Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Gâteau Marcel

21. august 2011 af Anne au Chocolat

Tilbage på dansk jord efter to vidunderlige uger i Indien skylder jeg jer vist en sød omgang. Minsandten om den ikke indeholder chokolade. I anledningen af Lars’ og min fødselsdag tilbage i juli, lavede vores mor en fantastisk lækker Gâteau Marcel som overraskelse til os. Kagen, som jeg i øvrigt erklærede min kærlighed til for godt 2 år siden, var lavet på Valrhonas Guanaja (hun er vel ikke min mor for ingenting! 🙂 ), hvis fine bittersødme og frugt-agtige smagsnoter passede perfekt til kagen såvel moussen.

Mange af jer har garanteret fået Gâteau Marcel-kagen serveret på caféer og restauranter rundt om i landet. Men har I også prøvet at kreere den selv ? Det kan klart anbefales!

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, chokoladebund, Chokoladekage, chokolademousse, gâteau marcel, guanaja, valrhona

Previous Post: « En lille perlecupcake
Next Post: Ahornsirup med skyr, pære og chokolade »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap