E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokovinderne af Copenhagen Food er…

31. august 2010 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

I sidste uge lavede jeg en konkurrence, hvor to personer kunne vinde et abonnement på de to første udgivelser af det nye smækre og lækre madmagasin Copenhagen Food.

Jeg bad jer om at sende mig jeres flotteste billede(r) af en chokoladedessert/kage, og minsandten om det ikke væltede ind med smukke chokoladesager! Jeg har nu valgt to vindere. De er udelukkende valgt ud fra to kriterier – 1) billedets beauty og 2) om chokoladesagen talte til mig.

De to vinderbilleder opfyldte bedst begge kriterier, og det skal de have en stor tak for (ELSKER sådanne billeder!).

Kære Mie Kristensen, din flotte choko-ribs kage med cream-cheese frosting og flotte knaldrøde ribs på toppen fik mine tænder til at løbe i vand. Tillykke du har vundet 🙂

Kære Nadia Mathiasen (Miss Foodfanatic), din banankage overtrukket med chokoladeganache og knuste valnødder er en fryd for øjet, og jeg fik med det samme selv lyst til at kreere en magen til. Tillykke du har vundet 🙂

Alt godt,
Anne au Chocolat

Ps. Her i Paris har jeg spist macarons både i går og i dag og også et par af de lækre cannelés (bordelais) 🙂 Glæder mig til at blogge om det! Paris, je t’aime.

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokoladekonkurrence, Copenhagen Food, madmagasin

Previous Post: « À bientôt, Copenhague!
Next Post: Paul i Paris »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Aqui na Cozinha - Patty Martins skriver

    31. august 2010 kl. 18:30

    Jeg har en mad blog i Brasilien. Min datter gør udveksling her i Danmark, så jeg var nysgerrig omkring den mad blogs der. Jeg mødte hende og fandt det meget godt.
    Kisses

  2. Newyorkerbyheart skriver

    31. august 2010 kl. 20:54

    Årh, cannelés, jeg må da vist ha’ lavet nogle her i weekenden 😀

    Mange hilsner
    Birthe

  3. Anne au Chocolat skriver

    1. september 2010 kl. 07:00

    Gør det Birthe! 🙂

  4. Lone Kjær skriver

    1. september 2010 kl. 07:31

    Jeg lavede cannelés i sidst uge og de var lækre som altid… Lige nu er jeg fristet til at bage Nadias lækre banankage med chokoladeganache…

  5. Linda skriver

    2. september 2010 kl. 08:03

    Det ser fuldstændig fantastisk ud. Jeg er nu udstyret med en ustyrlig kagelyst fra morgenstunden af.

  6. Maria skriver

    9. september 2010 kl. 07:23

    Hit med opskrifterne 😉 Jeg vil lave den fine, fine choko-ribs-kage.

Trackbacks

  1. Chokovinderne af Copenhagen Food er… | Madbevægelsen -- danske madblogs siger:
    31. august 2010 kl. 18:08

    […] Read more: Chokovinderne af Copenhagen Food er… […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap