Som I ved, er jeg i Spanien denne weekend, og jeg nyder det – ren afslapning. Solen stråler, og vi spiste frokost på terrassen i går. Forhåbentlig også i dag!
Helt rutinemæssigt puttede jeg en masse poser mandelmel ned i indkøbskurven, da vi besøgte vores lokale supermarked i går. Det gør jeg altid, fordi mandelmel er en del billigere at købe sydpå, og fordi det er en af de eneste “cheats”, jeg tillader mig at bruge i det søde køkken. Selvom der er noget ganske særligt og hyggeligt over at smutte mandler (det gør jeg med glæde til ris à l’amanden hvert år til jul), og jeg absolut heller intet har imod at blende mandler, så er mandelmel altså bare vidunderligt nemt, hvis man skal bruge en lille portion til en kage eller til macarons. Og jeg nyder det også drysset på havregrøden om morgenen sammen med den aromastiske Sri Lanka kanel.
Som førnævnt har jeg allerede købt en del poser hernede, og seks af dem fik jeg lyst til give til jer som en lille gave, der kan forsøde jeres jul endnu mere. Der er 125 g i poserne, så jeg tænker, at 3 af jer kan vinde 2 poser – det vil sige 250 g i alt. De seks poser ses på billederne i indlægget parvis sammen vores timianbuske, rosmarinbuske og vores lyseblå vand 🙂
Det ville glæde mig, hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen, fordi jeg selv er så stor en fan af mandelmel. Alt I skal gøre er at fortælle mig i kommentarfeltet, hvilke kager eller andre søde sager, I ville bruge mandelmelet til at kreere. Mandag aften kårer jeg vinderne ud fra de bedste fortællinger. Og så sender jeg en Anne au Chocolat-julepakke til jer, formentlig også med lidt chokolade i. Jeg ser frem til at høre fra jer. God weekend, søde læsere!


