Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Paul i Paris

1. september 2010 af Anne au Chocolat

Jeg har nu været i Paris i 4 dage og har udover at starte i skole og få nye venner formået allerede at spise et hav af søde franske sager og kager. Dette indlæg kommer dog udelukkende til at omhandle den 120 år gamle boulangerie-kæde Paul, hvis butikker jeg har været forbi 3 gange på 4 dage (ja ja..det indrømmer jeg altså gerne! :)).

DSC00861

Jeg lærte første gang Paul at kende for mange år siden et noget så charmerende sted som i lufthavnen i Nice. Men jeg tænker faktisk altid tilbage på mødet, som en åbenbarende oplevelse, da det var hos Paul, jeg første gang satte tænderne i en macaron au chocolat! Og selvom jeg har glædet mig længe til at gensmage de lækre macarons fra Ladurée og Pierre Hermé (som må siges at være de mest hypede), så gik jeg efter at have sat fødderne på parisisk jord straks på jagt efter Paul for at spise en macaron au chocolat (som er langt større end de små fine tuttenuttede af slagsen, man for det meste ser i de franske konditorier). Jeg fandt den, og jeg nød den og nostalgien! Den udgør i sig selv et helt måltid, og den er vældig nærende… for min livsnydelse!

DSC00923

Efterfølgende er jeg vendt tilbage til Paul for at købe deres skønne sandwiches og cannelés og en af mine studiekammerater købte en flot og lækker pain aux raisins, som jeg jo elsker! Paul er bestemt et besøg værd i Paris. Bonne soirée à tout le monde!

DSC00927

Skrevet i: Uncategorized Tags: macaron au chocolat, macarons, pain aux raisins, Paris, Paul

Previous Post: « Chokovinderne af Copenhagen Food er…
Next Post: Crumble à Paris »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap