Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Mandelmel – en lille konkurrence fra mig til jer

10. december 2011 af Anne au Chocolat

Som I ved, er jeg i Spanien denne weekend, og jeg nyder det – ren afslapning. Solen stråler, og vi spiste frokost på terrassen i går. Forhåbentlig også i dag!
Helt rutinemæssigt puttede jeg en masse poser mandelmel ned i indkøbskurven, da vi besøgte vores lokale supermarked i går. Det gør jeg altid, fordi mandelmel er en del billigere at købe sydpå, og fordi det er en af de eneste “cheats”, jeg tillader mig at bruge i det søde køkken. Selvom der er noget ganske særligt og hyggeligt over at smutte mandler (det gør jeg med glæde til ris à l’amanden hvert år til jul), og jeg absolut heller intet har imod at blende mandler, så er mandelmel altså bare vidunderligt nemt, hvis man skal bruge en lille portion til en kage eller til macarons. Og jeg nyder det også drysset på havregrøden om morgenen sammen med den aromastiske Sri Lanka kanel.

Som førnævnt har jeg allerede købt en del poser hernede, og seks af dem fik jeg lyst til give til jer som en lille gave, der kan forsøde jeres jul endnu mere.  Der er 125 g i poserne, så jeg tænker, at 3 af jer kan vinde 2 poser – det vil sige 250 g i alt. De seks poser ses på billederne i indlægget parvis sammen vores timianbuske, rosmarinbuske og vores lyseblå vand 🙂

Det ville glæde mig, hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen, fordi jeg selv er så stor en fan af mandelmel. Alt I skal gøre er at fortælle mig i kommentarfeltet, hvilke kager eller andre søde sager, I ville bruge mandelmelet til at kreere. Mandag aften kårer jeg vinderne ud fra de bedste fortællinger.  Og så sender jeg en Anne au Chocolat-julepakke til jer, formentlig også med lidt chokolade i. Jeg ser frem til at høre fra jer. God weekend, søde læsere!

Skrevet i: Uncategorized Tags: konkurrence, mandelmel, Spanien

Previous Post: « Konfektstykker med hvid chokolade og kirsebær
Next Post: En lille bid af Valrhonas chokoladefabrik »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap