Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Friis-Holm nye chokoladeballader

28. august 2010 af Anne au Chocolat

DSC_3124

I dag deltager jeg i Madbloggersymposium 2010 sammen med en kæmpe flok af Danmarks madbloggere. Den kære danske chokolademager Mikkel Friis-Holm var for lidt siden forbi symposiet med tre af sine nye chokolader fra Nicaragua – Johe, Chuno og Nicaliso – og så en af de gamle kendinger, som kaldes Nicaragua!

Vi lagde ud med den gamle kending (i den røde indpakning), som jeg har haft lejlighed til at smage før! Den har en kakaoprocent på 75 og har en meget klar, ren og lækker chokoladesmag, dog også med fine frugtnuancer.

Mikkels tre nye chokolader holder alle en kakao procent på 70 og er opkaldt efter den kakaobønne, de er lavet på.

Vi smagte først Johe (i den brune indpakning), som er dejlig sød og har en let frugtighed over sig, samt en fin afbalanceret eftersmag.

Dernæst kom Chuno (i den blå indpakning), som er en del mere frugtig en Johe. Mikkel påpegede også forskellige smagenoter – blandt andet grøn te og bitter tobak, hvoraf jeg især anede tobakken (ikke at jeg ryger!!!)

Til sidst kom Mikkels favorit på bordet – Nicaliso (i den orange indpakning). Den har en god sødme og smagenoter af rosiner og sorte oliven, samt en cremet og lang eftersmag. Det var nok også min favorit

Hej så længe fra symposiet! 🙂

DSC_3128

 

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, Mikkel Friis-Holm

Previous Post: « Anne au Chocolats første konkurrence
Next Post: À bientôt, Copenhague! »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap