Jeg har nu været i Paris i 4 dage og har udover at starte i skole og få nye venner formået allerede at spise et hav af søde franske sager og kager. Dette indlæg kommer dog udelukkende til at omhandle den 120 år gamle boulangerie-kæde Paul, hvis butikker jeg har været forbi 3 gange på 4 dage (ja ja..det indrømmer jeg altså gerne! :)).
Jeg lærte første gang Paul at kende for mange år siden et noget så charmerende sted som i lufthavnen i Nice. Men jeg tænker faktisk altid tilbage på mødet, som en åbenbarende oplevelse, da det var hos Paul, jeg første gang satte tænderne i en macaron au chocolat! Og selvom jeg har glædet mig længe til at gensmage de lækre macarons fra Ladurée og Pierre Hermé (som må siges at være de mest hypede), så gik jeg efter at have sat fødderne på parisisk jord straks på jagt efter Paul for at spise en macaron au chocolat (som er langt større end de små fine tuttenuttede af slagsen, man for det meste ser i de franske konditorier). Jeg fandt den, og jeg nød den og nostalgien! Den udgør i sig selv et helt måltid, og den er vældig nærende… for min livsnydelse!
Efterfølgende er jeg vendt tilbage til Paul for at købe deres skønne sandwiches og cannelés og en af mine studiekammerater købte en flot og lækker pain aux raisins, som jeg jo elsker! Paul er bestemt et besøg værd i Paris. Bonne soirée à tout le monde!


