lyon snart også 🙂
    Du er mere end velkommen til at gæsteblogge!!!
    Vi tales,
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    30. august 2010 kl. 10:20

    Coucou Lucie!
    Merci beaucoup 🙂
    Je vais étudier à ESCE Paris (une école de commerce). Tom Hansen (de chocoholic.dk) m’a déjà proposée d’aller manger une glace chez Bertillon – voilà il faut, j’imagine 🙂
    Quant aux macarons, je vais les manger 5 fois par semaine je crois 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    30. august 2010 kl. 10:20

    Tak kæreste Julie! 🙂 Vi ses på Nørrebronx i 2011!

  10. Anne au Chocolat skriver

    30. august 2010 kl. 10:30

    Kære Lone,
    Ja, det var en skam! Jeg ville super gerne have været med til middagen på Knipps Kaj, men det var vigtigere for mig at sige ordentlig “À bientôt” til min familie!
    Jeg glæder mig til at se dig i det nye år!
    Alt godt,
    Anne

  11. beam skriver

    30. august 2010 kl. 14:55

    Ej, det var ondt. Første indlæg jeg læser hos dig, handler om at du rejser til Paris (MIN gamle by! ;o)) og at du så åbenbart også er helt vild med chokolade…..ondt! Nu bliver jeg nødt til at følge lidt med her – elsker nemlig selv det franske sprog – og chokolade, og din blog må vist være den første jeg er stødt på, som omhandler begge dele! Iiiiih! ;o)

  12. Anne au Chocolat skriver

    30. august 2010 kl. 20:26

    Kære beam,
    Sig endelig til hvis du kommer til din by indenfor de næste 4 måneder – så kan vi mødes og spise chokolade og tale fransk 🙂

Trackbacks

  1. À bientôt, Copenhague! | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    29. august 2010 kl. 00:26

    […] Read this article: À bientôt, Copenhague! […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap