E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Jeg løfter sløret for alle opskrifterne i e-bogen Glad Morgenmad

20. august 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Glædelig mandag, kære folkens! Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend. Det har vi i den grad – den har både stået på afslapning og masser af leg. Det eneste minus ved weekenden var, at den gik for stærkt.

Flere af jer har spurgt ind til opskrifterne i min nye morgenmads e-bog, hvilket jeg sagtens kan forstå, da man jo med sådan en elektronisk sag ikke lige har mulighed for at bladre i den hos boghandleren.

Jeg har taget efterspørgslen til mig og løfter derfor nu sløret og deler billeder af samtlige 25 opskrifter i bogen. Billederne kommer i en lidt anden rækkefølge her i indlægget end i e-bogen:)

Bagt, varm avocado med æg er en cremet, mættende, mild og lækker morgenmad, jeg er blevet stor fan af.

Disse syrligt søde bagte rabarber er det perfekte tilbehør og kan pifte enhver morgenmadsskål lidt ekstra op.

Bananpandekagerne her er nok den bedst populære morgenmadsservering herhjemme, hvis I spørger mine sønner:)

Disse belgiske vafler er stjernegode. Sprøde, svampede, luftige og bløde! Forbered dejen om aftenen og nyd de nybagte vafler om morgenen.

Bircher müsli er en mættende, velsmagende og ret hurtig hverdagsmorgenmad, hvis man lige forbereder sig en smule aftenen før.

Disse koldhævede birkesboller er lyse, lækre, luftige, sprøde og bløde og bare ret fantastiske.

Blåbærmuffins hører til på bordet blandt de andre lækre sager, når man inviterer morgenmadsgæster til hygge i weekenden. I hvert fald hos os.

Bær og basilikum er en genial smagskombination, og denne bærsalat med en forfriskende citronlage og knasende pistacienødder får mine smagsløg til at slå flik-flak af glæde.

Fyldt croissant med kirsebær, flødeost og chokolade – helt perfekt og livsnydende lækker på en weekendmorgen med en dejlig kop kaffe til.

Svampede french toast som går lige i madhjertet ♥

En enkel sund og fantastisk smagsgod frugtsalat, jeg har lært af min veninde Anna.

De bedste-bedste fuldkornsboller med ølandshvede, emmer og hvede som byder på en fantastisk smag, sprød skorpe og en sej og blød krumme!

Knasende sprød flerkorns granola med chiafrø. En perfekt basis granola som kan varieres i det uendelige.

Grapefrugt brûlée med mynte er forfriskende saftig og byder på en karamelliseret sødme.

En pandekagetynd omelet med peanut butter og hindbær som altid vækker begejstring herhjemme.

Hjemmelavet peanutbutter med knasende chiafrø og hjemmelavet hasselnøddesmør med chokolade. Det er simpelt og alligevel ret luksusagtigt på den bedste måde.

Jordbær ingefær syltetøj som er sødmefuld, enkel og aromatisk, ingefær intens men perfekt afstemt, så den hitter hos selv de mindste herhjemme.

Køleskabsgrød med kokossødme, vanilje, hindbær og chiafrø. Så vanedannende godt!

Morgenmadder ♥

Der er gods i disse fabelagtige müsliboller, som er de perfekte gnaveboller men også gode med smør og ost, eller hvad man lyster.

Close-up af den lækre peanut butter med chiafrø.

Farvefin smoothiebowl fyldt med gode toppings.

Apropos toppings.. opskriften på min yndlings havregrød som helst også skal forkæles med et hav af toppings, hvis I spørger mig!

Og hvis der bliver en rest havregrød til overs, er det et must at trylle den om til dejlige klatkager.

Kanelsyltede æbler som emmer langt væk af hygge og er skønne på yoghurt, i grøden eller på en morgenmad oven på peanut butter eller et lag flødeost.

Jeg har i øvrigt også lavet en engelsk udgave af bogen, som hedder Good Mornings: Living Simply and Deliciously. Del den meget gerne hvis I kender nogle udlandske morgenmadsfans 🙂

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Saftig brombær mandelkage med mælkechokolade ganache
Next Post: Blommemazarin med hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap